Poradna duly
Jana Čurdová
lenko ja jsem zas slysela ze je to nejlepsi myslim ve 28,ze to je hezky videt oblicej a vsechno… ![]()
Leni takze vy uz mate i jmeno pro vaseho klucinu?Mam dopsat Mateje?Jinak je pravda ze nejlepsi je to mezi 17-24tydnem,to mi rekla i sestricka kdyz jsem se tam objednavala(nakonec jsem ale nesla)..Pak uz je miminko moc velke a neni to ono.A navic mezi 17-24 uz se daji zamerit i eventualni vady.
Ahoj holky!!
Já jsem doma z kontroly srdíčka , Matouškovi bije srdíčko jak zvon, bavila jsem se s dr o těch ledvinách, tak mi říkala že se s tím nemám zatěžovat a nemám na to myslet, že se ledviny vyvíjejí a za měsíc tam třeba nemusí být žádný nález. Tak snad má pravdu a Matoušek bude v pořádku. Taky říkala že kdyby teď ledviny nepracovaly jak mají, tak by to poznala i na tom srdíčku.
Ralelo no tak vidis!!!!!!!!!!!!!!!Hezky pohlad Matouska a mej radost z toho ze mu krasne bije srdicko a ze je jinak naprosto v poradku a ze bude mit manza konecne pomocnicka ![]()
Ralelo tak vidíš, všechno bude v pořádku a Matoušek bude ok.
Tami taky zoufalky? Já taky, ale čučim na ty až pozdějš. Byl to můj oblíbený seriál, pak když ho šoupli na nějakou desátou večer, tak už jsem je nestíhala.
U nás teda běží tenis - davis cup, hraje se v Ostravě - takže u Taminky co?
Holky díky. Manža je z toho že je to kluk úplně nadšený, každému se chlubí
, říkal že když už „umíme“ kluka, tak hned budem pokračovat
. No ale musí si nechat zajít chuť. Já bych se z víc než čtyř dětí asi zbláznila ![]()
Naty zoufalky uplne zboznuju,uz mam postahovane z netu veskere dily az do 4×10 a je to BOMBA.Ted si to nahravam na DVD-HD a pak si to vypalim na CD at to mam v cestine.
Ahoj holky,
Stokvitku a Ralelo , moc gratuluju ke kontrolam, urcite bude vsechno v poradku.
Fio , nezlobim se, ale urcite se s Aknelkou dohodni!
Ohledne obvodu bricha - damy ja mam metr! I ja jsem rozhodne vychazela z jinych hodnot!
Ohledne volby prezidenta - ja na to cucim cely den, proste me to zajima. Bohuzel ted nevim, jestli se mam smat nebo brecet, trosku se ve me ty pocity misi, ale spis to vypada na plac. ![]()
Kacho jak se ma pejsaek?jsem si na tebe vzpomela protoze nevim jestli nemame nemocneho kocoura.chvilkama si lize pindika a breci u toho tak cekam co bude az pujde zas curat a kdyz to bude zas delat tak pujdem k vetovi ![]()
no a prezident…uz jsem v obraze uz mam doma manzela
splnili se vsechny me predstavy ![]()
a dostala jsem v vyroci takovy hezky hrnicek s konvickou s kocickama,vyfotim vam to ![]()
Plac?A nad cim?Ze se nemuzou dohodnout nebo nad tim ze by mohl vyhrat ten koho treba nechces?
Udělala jsem si kakao, mňam.
Jo a včera jak se přítel ohrnoval nad tim kuřecim s těstovinama, tak jsem tam dneska přidala zeleninu a zapekla a to si mlaskal ![]()
Ralelo to se nedivim, že je z toho manža nadšenej!!! Já jen doufám, že u nás to nebude takhle s tou holčičkou ![]()
No Tami, je mi smutno z toho, jak z tak (aspon pro me) dulezite veci, jsou schopni nasi zakonodarci udelat nechutnou frasku. Pracovala jsem dva roky v mediu, ktere se vyhradne politikou zabyvalo, takze to bohuzel sleduju podrobne a to kam nase zeme v tomhle smeru dospela je dost katastrofalni.
Niki , dekuju moc za optani, uz je uplne v pohode, v nedeli ji vyndaji stehy a tim sundaji tu podlozku z ucha, takze bude jako nova!
Obcas se to znazi drbat, ale staci ji okriknout, je hrozne poslusna. A ten hnusnej umelohmotnej limec ji nedavam od prvniho dne, to ji radsi na noc davam na packu neoprenovou boticku, diky ktere se nemuze drbat, kdyz ji nehlidam.
Kocourka je mi lito, urcite to nic nebude!
A konvicka je moc krasna!
Naty , sousedko, hezky si to vyresila, u nas se po lasagnich taky zaprasilo, nastesti jsem si uloupla kousek pro sebe, ale opravdu kousicek. ![]()
Naty vyresila jsi to skvele!!!
Niki mooooooooooooc hezounka konvicka..
Kacho no taky je mi smutno z te frasky a z toho ze se nedokazou dohodnout atd…Jinak jsem rada ze Angie uz budu mit po nedeli klid..
Holky takovy dotaz-delate si relaxacni koupele?Jako ze se nalozite do vanicky do teplounke vody a relaxujete?Ja totiz s tim koupanim furt nevim a nevim a nevim
![]()