Poradna duly
Jana Čurdová
tak se hlásím jak jsem slíbila ![]()
Taminka a spol takže čekáme holčičku … Nevadí Honzík bude jako druhý, třetí ![]()
Jinak 4D ultrazvuk se nedal vůbec udělat … vůbec nespolupracovala zakuklika se do šnečí polohy a to byl konec ale nevadí půjdeme na něj příště tak nám aspon udělali neoficiální velký ultrazvuk a je v pořádku.
Marry, gratuluju k holčičce a doufám, že nejste smutní!!!!!!A že se schovala, no to se stává, příště se vám hezky ukáže!Držím palce!
polonko no jsme trochu … ale snad si zvykneme brzy :¨)
ukazala se jak dokáže byt divoká
postavila se na hlavu páteř měla nahoře a nohy taky no prostě šnečí poloha a na 3D uplně bez šance na obličejíček ![]()
zkusíme to znovu ![]()
Ahoj Marry!
Chudáček malá, ona to vycítí, že z ní nejste nadšení! Abych pravdu řekla, tak vám moc nerozumím. Přece je to úplně jedno!! Měj se hezky
Ivo vubec se nestresuj,miminko ma jeste dost mista aby se mohlo pohybovat takze kopanecky jeste nejsou tak silne a caste jak bys myslela.
Marry no tak gratuluji k holcicce..A Honzika udelate priste
A budte stastni z toho ze je miminko v poradku a davejte to najevo!!!!!!!!!!!!!!!Ja u toho plakala kdyz mi dr rekl ze to vypada na holcicku.Miminka to vyciti ze z nich clovek neni nadseny.Vzdyt je to jedno co to bude hlavne ze to bude a bude to zdrave.
no už jsme se zpamatovali a už jsme moc na malou hodní
Ono pořád jsme říkali on…a ted říkáme ona … spíš manžel být sešlej a tak ale už říká co holky jak je a co si dáte dobrýho a už je OKa už se těšíme oba dva až ji budeme mít
Ona to byla taková šokovla počítali jsme s chlapečkem ![]()
teda dnes mne zasd bolí hlava … teda ta malá mne utrápí
Jinak já jsem už trochu tušila že bude to holčička nebot se mi začli delat pupínky který jsem nemívala ![]()
Marry, no proto!Budte na ni hodní!No, já čekám kluka a mám olezlou pusu, tak to natírám kalciovou mastí… tak uvidím
no mne je dneska nejak zle chce se mne zvracet no fuj malá zlobí ![]()
Jinak to jde malá pěkně tukala a povídala jsem ji pohádku:) A jeste co ji mamka dnes dá k papu až ji bude lépe no teda fuj ještě že jsem zvracela za celou dobu jen 3krát.
Jinak už pilne nakupuješ? ![]()
no proto Marry!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas chtel Libor taky kluka ale pak jsem mu vysvetlila ze holka se s nim bude mazlinkovat a objimat ho a rikat mu jak on je jeji nejmilejsi tatinek a rekl ze to je pravda a ze si vlacky muze stavit i s ni.
No a pusu nemam olezlou vubec a to cekam holcicku.
nebojte nebylo to tak myšlení
už jsem chtela malou vybavit do porodnice
Ale manžel je zcela unavený tak skočíme o víkendu pro obleček v kterým si ji odvezeme z porodnice
a máme pro ni už pěknou zelenakavou deku, vaničku a slona a dokonce i chrastitko a na kočárek taky
A spoustu oblečků ale ty zatím byly kupovany neutrálně ted se začne nakupovat přesně pro ni ![]()
ted řešíme pěkně jméno at můžeme bříško pojmenovat ![]()
já teda zatím jsem OK co mne teda čeká u holčičky ulezlá pusa? Par bedarů vylezlo ale už jsou zase samy pryč ![]()
Ahojky holky ![]()
jdu vás po dlouhé době pozdravit.
Jen jsem se vám (hlavně těm, které si mě pamatují) chtěla pochlubit, že už konečně známe výsledky z genetiky a jsou v pořádku.
Taky jsem změnila gyndr. a ten nový nás podporuje v tom, že už můžeme začít ve snažení na další mimi, že nemusíme čekat další 2 měsíce (doporučených 6 měsíců klidu od exgyndr.)
V dubnu ještě půjdu na nějaké krevní testy, ale prý nemusíme čekat na výsledky
Už je mi líp, i když někdy to ještě zabolí ![]()
Doufám, že tady je vše v pohodě a vše probíhá jak má ![]()
Mejte se, hezky se kulaťte, už se vám to krátí, co? ![]()
pa
Ahoj Evviku!
No tak to je krásná zpráva!Tak za chviličku huráá na to!Budeme držet palečky a uvidíš, zadaří se a za chviličku už budeš chodit s bříškem taky!Jsi moc hodná, že jsi napsala!
To víš, my kulatíme a jsme okopávány.Zatím je vše v pořádku až na nějaké virozy a komplikace co s sebou těhot. přináší. Tak se opatruj a určitě napiš, jak se máš!
Jeeee Evviku ahoooooooooooooooooooooj
to jsem rada ze ses na nas prisla podivat a moc rada slysim ze vysledky z genetiky jsou v poradku.
Budu na tebe myslet aby se vam co nejdriv podarilo otehotnet a at se brzy kulatis tak jako my.
No a jak psala Palonka-my uz se kulatime,prozivama okopavani nasich miminek a blizime se pomalu ale jjiste k dobe porodu.
ahoj evvicku!!
moc a moc rada o tobe zase slysim.. ty vysledky genetiky jsou bezvadne, mam s vami velkou radost!!! drzim moc palecky at snazeni prinese co nejdriv //
hlavne na to moc nemyslet, idealne odjet nekam na vikend a prijde to samo
budu se tesit az nam to prijdes oznamit!!!! mej se krasne, papa
Eviško díky…vím, že asi plaším zbytečně. Jen mně prostě znervoznil ten náhlý pokles počtu pohybů. Chtěla jsem jen vědět jestli je to normální. Ještě jednou moc děkuju, jdu prckovi domluvit ať mně nestraší