červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
2.2.08 14:43

no a jinak…

nase mila Palonecko

protoze mas zitra narozeniny a ja nevim zda se tady ukazes tak ti preji vsechno NEJ,hlavne hodne zdravi,lasky a spokojenosti s manzilkem a s miminkem v brisku

http://www.beruska8.cz/…vnecem/8.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 14:57

Ahoj holčiny,

moc vás zdravím opět z Prahy.
Vrátili jsme se ve čtvrtek, ale doteď u nás byl můj bráška se skorošvagrovou.
Můžete mi prosím některá z vás trošku shrnout co se tu událo od pondělí, kdy jsem tu nebyla, nezvládám vás dočíst :oops:
Přidávám se k Tamince s gratulací všeho nejlepšího Palonce k narozeninám :-)
Přeji všem krásný víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 15:00

Fio tak vitej zpatky doma..

Co je tady noveho?No kontroly jsou v poradku,mame novacka ze Zlina,pida byla na kapackach ve spitale,Evisku bolelo brisko,amnio od luckacka dobry,hafanka od Kachy byla na operaci,Ericek od Celticky krasne zvladl odber plodovky,Kacha misto kluka bude mit holcicku,aurinka a kp taky holcicku,resi se tady hlavne kocarky..no a zbytek taky nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 15:14

Tami , díky moc za shrnutí :) , jsi hodná.

Píďo , to je mi líto, že jsi byla v nemocnici :(

Kacha, Aurinko, KP , velká gratulace k děvčátkům :)

Luckáčku , jsem moc ráda, že ti amniocentéza dopadla dobře :)

|Kacha , co pejsková, je to už dobrý?

Celti , jsi šikulka :)

Evi , ať už je ti jen a jen dobře a bříško ať nebolí.

Vítám novou mamču mezi námi :)

Hezké odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 15:17

vubec nemas zac :wink: Jen doufam ze jsem na nic podstatneho nezapomnela a ze se pak nejaka kocena nebudu kvuli tomu na me zlobit.

mam vyfocene brisko tak tady je ukazka.
http://i105.photobucket.com/…SC03114a.jpg /> http://i105.photobucket.com/…SC03115a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 15:50

Jééé holky, děkuju moc za přání!!!! Moc mě to potěšilo!!

Fio - to je dobře, že už jsi doma, doufám, že jste se měli dobře!

Anteenko, ty se máš, jak kolem tebe manžílek běhá!Pěkně lež!

Tami, děkuji mooc za kytičku a máš krásné bříško!A kde jsi nechala zadek? ten se ti přestěhoval do bříška? No, vyčuhuje ti, to je pěkné

Dnes jsem se protahovala kolem vozíku u pokladny a pán - majitel vozíku říká - Protáhnete se? a já Ještě ano a on No, za tři měsíce už byste se neprotáhla,že? a já No, to už moožná bude na světě.. a on To snad néé, to byste to musela nosit v kapse. Tak jsme se zasmáli

Tak manžel mi jde konečně nafouknout baloon, tak tu prubnu..

U nás počas - superhnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 15:57

Palonko, moc děkuju, měli jsme se nádherně.
Anteoo, pěkně odpočívej :)
Tami, krásný bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 16:16

Tak mně dnes vyfotila skorošvagrová Danča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 16:17

V galérce je ta fotka trošku větší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 16:25

taky mas teda to brisecko Fio :wink:

Palonko no jo budes jako klokanek nosit miminko v kapsicce :D Uzij si hezky narozeninky..Jo a btw ja zadek nikdy nejak velky nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
2.2.08 16:37

Díky Tami :)

S tím klokánkem je to skvělý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.2.08 17:42

Ahoj holky

Tenhle vikend si bral druhy tata natali v sobotu takze jsem byli sami a valeli jsme se.taky jsme si uzili akorat ted z toho trpim protoze mam „tam dole“ takove krece jako bych sla rodit.dostala jsem chut na zemlovku a taky at ma natali co veceret ale malem jsem u toho vareni umrela :roll: :cry: takze ted se tady svijim na sedacce.

Palonce preji vse nejhezci k narozeninam :srdce:
Tamince at neni doma smutno :dance:
a ostatnim krasny zbytek vikendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 18:37

Niki, teda, ty s tím pořád bojuješ!Mám pocit, že by sis ty akce s manželem možná měla odpustit,ne? No, já bych si asi chuť nechala zajít. Děkuji moc za přání!Narodím se pět minut po půlnoci!Tak dnes je mi naposledy 26.

Fio, ty máš už tedy pěkné břííííškooo.Je mi jasné, že když čekáš druhé, tak to jde dříve a víc vidět!

Tami, ještě se vrátím k tomu tvarožníku..Na mě se musí jak na blbce. Takže smíchám heru, mouku, mléko a kakao a vytvořím z něj těsto - cukr tam nejde vůbec? No a na náplň tvaroh, žloutky a na to směs pak natřít shíh s cukrem? pak dostrouhat zbytek těsta? Mamka má totiž podobný recepis a to s jablkama a dává tam ještě prášek do pečiva.. No, suroviny nakoupené mám, tak bych to nechtěla pokazit..

Jinak zítra budou roštěnky, pečené brambory a volské oko, hovězí polévečka s nudlema, chlebíčky s vlašákem, tiramisu a šneci z listového těsta.. to mi zase bude blbě, jak se přecpu!

Tak se mějte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
2.2.08 18:42

Palonko myslim ze nemela.tady ty potize jsem mela i u prvniho tehu a bez sexu a pak u kazdych mesicku.je to asi z namahy nebo kdyz dlouho stojim a tak.ja nemam krece v brisku ale na prcce :roll:
a budete slavit narozky? :wink:
ja jsem zjistila ze unor je supr mesic,4. mam svatek na slovensku,7. tady, 10. mame vyroci svatby a 14. je valentyn :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 18:48

Tak to jsem asi blbě pochopila, promin, já jsem měla pocit, že máš pokaždé křece po akci…No, takže ty můžeš oslavovat taky celý únor!
Já mám v únoru narozky, 8. máme s manželem 10 let, co jsme spolu začali chodit, 14. Valentýn a 26. má mamuša 50. No, tak oslava.. spíš posedíme s našima a přijedou i tcháni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí