Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
s tou asertivitou máte pravdu, žádnou nemám ![]()
Tami , taky měřím 166 cm.
Niki , pěkná konvička ![]()
Kači , budu se snažit s tou postýlkou.
Aknelko , hezky si to užij na chaloupce.
Všem přeji krásný a pohodový víkend ![]()
Ahoj holky!
Ralelo, gratuluji ke kontrole Matouška, uvidíš, všechno bude v pořádku!
Naty - ty jsi koumes, dobře jsi to zaonačila - tak se na ty chlapy musí - navíc oni si myslí, že jsi vařila znovu
Niki - pěkná konvička tam je kačenka? Já to tady vydím jako kocúry!?Chudáček váš kocourek, snad to bude dobré!!Chuďátko malé!
Tami, tak já si koupel nedělám, já na to nikdy nebyla. Ted se většinou sprchuju a koupu se jen výjmečně, ale žádné extra nahřívání nebo tak. PA nám to taky nedoporučila, takže já nic.. Jo, ty sis stahovala nějakou relax hudbu z netu, tak relaxujete? Jo a čtete pohádky?:
Aknelko, mějte se na chalupě, má být krásně, tak se nacýchejte čerstvého vzduchu!
Fio - no to by mi mohl manžel něco nakazovat…pche
No a my jsme se s Mackem poznaly. Je to mooc sympatická holka, jsem ráda, že jsme se seznámily. Přišly jsme dříve, takže jsme měly čas poplkat, poměřily jsme si pupíky. Akorát z toho konce jsem špatná. Bylo nás fakt tolik, že se tam chudinka nevlezla, nebyly balony… měly přednost holky co mají předplatné…chjo, snad nám to příště vezme, tak jsme se těšily!!
Jinak od manžela jsem dostala pravé belgické pralinky, oblíbený koblížek a pro Tobíska koupil spací pytel úúúžasnýýýý. Takže jsme se smáli, že všechno dostal Tobík-pytek, koblížek i pralines! cháá¨
Přeji krásný víkend papa P:
Ralelo , též ti gratuluji ke kontrole, uvidíš, že se ty ledviny Matouškovi uzdraví ![]()
Palonko , dostala jsi hezké dárečky ![]()
Pěkný večer ![]()
Palonko jako ja nemyslela nejakou extra koupel jen jsem to tak nazvala..Mela jsem namysli normalni koupani ve vane..Ja vim ze se to prave moc nedoporucuje kvuli prehrati organismu a uskozeni miminku tak proto se ptam..
Jinak koukam jake mnamky jsi dostala.
No a hudbu poslouchame ale s pohadkama jsme na tom spatne-me se moc cist nechce..
![]()
Palonko pěkné dárečky, závidím ![]()
Taminko, já od té doby co jsem to zjistila, tak jsem se nekoupala a to je pro mě hrůza v zimě nevlézt do vany. Ale nechci nic riskovat.
Palonko vzdyt jsem psala s kocickama ![]()
taky se nekoupu,moc teplo nesnasim i kdyz obcas jsem se nachvilku nalozila kdyz me boleli zada ale v tehu se to nedoporucuje tak nic no
na balonech si zahopsate priste ![]()
Holky, tak Macekk nám chtěla naznačit, že sa nekúpe!
![]()
Tami, já se musím na netu pořádně podívat po nějaké relax hudbici.
Niki, já to nějak přehlídla, jen jsem to přeletěla, myslím ten text no a mám zafixované, že jste spíš na myšičky a kachničky…No já jsem přes ty kocúry!
Palonko no ona ta hudba je vazna ale relaxacni…
Tak Libor uz mi dojel takze se mu jdu venovat.
Jinak jsem napsala Lesine do diskuze „dotazy pro adminy“
ahoj holky,
děkuji za gratulace! Teď nás jen čeká vymyslet to správné jméno ![]()
Doufám, že se ta ledvina spraví.
Přeji vám a vašim miminkům dobrou noc.
(jsem dost unavená, takže si jdu už lehnout)
ahoj holky
tak vsem preji hezky vikend.
Palonko pokud budete slavit vyroci tak si to hezky uzijte-vsichni tri ![]()
Stokvitku neboj ledvina se urcite spravi.
Dobre rano
Palonko uzij si oslavu ![]()
My jsme meli slavit dnes i kdyz mame az zitra ale malou si dnes bere druhy tata. no ale kocour vcera obrecel curani a od vecera na wc nebyl,jak na neho sahnu tak breci takze az odejde mala tak jedem k vetovi.uvidime jestli tu nasi romantiku dnes stihnem.kdyztak pujdem az zitra i s malou.
Preji hezky vikend ![]()
Ahoj Niki ,
chudacek kocourek!
Budu moc drzet palce at to nic neni a at ho vysetreni neboli! Urcite mu pomuzou!
Ahoj holky,
přeji vám krásné dopoledne!Jistě je u vás taky jak na jaře!
Niki chudák čičík!! Napiš, jak jste dopadli!
Tak mrknem na tu slavnou volbu!To je faška co?
Přeji krásný víkend všem a odpočívejte!