Poradna duly
Jana Čurdová
ja bych taky rada pokracovala na teto diskuzi takze uz jsem poslala dotaz na toto tema..Jinak ta nase diskuze uz je ve skupinach..
info ohledne vstupu do skupiny
V Uživatelských skupinách
https://www.emimino.cz/modules.php?… si vyberete
Skupiny bez Vašeho členství - Červňátka 2008 a kliknou na zobrazit
informace.
Pak kliknou na Přihlásit se do skupiny.
Nebo to muzeme udelat tak ze nemusite zadat ale ja vas tam pridam(ale to mi bude trosku dele trvat…)
Ale jeste pockame co se dozvime ohledne te nasi rozkecane diskuze..
jasan
Dam vedet az dostanu odpoved..Ja uz se na to moc tesim-pak budeme moci kecat i o tom o cem jsme treba nechtely protoze si to ostatni cetly..
Moje řeč, normálně jsem si ted říkala, že jsem zvědavá, jak se nám některé holčiny rozepíšou a rozbalí, jupííí, no už se na to těším.
holky nektere uz tam jste co jste si zazadaly o pristup..tam si pak muzeme zakladat temata atd..
Ahojky maminy,hlásím se po delší době,měli jsme problémy s PC.
Všem gratuluji k úapěšným kontrolám!!!
Palonko ničeho se neboj,myslím těch kopanečků dole.Mívám to také,hlavně když ležím na boku.Ptala jsem se na to ve středu gyndr. a ta říkala ,že je to v pořádku.Mě poslední dobou bolí záda.
Taminko,ohledně toho koupání.Gyndr. mi říkala nekoupat! pouze sprchovat!!!Tvrdlo mi břicho.
ahoj radusjo
holky uz klidne muzete psat do te nasi skupiny..A uvidime co bude dal..jestli se nam to slouci nebo ne
Jsem asi nějaká nechápavá, protože nevím, jak se do té skupiny posílají příspěvky. Prosím pomoc…
jinak jak ja se dostavam do skupiny..uplne dole pod stalou diskuzi je „skupiny“,tam si najdete tu nasi a uz tam budete
Taminko když dám zobrazit informace, tak pak nikde nevidím přihlásit se do skupiny ![]()
Holky snazim se vas tam vsechny pridavat ju ![]()
info ohledne vstupu do skupiny(pro ty ktere treba nejsou u nas ale chteji byt cleny)
V Uživatelských skupinách
https://www.emimino.cz/modules.php?… si vyberete
Skupiny bez Vašeho členství - Červňátka 2008 a kliknou na zobrazit
informace.
Pak kliknou na Přihlásit se do skupiny.
jinak jak ja se dostavam do skupiny..uplne dole pod stalou diskuzi je „skupiny“,tam si najdete tu nasi a uz tam budete
Takze obe diskuze bohuzel sloucit nejdou takze stara zustane tady otevrena a my budeme mit tu novou.Vice info v nasi nove diskuzi