červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
9.2.08 10:43

kocicak je na klinice.budou ho cevkovat.za hodinu si pro nej jdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
9.2.08 11:52

Niki, s kocourkem moc doufám, že to dopadne dobře, taky jednoho máme, i když jsem ho musela nechat u mamky, páč přítel je na kočky alergický.

Fio, já taky bývala taková puťka a vlastně jsem začala být trochu asertivnější až tak před třemi lety a to díky příteli, který mi sebedůvěru dodal a ne spíš vzal, jak se mi bohužel zdá, že to dělá tvůj muž. Vždyť nejsi služka a máš snad také právo na to, jít na net když chceš a přítel by to mohl respektovat a tu chvilku pohlídat malou třeba. Já jsem sice hrozně chytrá, jak tu tak poučuju, ale také to u nás nefunguje vždy úplně ideálně, ale většinou se normálně domluvíme a řešíme to formou kompromisu, když chci někam jít apod. a doufám, že stejné to bude i až se mrně narodí. A nedokážu si vůbec představit, že by mi přítel zakázal jít na net nebo s tím vyjádřil nesouhlas. Každý máme přece své zájmy. Uf, to jsem se rozohnila, takový omezující mužský co si myslí, že jsou pány tvorstva fakt nesnáším, i když jsou v jiných ohledech určitě super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
9.2.08 12:04

Ahoj holky,

Tami, já se normálně koupu v dost teplé vodě, ale nemá se to :oops:

Niki, to je mi líto kocourka, ať se brzy uzdraví.

Sheelle, můj manžel mně bohužel podporuje v tom, že nic nejsem a nic neznamenám, což si sebou nosím odmala :( . Myslela jsem si, že to bude lepší, ale je to naopak čím dál tím horší :(

Za celou dobu co mám Ráchelku jsem nikde nebyla, jen po doktorech nebo nakoupit, vlastě minulý rok na Mikuláše si vzal malou Péťa na tři hoďky do města :)

Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
9.2.08 12:30

tak jsme doma.nasli mu zanet,krev a pisek v moci takze bude muset byt kocourek uz mozna do konce zivota na specielni strave.chudinka jeste je takovy rozespaly protoze byl v narkoze,pred chvilkou se mi poblinkal.miminko kocici.

fio to co pises je pro me konkretne strasne,ja nesnasim omezovani a takovy vztah bych nemohla mit.a mam to odzkousene :roll: muzu ti jen poradit jako tady vsihni abys zacala bojovat a prosazovat si taky sve prani a predstavy a drzim palce at se ti to povede.jeste nemusi byt uplne pozde a jestli te ma manzel rad tak to pochopi a zvladnete to a budete vsichni spokojenejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
9.2.08 12:31

Ivi , tak to se možná sejdeme v Thomayerce :)
S tou postýlkou máš pravdu, dítě by mělo mít nějaké to své místečko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
9.2.08 12:33

Niki , moc díky za povzbuzení, udělám vše co bude v mých silách, aby to bylo lepší :wink:
Chudáček kocourek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
9.2.08 13:46

Fio, to je děs :( Nechceš se někdy třeba sejít? Dívám se, že jsi taky z Prahy a sama jsem s takovým mužem byla ještě před pěti lety, možná bysme mohly zajít aspoň na čajík a ráda bych poznala i malou Ráchelku :)

Niki, tak aspoň že to dopadlo takhle s kocourkem, bude papat jen granulky a uvidíš, že mu bude dobře ;) Už jen čekám kdy něco takového potká toho našeho, je to kocour co vypadá spíš jak medvěd, jak je pěkně vytučnělej ;)

Edit: Ten prezident, to je teda síla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.08 15:20

ahoj tehulky

teda Niki tak to me moc mrzi s vasim kocourkem..chudacek malej :(

Fio ja ti do toho kecat nebudu ale muzu rict ze je to des takhle byt omezovana..

Ohledne prezidenta-bez komentare!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.2.08 15:55

Ahoj holky!
Fio, myslím, že by to chtělo něco změnit, ale vím, že to není jednoduché. Já si celkem umím udělat pořádek, takže jsem v takové situaci nikdy nebyla..To by bylo fajn, kdyby jste se se Sheelle setkaly!

Niki, chudáček malý kocourek!Doufám, že se z toho pěkně vyspinká a bude muset přejít na jinou stravu, ale on si zvykne. My máme na chatě tři kočky, ale ted s něma nejsem v kontaktu…

Holky, tak dneska mě malý kope jakoby úplně dole, mám pocit že mi snad vyleze nožička spodem!Je to celkem nepříjemné, vždycky mnou projede takové něco podivné. Ani to nedokážu popsat. Máte to někdy taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.2.08 15:56

Jinak myslím na Celti a doufám, že zamykačka se brzy uskuteční, at může v klidu psát.
Před chvílí se u nás už zatáhlo. No a ani jsme nebyli venku. Manžel lepil lišty a já čučela na toho prezidenta..... Otřesné, ale to se už opakuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.08 16:33

Celti mi psala a uz se tesi az bude diskuze zamknuta..Jen sem ted nechce psat aby ji zase nekdo nevyhrozoval.
Lesina mi uz psala,o tom uzamceni vi ale predava to dal protoze ji to nejde nejak dokoncit..Tak snad to bude co nejdriv..

Palonko ja to taky obcas mivam,pripada mi jako by mi mela vylezt noha nebo streva vem kdyz me tam mala kopne..No ale pokud je tak mimi zrovna otocene tak ma hlavicku nahore a nozicky dole a potom je ten kopanecek dost neprijemny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.2.08 16:38

Díky Tami, no nedokážu to popsat, ale dnes mi to dělá celý den, šla jsem na zahradu a myslela jsem, že snad vyleze, rarach jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
9.2.08 16:42

Ahoj těhulky!! Tak dneska bylo u nás tak krásně, ale ani jsme se nešli projít :oops: Ráno jsme dlouho spali, pak sjeli na poštu pro balík - přišla mi konečně ta výbavička z quelle - po obídku si zase zdřímli a přítel pořád čučí na ten tenis, je to maniak. Tak já něco pouklízela, zas něco objednala, no a už se venku pomalu stmívá.
Jo s tou koupelí - no tak já si jí dopřávám obden, jinak se sprchuju, mám koupel ráda, dám si tam olejíčky na suchou pleť, pustim rádio a ležim. Vim, že se to nemá v těhu přehánět, tak si zas moc horkou vodu nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.2.08 17:00

Holky tak super zprava…mame teda tu skupinu!!!

Ted jsem jeste zaslala par info jak to funguje a pak uz budem mit klid..Jo a zeptala jsem se zda by sla tahle nase rozjeta diskuze presunout do tech uzavrenych at proste jenom navazeme tam kde jsme skoncily..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
9.2.08 17:03

Tami, tak to je bezva!!Já bych tedy určitě chtěla pokračovat na této diskuzi a nezačínat novou, snad to půjde.

Zdravím Naty, no tak vidím, že další, kdo dnes nešel ani ven… Manžel lepil lišty, takže pracovní den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí