červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10190
8.2.08 12:37

Taminko ty dětské oplatkové piškoty jsou prý výborné, kámoška si je kupovala a prý byly docela drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 12:38

jj tu buchtu znam..pekla ji Liborova mati akorat ze to bylo tenkrat jak jsem mela ten zlucnikovy zachvat takze jsem ji nejedla.

Maci aby se nestalo ze oplatky uz nebudou az se mala narodi :wink:

Jo ale mam email kam si muzete napsat o vyrobek Sunaru zdarma..Maji na vber asi z 5-ti vyrobku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.2.08 13:01

Ahoj těhulky!!!
Stokvítkovi gratulace k chlapečkovi!!!

Tak my byli dneska ráno na kontrole s tou sádrou přítelovou a představte si, že doktor neordinovat. A to jsme kvůli tomu vstávali v 6h, tak zas ve středu. Ale pak jsme jeli na Václavák, dali si tam snídani a prošli se po obchůdkách. Chtěla jsem si koupit nějakou bundu, no ale i xl mi přes bříško šla stěží zapnout.
Já mám přes bříško 94cm - fakt děs!!! roste mi teď každej den a nedokážu si představit kam až to povede :(
A srazík bych udělala klidně i v Brně, taky ráda cestuju a mohla bych třeba vyzkoušet to pendolino :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.2.08 13:03

Jo a nevim co tady Sheelle pořád píše, že je nějaká tlustá či co?! Viděla jsem jí a je naprosto normální, asi se vidí nějak jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 13:04

Teda Natálko to je pech!!Člověk aby si ty ordinační hodiny vždycky obvolal ten den, kdy chce k dr. jit, co?
U nás začalo konečně svítit sluníčko, už jsem myslela, že se toho ani nedočkám! No, jo, asi každá ženská si připadne tlustá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.2.08 13:07

Dr. mu minule řekl ať přijde 8.2. ráno :(
A na zpáteční cestě jsme zvládli ještě mojí praktickou dr. Udělala se mi na rukou nějaká vyrážka, řikala, že to vypadá na ekzém, tak jsem dostala nějakou mastičku s kortikoidama, prý by to mimi nemělo ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 13:09

Natalko aspon jste se prosli :)
ja si tlusta nepripadam a brisko mam zatim 85.ale ono to stejne takhle nejde porovnat protoze kazda jsme jina.treba ja jsem pidizenska tak na me to brisko vypada jinac nez na nejake prumerne vysoke a siroke holce.ani nevim kolik jsem mela pred tehu,myslim ze nejakych 64

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 13:10

Ten dr. je vůl… bych se pěkně vytočila. Kortikoidy? No, to nevim
Niki, však říkám, každá máme výchozí míry a váhy jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 13:17

jO, Naty, tak kortikoidy jsou v těhu úplně ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
8.2.08 13:18

Niki pidiženská :lol: hezký výraz, kolik měříš? Já mám 173cm
a procházka po Václaváku byla pěkná, akorát docela mrzlo :(
Tak to jsem ráda, že jsou kortikoidy v poho. Snad mi to pomůže, nemůžu teď ani na to plavčo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 13:22

Naty, já mám taky 173! No, to plavání je blbé, já teda čekám, kdy z toho budu mít mykozu a budu mít taky útrum…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
8.2.08 13:22

Ahoj holky,

Stokvítku, gratuluji ti k chlapečkovi :)

Ráchelka měla v noci horečku tak jsem s ní ráno skákla k doktorovi, ten jí dělal výtěr, a v úterý jdeme na kontrolu. Má střevní virozu.
Jelikož jsem teď odpočívala, tak se musím jít postarat o rodinku, a manžel si nepřeje abych byla na netu, budu se snažit sem nakukovat když to půjde :)

Přeji všem krásný víkend a děkuji :)

Opatrujte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fik
8.2.08 13:28

HOLA HOLA,
nemam sanci VAS docist, tak o co jsem prisla :)
Dnes me pustili, ale dal nas budou sledovat… jeste ze to mame za sebou, dalsi nemocnici kterou chci videt je az porodnice :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
5492
8.2.08 13:30

Ahoooj Fíku!
No to je bezva, že už jste doma!!Chudinko, musíš výt z té nemocnice vyčerpaná,co? Jo, však at vás sledují, ale nechají doma,že? Tak budeš odpočívat!Jo a nakukuj 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 13:30

natalko 159 :oops: :lol:

fio hezky nakukuj.jsi svepravna,muzes byt na netu kolik chces :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...