červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
964
8.2.08 10:27

Leni - hlavně klíííííííd !!! Neboj, všechno výborně dopadne - a hlavně na 99,9% sníh mít nebudeš !!! Vím, jak jsi se tolik bála aby nenasněžilo. Vzhledem k tomu, že venku už asi začíná jaro (říkali, že na Vysočině začínají zahnizďovat ptáci), tak budeš mít vlastně v únoru jarní svatbu :)

Tami - na Slezské to je dost daleko - já jsem vybírala lékařku, abych nemusela jezdit městskou, abychom to zvládli pěkně pěšky. Ale zase pokud by to byl známý a dobrý lékař, tak bych to zvažovala. Je otázkou, zda budeš mít k dispozici auto. Pokud ano - tak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.2.08 10:31

Hooooooooolky,

super na takový srazíky je hotel TŘI VĚŽIČKY, je to u Jihlavy, my tam většinou dělali firemní srazíky /ale je fakt, že to není na půlce cesty no…/

http://www.trivezicky.cz/

Palonko tož to já mám proti Tobě teda megapupek!!! Mám 90 cm přes to nejtlustší co jsem našla a teď si budu připadat jako vorvaň… 8O :? :lol: :lol: :lol:

Esli Ty sis neměřila spíš kolínko, ne?! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.2.08 10:32

Tak je pravda, že by bylo super udělat něco na půli cesty :) a já z Vysočiny pocházím (kousek od Jihlavy), jenže nemáme žádné velké prostory jako chatu nebo tak něco. Ovšem kousek od nás je krásný hotýlek v kopcích a určitě není jediný, nedělalo by mi problém něco případně zarezervovat, jenže teď je tam ještě ošklivě a zima a v létě zase budeme mít mimča… s takovouhle by to vypadalo až na léto, ale napřesrok :)

Pche! a ty vaše míry… to si měříte přes zápěstí, ne? :D tak málo jsem neměla ani před půl rokem… možná tak kdybych si měřila obvod řas, tak by to tak nějak vyšlo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 10:34

Antee, no tak zase takový rozdíl to není!

Jo, napůl cesty by to bylo fajn. Já teda i teď když sedím dvě hodiny, tak mě pobolívá bříško a nevím, jak bych si sedla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
8.2.08 10:35

Leni

nebooooooj, to bude jeden z nejkrásnějších dnů v Tvém životě :wink:

Je teda pravda že já si zapomněla občanku, přijeli jsme pozdě /v Praze jsme čekali u stažených závor až projede vlak na místě, kde NIKDY žádnej nejel!!!!/, pořád mi padal podvazkovej pás kterej jsem měla pro štěstí a nakonec mi manža přinesl kytku, která se mi vůůůůůůůbec nelíbila /nebyla to ta kterou jsem si objednala/, ale nakonec na fotkách vypadala překrásně a musím říct, že ta svatba byla nááááááááááádherná a jsem ráda že se to všechno stalo tak jak se to stalo, alespoň máme na co vzpomínat.

Jo a celej obřad jsme se řezali smíchy, pče oddávající mluvil jako Pitkin a všichni se culili jako prasklý bochníky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 10:36

byla jsem si na poste pro mlynek na mak,pak jsem chtela koupit mak a oni ho nemeli :roll: taky jsem koupila po ceste michalovi darek a zitra pujdem asi do restauracky oslavit to nase vyroci,to teda uteklo ani nevim jak :)
jinac rafaelo jsem vcera zdlabla u ordibace tak doufam ze brzo dostanu dalsi :P :lol:

Leni myslim ze budes mit v pohodicce jarni svatbu :wink:
jinac mou nejvetsi starosti tyden pred svatbou byli barevna mysi miminka co se nam narodili :D

jinak po ceste z tech dnesnich nakupu jsem se malem pocurala tak jsem radsi zaplatila 10 korun za dve zastavky busem :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 10:36

Sheelle, tak každá jsme vycházeli z určitých mír a vah, takže se to tak stejně nedá posuzovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 10:42

no tak ja mam pres brisko 94cm..

Moni no auto mit budu,ten kluk je fakt dobrej a vim ze bych pak mela klid kdyby se treba male neco stalo ze bych mu mohla kdykoliv zavolat.

Jinak su pekne nastvana-sem si ted volala na soud ohledne kopie rozsudku o rozvodu protoze jsem to nekde pri nekterem stehovani ztratila,oni to nemuzou najit,nikde to proste neni,tak si o to musim napsat pisemne aby se to vubec naslo…Sice absolutne nechapu proc musim v porodnici mit tento rozsudek kdyz jsem rozvedena uz 8 let!!

He he Niki to znam to curani-taky radeji obcas koupim jizdenku a jedu salinou nebo busem 2 zastavky nez se pocurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.2.08 10:43
Palonka píše:
Sheelle, tak každá jsme vycházeli z určitých mír a vah, takže se to tak stejně nedá posuzovat :D

To jo, všechny byste měly vycházet z těch mých… ale myslím, že většina jich nedosahuje ještě ani teď :P Možná že těsně před porodem některá doženete mé původní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 10:44

hele jinak se mi libilo jak Sheelle napsala ze jich je hodne z Prahy tak srazik bude v Praze…Hele vy prazandy jedny nebudte line :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
8.2.08 10:49

Tak mi to zase nevyšlo :D vnuknout vám, že Praha a nejlépe na ulici před naším domem, abych nemusela daleko, je to nejlepší co vás může potkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 10:52

hele nebud lina a neboj-vsechny budeme muset zvednout nase krasne stihle zadecky :lol: :lol: :lol: :lol: a nekam dojet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 10:55

Tak já jsem se změřila celá a pěkně jsem se pobavila, asi si to začnu psát do kalendáře ke kilečkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
8.2.08 10:56

Sheele ale snazila jsi se.ja bych tu odvahu nemela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.08 10:59

Holky, tak jsem vás poctivě dočetla.. bylo toho asi 10 stránek.. 8O A pak jsem měla telefon, takže jsem úplně všechno zapomněla.. a nemůžete po mně chtít, abych to četla znovu.. :lol: :lol: :lol:

Jinak, kdo byl na kontrole, tak gratuluju.. Měříte si pupíky? Tak moment.. tak já 87 cm.. :D

Jdu péct buchtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital