červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Fik
8.2.08 13:31
:)

nejak me to zmohlo.. asi ten cerstvy vzduch…
jdu do horizontalni polohy :) :)

• Citovat
  • Upravit
1176
8.2.08 13:44

Taminko, aspoň paterčata, ale už je čekám nejméně pět let ;)

Natálko a nevím jaké máš představy o normalitě, ale postava křížence věstonické venuše a pěkně napapané slonice, kterou bohužel vlastním, mi až tak moc normální nepřipadá ;) dobré je, že teď to můžu omlouvat mimčem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.08 13:48

Niki, konečně někdo normálního vzrůstu.. já měřím 161 cm.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 13:52

Holky, tak se loučím, za chvíli jedu na baloons s Mackem, no to bude sranda, jak se budeme poznávat cháááá

Tak pište, ať mám co číst!

Jo a ted jsem si uvědomila, že máme zítra s manželem 10. výročí seznámení 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.08 14:02

Jééé, Palonko.. tak to koukejte hezky oslavit!

Já jedu se podívat do jednoho sekáče na nějaký těhu kalhoty, snad něco seženu, potřebuju je jako sůl.. zvlášť když jsem si ve středu džíny rozškubla..

Tak pa pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 14:10

Ficku vitej doma a davejte na sebe holky pozor..

Jinak ja taky nejsem nejaka vysoka modelka :wink: Mam 166cm

Palonko no tak to sis to vyroci velice bzy uvedomila 8O

Fio manzel si nepreje :?: :?: :?: 8O 8O 8O Co?!??!?! Vzdyt jsi svepravna,ne?

Libor je dneska v Praze a v Ceskem Brode a prej je tam slunecno..No tady celkem zamraceno a poprchava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.2.08 14:13

Palonko tak si užij cvíčo a snad se poznáte. My se Sheelle čekali každá na jiné zastávce, pak mi Sheelle zavolala, tak jsme se našli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
8.2.08 14:36

Hoky, přeji Vám hezký víkend, my jedeme na chatici, ale nic z toho, protože se musím učit, v ÚT mám zkoužku a tu musim dát. Takže zase v PO se ukážu. Mějte se a opatrujte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 14:40

aknel uzij si to a moc se neuc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.2.08 14:46

Ach jo, celý den koukám na tu volbu prezidenta, ale už na to asi kašlu, ty jejich názory jsou některý fakt úžasný :?

Jinak Fio, nechci se ti do toho moc plést, ale myslím, že trošku asertivity ve vztahu k manželovi by neškodilo. Podle toho jak píšeš se mi zdá, že tě docela omezuje a na tohle u chlapů bacha - zatrhnout hned v počátku nebo si zvyknou a bude to čím dál tím horší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 14:49

ja teda na volbu prezidenta nekoukam-nejak me to nebere ale du koukat na Zoufalky.

Aknel hezky vikend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 14:49

sheele ja na to ani nekoukam,chtela jsem si pustit televizi kdyz jsem dala malou spat a misto sama doma tam byla plna mistnost sasku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.2.08 15:03

To je fakt :D ale přítel je politolog, budeme večer diskutovat ;) Dělám mu opozičního partnera, máme vzácně rozdílné názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.2.08 15:03

Jak jste psali holky, zda jít nebo nejít na 3D UTZ, tak nad tím pořád přemýšlím…v Brně v Heliosu za to chtějí 600 Kč - je v tom 15 min záznam miminka a fotečky a když to chcete na dvd tak 100 Kč navíc…to zase není tak moc. Četla jsem v jiných diskuzích, že v Heliosu jsou super, jedna holka tam byla a její mimi se nechtělo hýbat, tak ji dr. řekla, ať přijde ještě jednou a platila jen těch 600 Kč jednou, já tam asi půjdu, říkám si, že ten náš Matěj je dar a tak budeme mít aspoň nějakou památku, budu mu to moct jednou ukázat, třeba až bude mít svou ženu a budou čekat miminko.....a prý je to nejlepší v 17.-24. týdnu, pak už je to miminko velké a nemůže se moc pohybovati.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 15:10

sheele muj muzicek se strasne rad rozciluje nad politikou a ja se jen smeju.my na tohle mame totizto uplne rozdilne nazory a u me diskuze neprichazi v uvahu pac to nema smysl.vzdy to skonci stejne,on se certi ja se smeju a nakonec jsem pry divna :lol: a pak uz zpravy konci :) ale kdyz jsme u tchanu tak jsou na me dva a musim se smat dvakrat tolik :lol: „diskuze“ vetsinou skonci dobrym obedem :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí