Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, zdravím všechny
Jsem tu teprve podruhé, takže pomalu zjišťuju, jak to tady všechno funguje.
Jsem ve 21. týdnu a už několik dní mám takové nafouklé a těžké břicho. Ze začátku to vždycky přešlo, ale poslední dva dny to trvá pořád. Nejdřív jsem si myslela, že jsem jenom „nafouklá“ z nějakého jídla. Nevíte někdo, co to znamená?
Libka
Ahoj, zdravím všechny
Jsem ve 21. týdnu a už několik dní mám takové nafouklé a těžké břicho. Ze začátku to vždycky přešlo, ale poslední dva dny to trvá pořád. Nejdřív jsem si myslela, že jsem jenom „nafouklá“ z nějakého jídla. Nevíte někdo, co to znamená?
Libka
Ahoj, zdravím všechny
Libka
Ahoj, zdravím všechny
Libka
Marry ja si myslim ze za zeptani nic nedate…Nejak jsem tvuj dotaz z minuleho tydne prehledla takze ted uz asi vsechno vis a mas pozjistovane.
Libko ja mam taky brisko obcas dost tezke a delalo mi to starosti ale muj dr se na me dival a vsechno bylo v poradku takze zadny duvod k panice.
TAMINKO Díky rozhodně to zkusíme a ve středu k večeru se ozvu co čekáme zda je to ten vysněný Honzík nebo ne ![]()
At to jde … ale myslím že už žádný testy vás nečekají takže už si to jen užíváte ![]()
Tak at je to ten Honzik…
JInak u nas jsou akorat testy na cukrik,zatim nam to vsem vyslo negativne.
No já vím uplně závidím:( Já se torchu bojím aby bylo vše OK…aby člověk nemusel nakonec na potrat ale doufám že když screeningy dopadly dobre že se vyrostl dobře no snad jo.....:( tk daleko být a nemím by bylo těžký vy se máte vám už jen můžu závidět ![]()
Marry, budu držet palce, ať je to vysněný Honzík, ale stejně, kdyby to byla holčička, tak budeš sťastná, hlavně, aby bylo miminko zdravé a vyvýjelo se v pořádku. A co prosím tě píšeš o POTRATU!!Bože, na to ani nemysli!A nám závidíš? No, máme před sebou ještě dlouhý kus cesty!Držím palce!
no nemáte vy už si jen užíváte my máme ještě v červenci stresy
No tak doufám že to bude v pořádku ten ulz a pak si to budu užívat s Honzíčkem se ozveme ve středu a když se neozvu tak máme Honzičku
Ne ozvu se i tak ![]()
Doufám že se vyvinul dobře…nevíš na 3d ultrazvuku by poznaly nějakou nesrovnalost?? Jdu tam o pár dní dřív než na velký a to by mne tak uklidnilo:)
co to tady padlo za slovo???????????????????Jakej potrat
![]()
A zavidet nam neni co-vzdyt jsme na tom vsechny stejne..
Jo a Honzik nebo nejaka Berunka-hlavne ze bude miminko zdrave!!Ver mi ze to je to nejdulezitejsi
to že testování máte za sebou my jeste ne jinak vůbec nic maximálne honziky:) neboj ja unesu i holčičku ale chlapečke by byl výtanější
no tak jo tak snad bufde všechno v pořádku ![]()
Tak jsem v pátek pro svůj klid (kvůli tomu bříšku) zašla k doktorovi, dostala jsem velkou
injekci magnezia, po které se mi opravdu ulevilo a zatím týden doma. Jinak mám brát magnezium lactici.
Můžu se k vám do diskuse přidat?
„Vecpala“ jsem se sem - termín porodu máme 30.6.
Ahojky holky, prosím poraďte mi. Jsem v 27 tt. Jenže už dva dny cítím pohyby prcka dost málo. Vždycky měl během dne několik cca 5-ti minutovek, kdy sebou šil a mezitím jsem jeho pohyby taky cítila. Včera byli ty 5-ti minutovky jen 2 a dneska ještě ani jedna. Cítím jedno kopnutí tak za 1/2 - 1 hodinu a už jsem z toho dost nervozní. Stává se vám to taky? Prosím poraďte co mám dělat, ani zatřesení s bříškem nepomáhá. Iva
Ahojky Ivo,
vůbec se nestresuj.. Je normální, že prcek občas kope víc a někdy míň.. to vůbec nevadí.. že kopne jen občas.. asi odpočívá a nabírá síly!
Takže fakt buď v klidu!!!
Nepřihlášená Eviška