červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
7.2.08 16:51

To je od něj moc pěkné, Nikiki :) Já dostala začátkem týdne kytici tulipánů (tulipány a narcisky mám nejraději) - má první kytice od mého drahého za celou naši existenci… vzal mi tím řeč na dobrou hodinu, což je u mě rovno několika staletím, když se jedná o mluvení ;)

Jinak na ležení mimča budeme ze začátku využívat asi jen postýlku, později možná nějaké takovéhle lehátko, ale spíš koupíme nějaké starší z aukce, tohle je věc do které se mi nechce moc investovat.
A dneska jsem objednala postýlku :)

A s Potterem spoléhám na sestřenku, doteď si kupovala všechny a já je pak po ní četla, tak doufám, že by mohla i tentokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 16:58

Tak mi budeme mit jak postylku tak kos ktery je jeste po me..V loznici bude mala v postylce a pres den bude spinkat v kosiku hezky pobliz me.

Fio u tebe uz jsem dopsala i TP dle pohybu-holky v lednu to tak taky maji.

Stokvitku-tak kdepak se nam toulas?

Kacho ohledne zaloh jako OSVC mi ani nemluv…Plati se tolik az je to cloveku lito a co z toho mame?Nic..Jinak copak postylky jsou povinne???????????????

Maci-me se ty lehatka taky moc libi a slysela jsem ze se v tom miminkam moc libi.Libi se mi ty ktere maji i takove ty „fusacky“-nevim jak to spravne nazvat..Ale ze je mimi teplo na nozicky a neodkope se.
To co sem hodila Naty je moc pekne.

Naty se jmeny se mi to libi ale vis jak to je s tim smirovanim cizich lidi.. :( Holky pak napisou sve jmeno a dotycny/dotycna uz pak bude vedet ze jde o tu a tu osobu..Ale jinak s tim souhlasim..A jak se jmenuje Palonka bych si klidne tipla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 17:04

No Tami, netvrdim, ze jsou postylky povinne, ale myslim, ze musi mit mimi nejaky svoje lezeni. Aspon mi to tak nekdo rikal, ale treba je to jinak. Kazdopadne proti gustu… je to kazdeho vec si myslim, takze by do toho nemel kdo co kafrat, nevim…
Ohledne pojisteni - no nevim co z toho mame my, ale rozhodne vim, co z toho maji notoricka nemakacenka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 17:06

Tami tak až budem zamčený tak tam můžem přidat ty jména :wink:
Jinak s tim máš pravdu, proto máme přezdívky. Natálka neni Natálka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 17:08

Naty, to je pech :lol: :lol: :lol: , ze nejsi Naty, u nas asi vyhraje tohle hezke jmeno, tak jsem ti chtela slozit kompliment! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.2.08 17:11

Naty jj ja vim ze nejsi Natalka :wink: Zda se mi ze jsi to tady jednou psala,nebo ne :wink: Zrovna kdyz jsi mela svatek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 17:29

Dneska varim lasagne, co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 17:33

Jo psala jsem to, když jsem měla svátek :wink:
Kacho já mám přezdívku Natálka, protože jsem chtěla holčičku Natálku, moc se mi to jméno líbí :lol: Jinak já dělala dneska kuřecí na kari s těstovinama a přítelovi to moc nejelo, takže dost zbylo, kdyby někdo chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 17:39

Jestli on neni pritel moc vybiravej! :lol: :lol: :lol: U nas mame spis opacny problem. Uz ted varim jako pro 4clenou rodinu, protoze muj manzel ma 1,97m a neji - primo zere! Kdyz se vztekam, tak mi rika, ze to nemam delat tak dobry! No je na zabiti! Prece kvuli nemu nebudu jist blafy ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 17:42

Kacho :lol: :lol: :lol:
No přítel teď začal taky pěkně baštil, jak kdyby byl těhotnej, ty kombinace co dá, to se nevidí. Tak si z něj dělám srandu, že bude mít buben jak já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
7.2.08 17:42

Čau holky, všem děkuji za podporu. To naše mimi spíše bude raubíř po tatinovi, po kom jiném, po mě je krásné :lol: :lol: :lol:
Na ten 3D UTZ jdu na Prediko do Atlasu, chtějí kolem 900 stovek, je to hodně, ale já jsem to viděla a hrozně se mi to líbilo, u Romče nic takového neexistovalo, to tak akorát možná jednou člověk dostal obrázek z UTZ, který byl takový rozmazaný, že by si každý myslel, že tam máš vyfocený žlučník či co? a ne mimi. Tak bych ráda tomu druhému poskytla více té techniky a přidala mu DVD z UTZ jeho prenatálního života do jeho albumu, což si myslim, že je hezké. Takže v PO 11.2.2008 v 16.00 hod jdu nato. Samozřejmě pak poreferuji a když mi někdo polopaticky vysvětlí, jak jsem to foto dostat, ukážu i víc :oops:
Jinak taky vše NEJ Verčám k svátku, třeba je jich tady více, co víme, že??? Jnak já jsem Lenica, jak vyšitá, což je jasné, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 17:52

Leni, u me taky neni o jmene moc pochyb!
3D UTZ jsem zvazovala, uvidime po to genetickem, ktery mam pristi tyden, u me je jeste cas!
Jen se musime modlit, aby pani technici nevymysleli nejakou prevratnou novinku a DVD nebyla za par let sto let za opicema! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
7.2.08 17:57

No, snad ne! myslím, ž je to hezká památka, ráda se na ni za 20 let podívám, pokud to půjde a myslím si že i náš potomek. Já jsem na svatbu od maminky manžela dostala album se všema fotkama, dopisama, katetama VHS, poznámkama o jeho životě do svatby a bylo to moc milé. Taky bych ráda něco takového vytvořila svým dětem, už teď se snažím schovávat třeba dopisa Ježíškovi, co psal Romča, dopisy s holkama, schovám to a pak to pomalu dám do kupy. Jsem taková nostalgička, ráda vzpomínám, zakládám alba a atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 18:21

Kači , když jsem to psala, tak jsem si říkala, co na to asi řekna zdrav.sestra, až k nám přijde, že nemáme postýlku. Minule jsem měla na rok půjčenou, teď mi ji už asi nikdo nepůjčí, a Péťa říká, že nemá cenu kupovat postýlku, co prý s ní pak budeme dělat. Připadám si fakt hrozně, že nemůžeme mít nic, jen to nejdůležitější co je k životu potřeba, moc se za svou chudobu stydím, ale nevím, co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 18:25

Fio, to se vubec nemusis stydet, neblazni! A nepremyslela jsi o nejake pouzite z bazaru, urcite se daji poridit za par korun. Zeptam se segry, jestli nema nejakou v krame a dam ti vedet. Asi lepsi neco nez nic ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí