červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
7.2.08 19:14

Fio, právě jsem obvolala známé jestli nemají postýlku navíc a bohužel nemají, ovšem máme jednu starou po mně připravenou u mé mamky, když pak s mrnětem občas přijedu a určitě bys ji využila více než já jednou za čas u ní, takže bych ti ji přenechala, pokud bys chtěla a jinou nesehnala. Náš malej na těch pár týdnů za rok zvládne třeba v kočárku ;)

Edit: Tak koukám, že mě Aknel předběhla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 19:26

Sheelle , moc děkuji za nabídku, ale ještě postýlku upotřebíte. Jsi moc hodná :)

A už fakt jdu, já jsem na tom netu tak závislá, tady na Pankráci skoro ven nechodí, protože není s kým a pořád bych si s vámi psala a povídala :)

Zítra na napsanou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 20:18

No vidis fio jak se to krasne vyresilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
7.2.08 22:37

K těm porodnicím - mám vybranou Thomayerku. Sice jsem tam původně moc nechtěla, ale Apolináře jsem o pár dní prošvihla, v Podolí malujou a Bulovka se mi ani trochu nelíbila. Tak teď jenom trnu hrůzou, kdy posunou registraci z 33 tt na dřív a bude tam taky plno. Se pak naštvu a nechám se odvézt kam mě zrovna napadne. Naštěstí nemusím do žádné porodnice ani na ty předporodní kontroly, protože v ordinaci mají i monitor.
Co takhle přidat do seznámku i kdo kde plánuje porodit? Mě by to hrooozně moc zajímalo. :P

Fio - vím že je to tvoje věc, ale mně přijde postýlka jako jedna z nejdůležitějších věcí pro mimi. Potřebuje přece kousíček místa, který bude jeho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivi
1839
7.2.08 22:38

Ještě jsem Tamince chtěla poděkovat za ten recept na tvarožník. Jsem tak trochu kuchařský antitalent, takže mám hroznou radost, že se povedl a manželovi chutnal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.2.08 23:55

Ahojte,
omlouvám se, že tak pozdě, ale včera jsem celé dopo byla po kontrolách, odpoledne ve městě a dnes jsem celý den v Děčíně školila. Teď večer jsem teda úplně vyřízená, ale zvládla jsem vás dočíst…

Včera ve fakultce mi genetik předal zprávu a… Fio, Tami, Eviška a Pída si můžou jít v:,–(it :lol:
Pak jsme šli hned na UTZ, já zase nic neviděla. Doktor v jednu chvíli povídal:" teď sic cucá prst… a teď si strčil do pusy celou ruku… vy mu asi nedáváte najíst!" :-) a to jsem před tím v čekárně snědla jedny sušenky :o . Takže mimi má vše, co má mít, akorát máme taky dilataci ledv. pánvičky, takže to musí sledovat. Zatím ale druhá ledvina pracuje dobře a plodové vody je dostatek. Uvidíme, jak se to vyvine. Nejhorší varianta je operace miminka po narození :cry: Abych z toho taky něco měla, tak jsme si nechali záznamnahrát na VHS. To mě dostalo, nová porodnice a nemají to na DVD, ale na staré kazety! My doma už video nemáme, tak jsem hned pověřila kamaráda na univerzitě, aby mi to přetočil, takže dneska jsem si našeho mrňouse už přehrávala taky :lol:
Ještě jsem včera byla na kardiusono. Tam to bylo děsné čekání, neboť ačkoliv jsme byli objednaní přesně na čas, tak měli 1 a půl :! zpozdění. Ale sono dopadlo dobře, takže nakonec jsem odcházela s úsměvem. Přítel byl celou dobu se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.2.08 00:05

