Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsme zpatky.teda to byl den,tyo nase vyroci bylo horsi nez svatba
chteli jsme se projit do marianskeho udoli a ze si tam zajdem do restaurace.zkusili jsme takovou kde jsme jeste nebyli a byl to hnus,smrad jak na verejnych zachodkach,zakourene…proste pajzl.pak jsme chteli do mlyna a ten byl zavreny tak jsme se doplazili do te uplne prvni,na me uz sli mdloby uz jsem toho chozeni mela dost,predsi jen jsme od rana behali s kocourem a tak.no a tam samozrejme vsechno obsazeno.tak jsme jeli dom ze pujdem do te nasi svatebni na namesti ale tam byla v nekurackem oddeleni rezervacka
nakonec jsme se rozjeli do obchodaku a zkusili hezkou novou restauraci.20 minut jsme cekali ze se nas prijdou zeptat co si dame a nic,tak jsme odesli a sli sme nahoru do posledni normalni restaurace co tam je a tam se konecne zadarilo.ve 4 jsme meli jidlo na stole
ale jsme se nadlabli.ja jsem si dala spiz ze trech druhu masa,opekane brambory s bylinkovym maslem a rajcatovy salat.dzus a nakonec bananovy pohar se zmrzlinou.a michal si dal zebra a taky zmrzku ![]()
kocourek je jeste matoznej,usnul mi tady v naruci jak miminko.
ted uz jsem v te zamcene diskuzi nebo ne?
Ahoj holk,y vrátila jsem se až teď po víkendu… a taky nevím, jak se dostat do diskuze
Když jsem to zkusila přes to, co mi přišlo na mail, tak jsem zse tadýý. Můžete mi poslat SZ? Sice se dostanu do informace, že mám aktuální členství ve skupině červňátka 2008, ale nedostanu se do diskuze, jan na přehled členů. Pomoztee. Díky.
holky myslíte že mi zítra z ultrazvuku může říct co čekáme a nebo spíš až na tom velkým ultrazvuku? Jsem napjatá jako hrom
Ale moc nevěřím že tak brzy tam něco uvidí ![]()
Ahoj Marry!
Myslím, že pokud bude miminko dobře natočené, tak by to být poznat mělo! My teda čekáme Tobíska a nám to na 80až 90 procent řekli už na prvním screeningu tj ve 12tt! Myslím, že důkaz jste od Antenky viděly
ale to je obrázek až z 20tt Přeji hoodně štěstí a určitě napiš,ju?
vím antee nám ukázala jeden obrázek chlapečka
J8 pokaždý koukám a koukám a oni sedívají jen na hlavičku a točí s tm a já chci vidět nožičky ![]()
Jdu tam ráno v 7 15 a doufám že budu mít i ult a snad tamněco uvidí ale jdu na prehistorickej
… no nevím nevím no
ale díky za povzbuzení žeuvidí ![]()
gratuluju ke chlapečkovi já ho chciiiiiiiiiiii taky ![]()
neboj marry i na prehistorickem se da hodne videt ![]()
Tak hodne stesti a at to tve mimi ma pindika kdyz si to tak moc prejes
hned napíši jak jsem slíbila zda ano či ne
V 8 jsem tu jak nakoni ![]()
Ve všech testech nám vyšla holčička podle intenzity sexu
tak podle datumu narození ![]()
Takže v pindika nevěřím ani za mák já přivítám i holčičku
Jen jméno nebude tak to bude trošičku trvat ![]()
A moc díky holky za povzbuzení že tam možná něco uvidí
Antee si natáčí kvůli tomu budíček
Tak tam vidět neco musí i kvůli ní ![]()
tak ultrazvuk se nekonal a když jsem naznačila jestli mi řekne co to asi bude zdakoukneme tak řekla že prý by tam nebylo ještě nic vidět že je to ještě malé ![]()
Zajímavý já jsem měla u své doktorky 1 ultrazvuk v 8 týdnu ![]()
J8 vím tak vźávidím ty fotečky
Ale nevadí necháme si na velkým natočit i video ![]()
teda marry tak to me moc mrzi ze ti dr neudelala utz…
Ale hlavne ze je mimi v poradku..
Dobré ránko!
Marry, taky se připojuju k Tami, že je hlavní, že je malé v pořádku, ale co to jsou za kecy, že je to mooc malinké?! Myslím, že to mohla aspon zkusit! Ach jo, ty ses tak těšila kočko! Příště to jistě klapne! papa
nevím třeba to pořád není zdravý i když mi ho dělala jen jednou a pak NT vyšetření a pak v nemocnici…no tak nic tak se jde měsíc čekat ![]()
Ozvu se za měsíc
AT se máte fajn a za měsíc a ne že simi zase schová ![]()
Marry a uz citis pohyby?Pokud ne tak az je budes citit tak budes vedet na 100% ze je mimi v poradku..Ver mi ze ja jsem vdecna(i kdyz to nekdy neni moc prijemne) za kazdy kopanecek nasi Emy.
no jediný co zatím cítíme … a to ještě nepravidelně je jako by mi bublalo v břichu a spíš je to asi kručení v břiše??? ale je to teda pokažý na jiné straně já vím až budou pohyby tak vlastně ultrazvuk at si rovnou zapečetí do trezoru ![]()
Za 14 dní by už mohli být tak já to vydržím ![]()