Poradna duly
Jana Čurdová
Leni - hlavně klíííííííd !!! Neboj, všechno výborně dopadne - a hlavně na 99,9% sníh mít nebudeš !!! Vím, jak jsi se tolik bála aby nenasněžilo. Vzhledem k tomu, že venku už asi začíná jaro (říkali, že na Vysočině začínají zahnizďovat ptáci), tak budeš mít vlastně v únoru jarní svatbu ![]()
Tami - na Slezské to je dost daleko - já jsem vybírala lékařku, abych nemusela jezdit městskou, abychom to zvládli pěkně pěšky. Ale zase pokud by to byl známý a dobrý lékař, tak bych to zvažovala. Je otázkou, zda budeš mít k dispozici auto. Pokud ano - tak pohoda.
Hooooooooolky,
super na takový srazíky je hotel TŘI VĚŽIČKY, je to u Jihlavy, my tam většinou dělali firemní srazíky /ale je fakt, že to není na půlce cesty no…/
Palonko tož to já mám proti Tobě teda megapupek!!! Mám 90 cm přes to nejtlustší co jsem našla a teď si budu připadat jako vorvaň…
![]()
Esli Ty sis neměřila spíš kolínko, ne?! ![]()
Tak je pravda, že by bylo super udělat něco na půli cesty
a já z Vysočiny pocházím (kousek od Jihlavy), jenže nemáme žádné velké prostory jako chatu nebo tak něco. Ovšem kousek od nás je krásný hotýlek v kopcích a určitě není jediný, nedělalo by mi problém něco případně zarezervovat, jenže teď je tam ještě ošklivě a zima a v létě zase budeme mít mimča… s takovouhle by to vypadalo až na léto, ale napřesrok ![]()
Pche! a ty vaše míry… to si měříte přes zápěstí, ne?
tak málo jsem neměla ani před půl rokem… možná tak kdybych si měřila obvod řas, tak by to tak nějak vyšlo ![]()
Antee, no tak zase takový rozdíl to není!
Jo, napůl cesty by to bylo fajn. Já teda i teď když sedím dvě hodiny, tak mě pobolívá bříško a nevím, jak bych si sedla ![]()
Leni
nebooooooj, to bude jeden z nejkrásnějších dnů v Tvém životě ![]()
Je teda pravda že já si zapomněla občanku, přijeli jsme pozdě /v Praze jsme čekali u stažených závor až projede vlak na místě, kde NIKDY žádnej nejel!!!!/, pořád mi padal podvazkovej pás kterej jsem měla pro štěstí a nakonec mi manža přinesl kytku, která se mi vůůůůůůůbec nelíbila /nebyla to ta kterou jsem si objednala/, ale nakonec na fotkách vypadala překrásně a musím říct, že ta svatba byla nááááááááááádherná a jsem ráda že se to všechno stalo tak jak se to stalo, alespoň máme na co vzpomínat.
Jo a celej obřad jsme se řezali smíchy, pče oddávající mluvil jako Pitkin a všichni se culili jako prasklý bochníky
![]()
byla jsem si na poste pro mlynek na mak,pak jsem chtela koupit mak a oni ho nemeli
taky jsem koupila po ceste michalovi darek a zitra pujdem asi do restauracky oslavit to nase vyroci,to teda uteklo ani nevim jak ![]()
jinac rafaelo jsem vcera zdlabla u ordibace tak doufam ze brzo dostanu dalsi
![]()
Leni myslim ze budes mit v pohodicce jarni svatbu ![]()
jinac mou nejvetsi starosti tyden pred svatbou byli barevna mysi miminka co se nam narodili ![]()
jinak po ceste z tech dnesnich nakupu jsem se malem pocurala tak jsem radsi zaplatila 10 korun za dve zastavky busem
![]()
Sheelle, tak každá jsme vycházeli z určitých mír a vah, takže se to tak stejně nedá posuzovat ![]()
no tak ja mam pres brisko 94cm..
Moni no auto mit budu,ten kluk je fakt dobrej a vim ze bych pak mela klid kdyby se treba male neco stalo ze bych mu mohla kdykoliv zavolat.
Jinak su pekne nastvana-sem si ted volala na soud ohledne kopie rozsudku o rozvodu protoze jsem to nekde pri nekterem stehovani ztratila,oni to nemuzou najit,nikde to proste neni,tak si o to musim napsat pisemne aby se to vubec naslo…Sice absolutne nechapu proc musim v porodnici mit tento rozsudek kdyz jsem rozvedena uz 8 let!!
He he Niki to znam to curani-taky radeji obcas koupim jizdenku a jedu salinou nebo busem 2 zastavky nez se pocurat.
Palonka píše:
Sheelle, tak každá jsme vycházeli z určitých mír a vah, takže se to tak stejně nedá posuzovat
To jo, všechny byste měly vycházet z těch mých… ale myslím, že většina jich nedosahuje ještě ani teď
Možná že těsně před porodem některá doženete mé původní ![]()
hele jinak se mi libilo jak Sheelle napsala ze jich je hodne z Prahy tak srazik bude v Praze…Hele vy prazandy jedny nebudte line
![]()
Tak mi to zase nevyšlo
vnuknout vám, že Praha a nejlépe na ulici před naším domem, abych nemusela daleko, je to nejlepší co vás může potkat ![]()
hele nebud lina a neboj-vsechny budeme muset zvednout nase krasne stihle zadecky
a nekam dojet ![]()
Tak já jsem se změřila celá a pěkně jsem se pobavila, asi si to začnu psát do kalendáře ke kilečkům
Holky, tak jsem vás poctivě dočetla.. bylo toho asi 10 stránek..
A pak jsem měla telefon, takže jsem úplně všechno zapomněla.. a nemůžete po mně chtít, abych to četla znovu..
![]()
Jinak, kdo byl na kontrole, tak gratuluju.. Měříte si pupíky? Tak moment.. tak já 87 cm.. ![]()
Jdu péct buchtu..