A ještě něco k vašim poznámkám, dokud si něco pamatuji.
zámek , díky Tami, že to zařídíš. Zamkla bych tuto diskuzi
košile , u nás v porodnici nedávají erár. Na samotný porod říkala PA klidně nějaké starší delší triko a pak budu mít asi buď vršek od pyžama nebo si koupím rozepínací košili
seznámek , já bych ho nechala jak je, zvykla jsem si a je to fajn
jména , mně vyhovují nicky - nepotřebuji znát vaše jména - akorát by se mi to pletlo. I takhle mi dělá problémy si zapamatovat, kdo je kdo :oops:
TP beru to jako hodně orientační datum. Realita může být v rozmezí +- tyden

No, víc si nepamatuji. Gratuluji k výsledkům. Věřím, že všechny „nestandardy“ v nálezech se srovnají a všechny se budeme brzy těšit z našich princezen a princů.

Dobrou noc.

Jo a nepište tolik! Zítra se sem zase nedostanu, o víkendu pokud, tak velmi maloučko. Fakt už mě bolí břicho, jak si ho mačkám a těším se, až si lehnu … jenže jsem vás musela nejřív dočíst :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 07:22

dobre rano :)
jsem zvedava v kolik budu vstavat za mesic kdyz natali me budi podle toho kdy uz je svetlo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 08:54

Dobré ráno všem!
Tak jsem četla, jak jste tady včera řešily postýlky a opět porodky.
Vidím, že to tu bezva funguje! Fio, hurááá, budete mít postýlku od některé z hodných e-tet!A ještě jsem ti chtěla říct, že každý má nějakou minulost někdo pestřejší a někdo o něco mín. Co v životě kdo dělá je jeho věc a mě to vůbec nepříjde něco super extra, takže myslím, že můžeš být v klidu.
Stokvítku gratuluji ke kontrole, je to super, když se můžeš na toho mimíska dívat pořád dokola,že?

Přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.2.08 09:17

Ahoj těhulinky moje kráááásný,

chtěla jsem se zeptat - u vás na diskusi jsem četla že máte 2D UTZ na DVD /v nejhorším na videokazetě/ - nemohu přijít na to, jestli to dělají i v Praze, pořád mi cpou jen 3 a 4D, poradíte?

Jinak vím že ho má Palonka /ale do Zlína je to trochu z ruky/ a teď jsem to četla i u Stokvet 8O

Já mám jen fotečku a když si vzpomenu jak se tam mrňousek vrtěl a byl takovej legrační, tak mě mrzí že to nemám nahrané… :? Vůbec v té gynekologii a porodnictví je Praha 100 let za opicema se mi zdá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 09:18

Leni, tak dneska jsi poslední den slečna!Tak jsem se dívala na předpověď a má být nádherné počasí, vymalováno!To je super,že? Hlavně dnes už jen odpočívej a běž si brzy lehnout,jak znám sebe, bych toho moc nenaspala. Zítra na vás budu moooc myslet!Bude to krásný den!A už se těším na fotečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.2.08 09:23

Ty bláááááááho,

vy tady máte nevěstinku jo?! Tak Leni, to mooooooooooooc gratuluju, jéééééé a jak je venku krásně, jak psala Palonka, zítra budete mít opravdu náááádherně, jsem z toho nějaká dojatá… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 09:24

Anténko, ten 2D je klasický UTZ!A já si ho nechávala nahrát na druhém velkém UTZ ve 20.tt, bylo by dobré, až se tam budeš objednávat se na to zeptat, jestli tam mají takovou možnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 09:27

Antee, tady je zatím pod mrakem, ale jistě se to vybere a navíc to hlásili na Nově, tož to musí být jasnačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.2.08 09:31

Palonko

no právě, já jsem ho chtěla už na 1 velkém UTZ a řekli že dělají jen fotky nebo ty divný 3 a 4D.

Teď už mám smolíka, odevzala jsem jim tam žádanku a už jsem byla na krvi, takže na 2 velkej UTZ musím taky tam, ale už 14 dní pátrám kde v Praze by mohli to 2D udělat a pořád slyším jen TŘI DÉ a ČTYŘI DÉ, jsou jak praštěný… :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí