červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
4.2.08 10:25

Jo NIki taky by me ani ve snu nenapadlo ze se to da zapomenout. :roll: :D
No asi to bylo znameni ale ja si rikala jak se vsude podivam a nebudu sebou muset tahat Libora kteremu beztak ze vseho toho chozeni po baby obchodech uz hrabe :lol: :lol: :lol:
A ted tady sedim a uvazuju jak se to zase naucit protoze se mi nechce na gyndu tramvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
4.2.08 10:26

Tami - to snad neee !!! Ty jsi fakt zapomněla řídit ??? No, ale když jsi za tím neseděla od října, tak se to možná může stát…nevím. Já řídím každý den, takže se mi to blbě posuzuje. I když já jsem si myslela, že to je jak s ježděním na kole - když se to jednou naučíš, tak už to nezapomeneš :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 10:27

Moni no jasan-me to trhali kdyz jsem mela taky asi ctyri.A pamatuju si ze to bylo na Fifejdach a ja jim utekla a oni me honili po celym spitale. :lol: :lol: :lol:
Jo a hele-vis co rikaji o bolesti v krku a teplych cajich?Ma se pit vlazny protoze teplo podporuje bacilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 10:27

muj tatka mel ten jox taky rad ale ja jsem to radsi nikdy nezkusila.
monix a ty nemas krcni nebo nosni?me brali krcni kvuli neustalym anginam v 17,presne na narozeniny.nosni mi doporucili ted ale nedonuti me dokud to nebudou vsude delat laserem :roll: nesnasim kdyz se mi nekdo hrabe v krku a nose :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 10:30

ale joooo Moni-zapomnela :cry: :cry: No teda nevim zda jsem to zapomnela ale sedla jsem si do auta a nevedela co delat :roll: :roll: :roll: :roll:
No a ohledne tech mandli-tobe trhali oboje?Ja totiz nemam ani jedny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
4.2.08 10:47

Ja nemám jen krční mandle - nosní mi nějakým zázrakem zůstaly :) A trhali mi je ve Vítkovicích - normálně si dodneška pamatuju, jak mi dávali narkózu. Naštěstí tenkrát aspoň malým dětem dávali narkózu. Dneska už se to naštěstí tak hromadně nedělá. I já bych to u svého dítětě dovolila, jen v krajním případě, když by to bylo nezbytně nutné. Tak jak psala Nikki - pak ti hned bacily sednou na průdušky a průběh nemoci bývá nepříjemnější. Však to Tami určitě moooc dobře znáš :)
A čajík piju vlažný, samo !! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
4.2.08 10:50

Tak nazdár bazár deučatá, tak ted mám tlak asi 200/100! Už po druhé se mi smazal delší příspěvek sem. Takže ještě jednou a snad už naposledy: Palonko, vše NEJ NEJ ke tvým narozeninkám, nepřeji Ti nic jiného než zdraví, protože to ostaní si můžeme koupit Taminko: : mohla bych taktéž poprosit o rcp(recept) na tu úžasnou buchticu, kterou tady všichni vychvalují, nenašla jsem nikde podrobný popisek…ď
Píďo: to je dobře, že už jsi ze špitálu doma, a daří se dobře jak tobě i mimi
Vítám mezi námi novou pisatelku MACEKK
JInak tektéž všem gratuluji ke kjukům a holčinám, snad i já se dnes už konečně dočkám slíbeného UTZ :twisted: a večer Vám zdárně písnu, co že to mám v pupendu… :lol: :lol: A ještě vám přihodím foto s mažoretkama, co minule slíbil primář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 10:52

aknel jo ty jsi ta protekcni s mazoretkama :lol: no ja se klidne obejdu bez mazoretek jen at jsme v poradku.achjo zacinam byt nejak nervozni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
4.2.08 10:54

Ahojky berunky,

jak se vede?

Moni, doufám, že se brzo uzdravíš.. a ta slaná voda opravdu pomáhá!!!! Nebo zkus homeo..

Natálko, jsem ráda, že už tě mrňous netrápí a ozval se..
Mně včera skoro vůbec nekopal a večer se mohl přetrhnout! :lol:

A vše ostatní jsem zapomněla.. :oops:

Holky, ohledně toho testu na cukrovku, myslíte, že abych zvládla ranní cestu autobusem, můžu si vzít alelspoň žvýkačku bez cukru???

Palonko.. všechno nejlepší k narozeninám a zdravého a spokojeného mimíska!!!
 http://sirmi.ic.cz/kytka/19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 10:56

Ahoj Aknelko!
Eviško děkuji za přáníčko! Myslím, že ani tu žvýkačku si vzít nemůžem.

Jo, ted jsem si fotila kompletní výbavičku, no nedá se to s váma srovnat, ale myslím, že se na to ptala Natálka - nafotila jsem i to body, co se dá celé rozvázat a mimi na to jen položíme a zavážeme. tak to sem hodím, můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
4.2.08 10:57

NIKI, já to povím, já vůbec nechci být protekční, ale nechci být vulgární: představ si , že jsem už podruhé neměla na KO UTZ, poprvé primáře odvolali k porodu, nějakému překotnému, takže bylo jen vyšetření a řekl mi, že utz necháme na příští kontrolu za 3 týdny a minule jsem Ko vůbec neměla, protože ho zase odvoali k operaci nějaké paní z nehody!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Samozřejmě to té paní přeji, že ji operoval sám pan primář, ale já jsem už byla fakt na máry!!!! Takže minule v telefonu přislíbil ty mažoretky, tak čekám, co bude. Jsem sna d jedna z posledních, která neví, co čeká a neměla velký UTZ, fakt marný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 10:58

Evisko vem si sebou vodu-tu muzes pit do te doby nez ti vezmou krev.Je tam napsano lacneni takze ja bych nebrala ani tu zvejku.

Aknel tak moc ti preji at se na tebe a mimi dr konecne dneska podiva..
A tady je ten recept
1 hera,40dkg polohrube mouky,5 lzic mleka,3dkg kakaa.
Udelam testo,rozdelim na dve casti(vetsi a mensi).Testo dam do mrazaku at se mi pak lepe strouha(ver mi ze to jde opravdu super kdyz je testo ztuhle).Na vymazany a vysypany plech nastrouham vetsi pulku na tenkem strouhadle a dam na spodek plechu,mensi taktez ale navrch.
Napln ktera se da doprostred:3 tvarohy+3 zloutky.
z bilku snih,20 dkg cukru moucka.To se smicha a da se to doprostred.Do toho muzes dat napr. rozinky namocene v rumu-je to mnam.
Pecu tak 40-45minut.

To testo strouhej primo na plech at to pak nemusis odnikud prendavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 10:58

palonko no hazej.ale at je to videt poradne :) ja sice vim o cem mluvis ale pochlub se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 10:59

jasan-hod to sem palonko..

Aknel hele tobe dela utz primar gynekologie nebo urazovky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 11:01

aknel vzdyt ja vim jak to bylo,ja se smeju jen tem mazoretkam :wink: na tvem miste bych uz byla poradne rozcilena.ale zas nejsi uplne posledni.ja jsem podle doktoru uz 20+2 a jdu na velky az zitra.dnes uz ti to urco vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí