Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj těhulky!!!
Palonko vše nej nej k narozeninám!!!!
Pido - teda chudinko, hlavně že už je to lepší!
Já nevim jestli nemám jet taky k doktorce, od pátku mně Samík vůbec nekope a divně mně píchá v bříšku. Já se tak bojim, asi počkám až na kontrolu příští pondělí. Taky mně bolí dost hlava, takže jdu zas hajat.
Všem co jdete na kontrolu zítra hodně štěstí!!!
Holky, děkuju mooooc
Natálko, mě dr. říkala ve středu na kontrole, že v této době nemusíme miminka cítit každý den, ale i mě by to samozřejmě znervoznovalo, já bych asi zavolala dr. a popř. jela na kontrolu. ale uvidíš, ráno tě vzbudí kopanečkama!
Dobrou noc holky, tady začalo hrooozně fučet
Natálko, já taky jednou už vyšilovala když malý skoro tři dny po sobě ani nekopl, ale prý je to zcela normální, takže se neboj, určitě se zase brzy ozve. Ovšem pro jistotu bych možná zašla za dr. ať si poslechne aspoň srdíčko, budeš pak mít jistotu a budeš klidnější.
A držím moc a moc palečky
Jinak vybíráme teď jméno (mně se nejvíc líbí Andrej, přítel je Ondřej a jména mají stejný základ a mohlo by se mu říkat Andy - přítel moc nechce, že to zní moc rusky, ale lepší návrh zatím nemá) a vybíráme taky postýlku a ostatní náležitosti, evidentně jsem začala hnízdit, protože chci mít už honem všechno nakoupené a zařízené
Podle čeho vybíráte postýlku, jestli se můžu zeptat? Mám zálusk tady na tu: http://www.baby-land.cz/index.html?… Není moc drahá a docela se mi líbí… (nemaji na ni special odkaz, musíte kliknout jednou doleva abyste došly na tu se stahovacím bokem, kterou chci).
Naty byt tebou tak bych se nebala(no i kdyz ja su zmatkar a bojim se).V nasich tydnech tehu jeste nemusime citit miminka kazdy den.
Ale pokud chces mit jistotu tak k dr jdi a uvidis..A budes mit aspon tu jistotu ze je Samik v poradku.
Sheelle Ondrej je moc hezke jmeno.A postylka vypada taky moc hezky.
Ja ted zrovna dodelala tvaroznik a uz se pece v troube..Zitra nam totiz zase nema tect ta voda tak si nedokazu predstavit jak bych to vsechno myla ve studene vode..Jo jinak minuly tyden nemela tect po,ut,ct,pa a normalne tekla.Asi ma stiznost trosku zabrala.
Mala dneska navecer tak kopla az jsem se lekla protoze jsme mela ruce na brisku a obe mi poskocily a mela jsem tam velkej hrb tak jsem se zasmala a zeptala se ji zda to byla rucicka nebo nozicka no a odpovedi byl dalsi kop.Takove kopance jsem jeste nemela,no tlumi mi to placenta.
Jo a jeste dalsi Liborova perlicka..Kdyz jsme dosli z toho velkeho utz tak jsem si davala jednu tu fotecku do specialniho ramecku na utz fotecky a on me rika prej proc tam davam tu fotku toho kostlivce!!!!!!!
![]()
Baffffffffffffffffffff
tak su tady zase
jako prvni…Tak dobre rano vsem tehulky
Dobré ránko kočičky!
Holky, co jdete dnes na kontrolky, tak vám přeji samé pěkné a zdravé zprávy!
Tami, já ti dám takové bafff, že uvidíš!
Tak nevím, jestli nenosíme stejné miminka! Včera dopoledne sebou mlel až hrůza a přes den byl klid, jen, když jsme seděli u stolu a začalo se o něm mluvit, tak se vždy ozval no a večer - opět kolem 10 hod měl asi lekci kickboxu!Ale je to fajn!
Leni, tak je před tebou poslední týden v pozici slečny,že? Věřím, že už máte všechno připraveno a tento týden se to bude už jen maličko dolaďovat. Tak i odpočívej, ať si to na tom zámku krásně užiješ!
Anteeo, tak co? Pomohlo hýčkání manžela?
Sheelle - tak já bych chtěla taky postýlku se stah. bokem, mě by ji spíš doporučovala mamka, abych se nemusela moc zohýbat k malému, ale v jejích dobách byly snad jen se stahovacím.ZAse kamarádka, co mají všechno extra říkala NA CO? Že jí to vůbec nepřipadne. Asi bych volila s tím stahovacím bokem, aby měla 3 polohy pro výšku lehu a chtěla bych, aby nebyla jen ze šprušlí, aby tam třeba bylo i něco na ozdobu, no a samo přijatelná cena, počítali jsme tak do 2500 chtějí nám ji pořídit naši. ale to bych asi chtěla za málo peněz hodně muziky, tak budu muset v něčem slevit.Tož tak jako my s postýlkou…
Dobre rano ![]()
tak z meho vcerajsiho pobolivani se vyklubali mege zaludecni a strevni bolesti.jsem tady lezla po ctyrech a musela jem si dat zivocisni uhli.takze dnes dietka a snad se spravim ![]()
to o tech holcickach ze berou krasu se sice povida ale z vlastni zkusenosti vim ze to neni pravda
u me spis funguje to ze tehotna zena zkrasni.zlepsili se mi vlasy i plet…takze tchyne at vam rikaji co chteji ![]()
drzte se na kontrolach!
Ahoj holky!
Tak Samík se už ozval, asi si vzal přes víkend volno či co ![]()
Když mně příbuzenstvo tipovalo co budu mít, tak řikali všichni, že kluka, že celá zářim, pleť super. No já myslim, že zářim už jen z toho že jsem těhu a na pohlaví nezáleží. No a přítelkyně od bratrance prohlásila, že jsem stejně moc krásy nepobrala, takže to nejde podle toho usoudit. No takže mně to taky potěšilo
Ale ona je taková urejpaná pořád, teď má zas problém co mu to chcem dát za jméno
No a postýlka - to mám stejně jak Palonka, stahovací bok, rošt polohovací, bez šuplíku a taky nějak za ty penízky
Niki souhlasim s tebou ze tehu pridava na krase
Ja mam ted taky lepsi vlasy a plet ale pripada mi ze mam slabsi nehty-mala mi asi bere hodne vapniku.
Co ty a tve bolesti?Doufam ze to bude co nejdriv lepsi.
Naty sestrenka mi pripomina mou tetu z Brna kterou opravdu nemusim kvuli tomu jaka je..Taky vzdycky rikala ze nechape kde beru ti chlapi kdyz jsem te krasy moc nepobrala. ![]()
A jsem rada ze se Samik ozval.
Niki ať už je ta otrava pryč!
Natálko, já ti to říkala, že se Samík ráno ozve!!On totiž slyšel tetu, tak to rychle napravil. Jo a šuplajz taky ne, protože postýlku budeme mít hned u postele a ložničku máme malou, tak nevím, kam bych ho vytahovala.
No, tak Tami a Naty vidím, že máte bezva rodinu! Já myslím, že vlasy mám možná trochu lepší, pleť - no jebáky nemám, ale někdy jsem jakoby osypanec a nehty taky nic moc a v sobotu jsem cvičila a tak mi práskalo v kolenech no děs!Mamka, když čekala mě, tak jí všichni říkali, že čeká kluka, byla tak krásná!Tami, podle mě, těhu nepřidává na kráse, ale na váze
a s tou váhou to tak má být!
Dobré ranko,
jsem už nějakou dobu zaregistrovaná, ale většinou jen čtu - musím se do budoucna polepšit… Je moc prima přečíst si jak se vede ostatním těhulkám ![]()
Měla bych na Vás Těhulky, velkou prosbičku - pokud byste měly pár minutek času a chtělo se Vám, můžete juknout na tento odkaz a třebas ten dotazníček i vyplnit, eventuelně poslat odkaz někomu, o kom si myslíte, že by ho to mohlo zajímat
:
http://bardolf.praha12.net/…cnikovakrev/
Důvodem proč sem asi moc nepíšu je, že pracuji jako porodní asistentka a tak řadu věcí vím a nemám potřebu je tolik řešit. Těhotenství je prima věc a náramně si ji užívám - jen netuším jak jste sem všechny dostaly ty krááásne obrázky toho, jak moooc jste těhotné (metříky) - poradí někdo?.
Budu moc ráda když si někdo z Vás udělá chvilinku. Dotazníček se týká dárcovství pupečníkové krve a je součástí výzkumu, který dělám v rámci diplomové práce (zvyšuji si kvalifikaci z VOŠ na VŠ).
Předem ještě jednou moc díky a kdybyste někdo chtěl něco vědět stran těhotenství a nebo porodu a nebo něco o porodnici v Praze Podolí, klidně písněte ![]()
Janina N.
Holky ještě jsem vám chtěla napsat moje sny
takže dneska - byla jsem na velky utz a dr. říká, že Samík je nějakej velkej, že 30cm je moc na 22tt, tak že to vypadá na dvojčata, no a já úplně v klidu řikám, že je to možný že přítel je z dvojčat a táta má z druhýho manželství taky dvojčata, tak dr. řikala tak to je tutovka ![]()
No a předevčírem - jsem malýho kojila, mléko stříkalo všude kolem a malej byl spokojenej, ale trvalo mi než jsem si ho dala k prsu, pořád jsem hledala lahvičky s mlékem. Jo a měla jsem malýho v kočárku, kterej se pořád sám skládal, tak jsem pak malýho nosila v ruce ![]()
No myslim, že mi začíná hrabat…
hezke sny natalko ![]()
me se zas uz dvakrat zdalo ze nam rekli kluka a jednou holku tak ja jsem tak strasne zvedava co to zitra bude.jen doufam ze mi uz nebude blbe.ja mela zatim kolem sebe jen same holcici miminka tak bych chtela vedet jake je to mit kluka ![]()
jinac koukam ze tady hrave jedna po druhe vyvratime vsechny zabehnute povery ![]()
Já jsem se taky u snů nasmála
Jak prostě nemyslim snad na nic jinýho, tak se mi zdaj takovýhle pakárny.
Niki jsem taky zvědavá co budeš mít. A v kolik jdeš?