červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
455
4.2.08 11:22

No, jistě, že je to vše zajištěno pro maminky z června 2008, já dneska nějaká vtipná…
Potká farář Aničku a ptá se jí:
Tak co, Aničko, jak se máš?„Celkem dobře, pane faráři.“ odvětí Anička.
„A manžela už máš?“ „Ano, mám.“A co děti, máte?„No, to je to, co nás trápí, pane faráři. Nějak nám to nejde.“Tak se netrap, já jedu zítra do Vatikánu, zapálím tam za vás svíčku, pomodlím se.„
Po pěti letech se znovu setkají a farář vidí Aničku obklopenou dětmi.
"Tak koukám, že vám Pánbůh požehnal. A kolik tý drobotiny máte? "Celkem 10. Dvakrát trojčátka, jednou dvojčátka a pak ještě dvě.“
„A kde máš manžela?“ "Ten jel do Vatikánu sfouknout tu svíčku..,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
4.2.08 11:22

Palonko to je hezký a bude to i praktický. Já mám teda dupajdy a ty se daj celý rozepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 11:23

Aknel proboha :roll: :roll: :roll: :roll:

Palonko bezvadny ale jak pise Niki-myslim ze i kdyz jsou bodycka normalni tak se do toho zenska dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 11:23

Aknelko, tak mě to otevřít jako vždy nejde :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 11:24

hele tetka ty ses dneska nejaka vtipna.

Palonko a mas Word?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.2.08 11:24

to je hezke?co je na nem,ptacci?jinac ja jsem taky myslela dupajdy,mam takove co se rozepnou odzvrchu az po paticky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 11:31

Mě je to jasné, že se do toho dostanem, taky mám jen jedno a to ve vel. 56.A jsou na tom zajičci a ptáčky zlatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
4.2.08 11:40

No, jó, jsem dnes trošku veselejší, ale chápejte, to je to kontrolou, třeba vyjde, tak se tak jako rozveseluju. Když já nechci nic zakřikonout, tak ještě nechci tak moc rozebírat ty mimi věci, tak se holt musim bavit něčim jinym. Až bude dnes po Ko a bude vše O.K: tak to taky rozjedu a že už tady toho mám nastřádaného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 11:42

to vis ze bude vse ok…Ja se taky za chvili chystam k dr,musim se zeptat na to tvrdnuti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
4.2.08 11:44

Tak ať to máš Tami taky O.K., myslim na Vás a jdu něco dělat nebo za chvíli se budeme hledat mezi odpadkama…né, ale jdu něco málo poklidit, ale přitom Vás stejně průběžně sleduji :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.2.08 11:45

no ja uz taky zaviram notas-su tady od rana a zase jsem prd udelala :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.2.08 11:57

Palonko, bodycko vypada krasne, je takove sladce malinke.
Taminko, tak at ti to u dr. dobre dopadne urcite to nic nebude, neboj.
Aknel tobe take drzim palce, at se na tebe Dr. konecne podiva, (s mazoretkama i bez nich..)
Nikiki, ty jdes taky dneska na UTZ vid, drzim palce.
Co se tyka toho testu na cukrovku, no s tema zvykackama teda fakt nevim, na jednu stranu bych rekla, ze pokud jsou bez cukru vadit by nemely, ale zase na druhou stranu, telo pri zvykani nepozna, jestli maji cukr nebo ne, takze se inzulin zacne vyplavovat tak jako tak. To by mohlo ten vysledek glykemicke krivky ovlivnit, asi bych taky radsi nezvykala. No, Taminka to urcite zjisti a povi nam to az se vrati od dr.
Co se tyka toho prekladu u Tamincina metriku, je pravda, ze hranice preziti miminka se snizila na 24. tyden a 500 gr, ale to je opravdu minimum, cim je mimi mensi tim je vysi riziko komplikaci atd. takze zkratka, jeste at si mimca aspon 3-4 mesice pekne pobydou v briskach. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 11:58

Holky, držte se na kontrolách!A některé už by mohly být zpět a podat hlášeni!

Tami s tím řízením auta - no, zapomentout se to dá, tak doufám, že jedeš busem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
4.2.08 12:00

Jeni, mě se tomu taky nechce věřit, že by rarášek mohl žít už venku z bříška. No, aspon, aby tam vydržel do 30tt,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
4.2.08 12:08

Palonko presne tak, no, od 28tt uz je sance, ze bude vse OK dost velka cca 85-90%, jinak obecne se da rict, ze od 34 tydne uz je temer 100% sance, ze kdyby se mimi narodilo nejen ze prezije ale bude i uplne v poradku. Ja ale myslim, ze nasi mrnousci vedi, ze maji byt pekne v brisku az do 40tt a pak teprve vykouknout na svet.
Kamaradka porodila holcicku s necelymi 940g a je v pohode, byla sice dyl v porodnice, ale u takovychto deti je pak snizena vaha pri ktere je pousti domu, tusim, ze usi dosahnout 2,200g a pak si je rodice uz muzou odnest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí