Poradna duly
Jana Čurdová
no to bublani je jak tam to tvoje miminko plave
Taky jsem to tak ze zacatku mela..Bylo jako bych tam mela rybicky nebo citila motyli kridla.
nno manžel dal i ouško na břicho a říkal že slyší vodu
Takže aspon vím že mi tam pěkně plave ![]()
A pak si to ucítila za kolikdnů? plavání už máme přes týden ![]()
no tak u nas kdyz si partner dal ucho na brisko tak rikal ze to tam je jako v trubkach
Ale pokud uz citis rybicky tak se brzo dockas i prvniho pohybu-ale je to hodne slaboucke tak se muze stat ze to ani nebudes skoro citit.
Ja prvni pohyb citila v 16+2..Ale neboj taky se dockas.
no tak uvidíme díky za info mne bylodivný proč mně pořád tak zblnku v bříšku tak uvidíme mně to stačí klidně do 14ti dnů ![]()
Holky, omlouvám se, že Vám se lezu, ale:
obracím se na Vás s prosbou - pokud jste nebo víte o těhulkách z Prahy 18.-30. týden těhotenství. Můj manžel hledá na příští týden těhulky figurantky na předváděcí akci 3D ultrazvuku Philips, která se koná v hotelu Hilton. Více info ráda pošlu, diskusi admin vymazal, takže mi pošlete soukromou zprávu. Akce je pro maminky samozřejmě placená a navíc dostanete videa a obrázky svých miminek z 3D UZV zdarma.
Díky moc!
Marcela
Macko už jsem to holkám šupla, tak se jistě přihlásí!
Marry, to by mohlo být už pomaličku ono, ale já žádné motýlky ani bublání neměla a první kopaneček, co jsem si byla jistá tak v 18+1 na Nový rok. VYDRŽ!!!
polonko po tom velkým ultrazvuku už by vše mohlo být OK že?
Pak už snd se nic nezvrtne a můžu krásn pomalu začít nakupovat … já setak těším…
dámvědět dnes zase bublikuje tak ho budu sledovat ![]()
Marry melo by byt ale nemusi(vzdycky se muze neco stat)…Pokud nebudes myslet na nic spatneho tak muzes krasne nakupovat.
no už jsem i neco koupila na valentýna jsem chtěla koupit něco v barvičce co čekáme no tak nic ![]()
Tak se to uskuteční o mesic později…no tak já nevím no říká se po velkým ultrazvuku už se může no tak snad jo …
povalím nakoupit něco k výročí a k valentýnu a jsem smutná že se nemohal ani nakouknout:(
Marry ja nakupovala uz pred velkym utz..Pokud je dobry kup tak se do toho jde ![]()
A jsi smutna z ceho?Ze si nemohla nakouknout nebo co?
Tami, Marry je asi smutná z toho, že nemohla ani nakouknout na ten UTz ne?
Marry, to uteče jako voda, i když se ti to ted vůbec nezdá
tak jsem zase usnula:)
no smutná že jsem chtěla vedet co to je máme dnes výorčí 3 roky a zítra valentýna a já chtěla modrý dupačky ![]()
no nevadí asi to odložíme a počáme na ten velikej ultrazvuk
neutrálná veci už mám a zátra jdu koupit hezky bodicka amají i punčochačky v akci a já ted nevá barvu
A taky že mám teprve jedenobrázek a holky jich maj sand tucet ![]()
Marry nesmutni!!Stejne to nejlepsi te teprve ceka-a to original v zive podobe!!!!!!!!!!!!!U nas je taky plno fotecek ale stejne se vsechny nejvic tesime na to az budeme videt ty nase miminka v zivotni velikosti
tami:
no já vím no ale mrzí mne to na co ten stroj tam má
Na okrasu fakt už nevím ![]()
Jinak já doufám že to ještě ze známých nikdo moc nepozná protože nerada bych neco rozhlašovala před velkým ultrazvukem trochu mám obavy aby bylo vše OK … slyšela jsem že jedné holce jeji mimčo nemělo močový měchíř a musela na potrat … Jsem myslela že po tripple testech a po tom všem už je to skoro doma to mmčo a asi ještě ne
Tak jen nejbližší rodina a okolní svet at se radši na mně nedivá už ted to jde poznat co budu delat v březnu ![]()
holky mám ještě na vás dotaz:
tak jsme s manželem řešili zda za měsíc půjde se mnou na velký ultrazvuk a nebo mu stačí zase jen to video přinést … Tak říkal že by šel …
A tak se ptal kam jdeme a nato dodal že v pordonici natáčí 2D ultrazvuk za polovinu.
Tak nás napadlo zda jim tam nezkusíme zavolat a nenatočili bynám video dřív než ten velký ultrazvuk. Myslíte, že by to bylo možné že by vyhověli? Nebo natáčí jen ty velký ultrazvuky a nějaký 18.19 tý týden by neudělali.
Pak by mně zajímalo zda je v mimču vůbec nějaký rozdíl … když velký máme za měsíc a oni by nás například objednali za 14 dní tak zda by vůbec byl rozdíl v tom videu dalším …
Díky za odpovědi tak mně mrzí že mám jen jedno video a jednu fotečku tak že bychom zkusili zavolat tam a měli bychom další památku.