červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
13.2.08 09:16

no to bublani je jak tam to tvoje miminko plave :wink: :wink: Taky jsem to tak ze zacatku mela..Bylo jako bych tam mela rybicky nebo citila motyli kridla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 09:22

nno manžel dal i ouško na břicho a říkal že slyší vodu :) Takže aspon vím že mi tam pěkně plave :)
A pak si to ucítila za kolikdnů? plavání už máme přes týden :)

• Citovat
  • Upravit
13503
13.2.08 09:42

no tak u nas kdyz si partner dal ucho na brisko tak rikal ze to tam je jako v trubkach :lol: :lol: Ale pokud uz citis rybicky tak se brzo dockas i prvniho pohybu-ale je to hodne slaboucke tak se muze stat ze to ani nebudes skoro citit.
Ja prvni pohyb citila v 16+2..Ale neboj taky se dockas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 09:45

no tak uvidíme díky za info mne bylodivný proč mně pořád tak zblnku v bříšku tak uvidíme mně to stačí klidně do 14ti dnů :)

• Citovat
  • Upravit
856
13.2.08 10:12

Holky, omlouvám se, že Vám se lezu, ale:

obracím se na Vás s prosbou - pokud jste nebo víte o těhulkách z Prahy 18.-30. týden těhotenství. Můj manžel hledá na příští týden těhulky figurantky na předváděcí akci 3D ultrazvuku Philips, která se koná v hotelu Hilton. Více info ráda pošlu, diskusi admin vymazal, takže mi pošlete soukromou zprávu. Akce je pro maminky samozřejmě placená a navíc dostanete videa a obrázky svých miminek z 3D UZV zdarma.

Díky moc!

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
13.2.08 10:32

Macko už jsem to holkám šupla, tak se jistě přihlásí!

Marry, to by mohlo být už pomaličku ono, ale já žádné motýlky ani bublání neměla a první kopaneček, co jsem si byla jistá tak v 18+1 na Nový rok. VYDRŽ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 10:36

polonko po tom velkým ultrazvuku už by vše mohlo být OK že?

Pak už snd se nic nezvrtne a můžu krásn pomalu začít nakupovat … já setak těším…

dámvědět dnes zase bublikuje tak ho budu sledovat 8)

• Citovat
  • Upravit
13503
13.2.08 11:48

Marry melo by byt ale nemusi(vzdycky se muze neco stat)…Pokud nebudes myslet na nic spatneho tak muzes krasne nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 12:22

no už jsem i neco koupila na valentýna jsem chtěla koupit něco v barvičce co čekáme no tak nic :)
Tak se to uskuteční o mesic později…no tak já nevím no říká se po velkým ultrazvuku už se může no tak snad jo …
povalím nakoupit něco k výročí a k valentýnu a jsem smutná že se nemohal ani nakouknout:(

• Citovat
  • Upravit
13503
13.2.08 13:26

Marry ja nakupovala uz pred velkym utz..Pokud je dobry kup tak se do toho jde :wink:
A jsi smutna z ceho?Ze si nemohla nakouknout nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
13.2.08 13:42

Tami, Marry je asi smutná z toho, že nemohla ani nakouknout na ten UTz ne?
Marry, to uteče jako voda, i když se ti to ted vůbec nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 14:16

tak jsem zase usnula:)

no smutná že jsem chtěla vedet co to je máme dnes výorčí 3 roky a zítra valentýna a já chtěla modrý dupačky :(
no nevadí asi to odložíme a počáme na ten velikej ultrazvuk :) neutrálná veci už mám a zátra jdu koupit hezky bodicka amají i punčochačky v akci a já ted nevá barvu

A taky že mám teprve jedenobrázek a holky jich maj sand tucet :(

• Citovat
  • Upravit
13503
13.2.08 14:37

Marry nesmutni!!Stejne to nejlepsi te teprve ceka-a to original v zive podobe!!!!!!!!!!!!!U nas je taky plno fotecek ale stejne se vsechny nejvic tesime na to az budeme videt ty nase miminka v zivotni velikosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.2.08 16:42

tami:

no já vím no ale mrzí mne to na co ten stroj tam má :) Na okrasu fakt už nevím :)

Jinak já doufám že to ještě ze známých nikdo moc nepozná protože nerada bych neco rozhlašovala před velkým ultrazvukem trochu mám obavy aby bylo vše OK … slyšela jsem že jedné holce jeji mimčo nemělo močový měchíř a musela na potrat … Jsem myslela že po tripple testech a po tom všem už je to skoro doma to mmčo a asi ještě ne :( Tak jen nejbližší rodina a okolní svet at se radši na mně nedivá už ted to jde poznat co budu delat v březnu :)

• Citovat
  • Upravit
Marry11
13.2.08 19:21

holky mám ještě na vás dotaz:

tak jsme s manželem řešili zda za měsíc půjde se mnou na velký ultrazvuk a nebo mu stačí zase jen to video přinést … Tak říkal že by šel …

A tak se ptal kam jdeme a nato dodal že v pordonici natáčí 2D ultrazvuk za polovinu.

Tak nás napadlo zda jim tam nezkusíme zavolat a nenatočili bynám video dřív než ten velký ultrazvuk. Myslíte, že by to bylo možné že by vyhověli? Nebo natáčí jen ty velký ultrazvuky a nějaký 18.19 tý týden by neudělali.
Pak by mně zajímalo zda je v mimču vůbec nějaký rozdíl … když velký máme za měsíc a oni by nás například objednali za 14 dní tak zda by vůbec byl rozdíl v tom videu dalším …
Díky za odpovědi tak mně mrzí že mám jen jedno video a jednu fotečku tak že bychom zkusili zavolat tam a měli bychom další památku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex