červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
21.2.08 19:26

Ahoj, zdravím všechny :) Jsem tu teprve podruhé, takže pomalu zjišťuju, jak to tady všechno funguje.
Jsem ve 21. týdnu a už několik dní mám takové nafouklé a těžké břicho. Ze začátku to vždycky přešlo, ale poslední dva dny to trvá pořád. Nejdřív jsem si myslela, že jsem jenom „nafouklá“ z nějakého jídla. Nevíte někdo, co to znamená?
 Libka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.2.08 19:28

Ahoj, zdravím všechny :) Jsem tu teprve podruhé, takže pomalu zjišťuju, jak to tady všechno funguje.
Jsem ve 21. týdnu a už několik dní mám takové nafouklé a těžké břicho. Ze začátku to vždycky přešlo, ale poslední dva dny to trvá pořád. Nejdřív jsem si myslela, že jsem jenom „nafouklá“ z nějakého jídla. Nevíte někdo, co to znamená?
 Libka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.2.08 19:28

Libka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
21.2.08 19:29

Libka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
21.2.08 22:05

Marry ja si myslim ze za zeptani nic nedate…Nejak jsem tvuj dotaz z minuleho tydne prehledla takze ted uz asi vsechno vis a mas pozjistovane.

Libko ja mam taky brisko obcas dost tezke a delalo mi to starosti ale muj dr se na me dival a vsechno bylo v poradku takze zadny duvod k panice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
21.2.08 22:27

TAMINKO Díky rozhodně to zkusíme a ve středu k večeru se ozvu co čekáme zda je to ten vysněný Honzík nebo ne :)
At to jde … ale myslím že už žádný testy vás nečekají takže už si to jen užíváte :wink:

• Citovat
  • Upravit
13503
21.2.08 22:29

Tak at je to ten Honzik…

JInak u nas jsou akorat testy na cukrik,zatim nam to vsem vyslo negativne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.2.08 11:22

No já vím uplně závidím:( Já se torchu bojím aby bylo vše OK…aby člověk nemusel nakonec na potrat ale doufám že když screeningy dopadly dobre že se vyrostl dobře no snad jo.....:( tk daleko být a nemím by bylo těžký vy se máte vám už jen můžu závidět :)

• Citovat
  • Upravit
5492
22.2.08 11:37

Marry, budu držet palce, ať je to vysněný Honzík, ale stejně, kdyby to byla holčička, tak budeš sťastná, hlavně, aby bylo miminko zdravé a vyvýjelo se v pořádku. A co prosím tě píšeš o POTRATU!!Bože, na to ani nemysli!A nám závidíš? No, máme před sebou ještě dlouhý kus cesty!Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.2.08 15:31

no nemáte vy už si jen užíváte my máme ještě v červenci stresy :) No tak doufám že to bude v pořádku ten ulz a pak si to budu užívat s Honzíčkem se ozveme ve středu a když se neozvu tak máme Honzičku :) Ne ozvu se i tak :)
Doufám že se vyvinul dobře…nevíš na 3d ultrazvuku by poznaly nějakou nesrovnalost?? Jdu tam o pár dní dřív než na velký a to by mne tak uklidnilo:)

• Citovat
  • Upravit
13503
22.2.08 15:53

co to tady padlo za slovo???????????????????Jakej potrat :?: :! :?: :! :?: :!
A zavidet nam neni co-vzdyt jsme na tom vsechny stejne..
Jo a Honzik nebo nejaka Berunka-hlavne ze bude miminko zdrave!!Ver mi ze to je to nejdulezitejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
22.2.08 16:25

to že testování máte za sebou my jeste ne jinak vůbec nic maximálne honziky:) neboj ja unesu i holčičku ale chlapečke by byl výtanější
no tak jo tak snad bufde všechno v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
82
25.2.08 08:19

Tak jsem v pátek pro svůj klid (kvůli tomu bříšku) zašla k doktorovi, dostala jsem velkou :-) injekci magnezia, po které se mi opravdu ulevilo a zatím týden doma. Jinak mám brát magnezium lactici.
Můžu se k vám do diskuse přidat?
„Vecpala“ jsem se sem - termín porodu máme 30.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.2.08 11:50

Ahojky holky, prosím poraďte mi. Jsem v 27 tt. Jenže už dva dny cítím pohyby prcka dost málo. Vždycky měl během dne několik cca 5-ti minutovek, kdy sebou šil a mezitím jsem jeho pohyby taky cítila. Včera byli ty 5-ti minutovky jen 2 a dneska ještě ani jedna. Cítím jedno kopnutí tak za 1/2 - 1 hodinu a už jsem z toho dost nervozní. Stává se vám to taky? Prosím poraďte co mám dělat, ani zatřesení s bříškem nepomáhá. Iva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.2.08 12:22

Ahojky Ivo,
vůbec se nestresuj.. Je normální, že prcek občas kope víc a někdy míň.. to vůbec nevadí.. že kopne jen občas.. asi odpočívá a nabírá síly!
Takže fakt buď v klidu!!!

Nepřihlášená Eviška

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital