červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1176
8.2.08 11:06
Taminka píše:
hele nebud lina a neboj-vsechny budeme muset zvednout nase krasne stihle zadecky :lol: :lol: :lol: :lol: a nekam dojet :wink:

Nechť je mi omluvou, že já zvedám minimálně dvojnásobek toho co vy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 11:07

jeeeee vy mate vsechny tak malo pres briska?To jenom ja mam tak velky domecek pro Emu?Fnuk fnuk :cry: :cry: :cry:

Jinak dneska mi doslo DVD cvicime po porodu od Mikulandove-sem to nekde vyhrala ani nevim kde a jsem hrooozne zvedava kdy na to potom budu mit cas. :roll:

Ivi jsem rada ze bucha chutnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 11:11
Sheelle píše:
Nechť je mi omluvou, že já zvedám minimálně dvojnásobek toho co vy :lol: :lol:

dvojnasobek?Neco mi uniklo :?: :! :?: :! :?: :! Ty cekas dvojcatka a nic jsi nam nerekla? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 11:13

Tami, já mám dvd od Mikulandové - Cvičení pro těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 11:19

jj Palonko ja si pamatuju ze jsi o tom psala a myslim ze jeste nekdo podle toho cvici..
No ja bych si to neobjednala-doma by se mi cvicit nechtelo ale jsem nekde spravne odpovedela DVD je doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
8.2.08 11:30

Ahojky Taminko tak mi tchýně donesla taky dvd cvičení po porodu od Mikulandové, prý vyluštila křížovku a vyhrála. Tak doufám, že nám to k něčemu bude :lol:
Jinak přes bříško mám 94 ale když se měřím večer tak někdy i o dva cenťáky víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 11:31

Jo, cvičí podle toho myslím Pida. Já se omlouvám, nějak už ztrácím přehled.
MAci a Tami, no to je fajn,že to máte jako výhru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.08 11:51

Já bych chtěla taky něco vyhrát.. :D Ale radši nějaký jídlo než cvičení.. :lol: :lol: :lol:

Tak jsem dopekla.. dělala jsem be-be buchtu.. poprvé.. tak snad bude dobrá.. Akorát jsem měla nějak málo těsta, tak je to slabounký, asi to bude na lžičku.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 12:01

Eviško, jsi šikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
8.2.08 12:08

Zdar devčata, tak jsem konečně přeprala svého zatím stále jednrukého manžela a dostala se také k PC. To Vám je děs, jednu ruku má a je tady furt, nevím, co tam datluje… :lol:
Tak za prvé pro Fiu : O víkendu vyrazím k našim a zkontroluji stav postýlkyám vedět, kdy by jsem si zaslala, asi klasicky přes poštu
Jinak holky se srazem souhlasím a já i dojedu, ráda cestuji a protože pořád jezdík autem, ráda byzkouším i naše ČD.
A co se týče obvodu břicha, chtěla jsem zaamchřit a šla jsem se změřit, a trošku mě přitom spadla čelist, trošku mám jiné čísla než vy a tak jsem se rozhodla, že pouze uvedu, že mám víc…než vy TAMI , ty se vůbec nestresuj, to jsi nevuděla mé číslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
8.2.08 12:10

Omlouvám se za chyby, jsem hrozná, ale vy si to jistě přeberete. Jsem trochu zesláblá, než jsem vyprala toho mojeho chlapa odsud- trocha indispozice z boje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.2.08 12:14

Maci tak to jsem zvedava ktera z nas bude mit cas po porodu jeste cvicit :wink:

Jinak ja jsem jeste vyhrala Sunar a detske piskotkove oplatky :D

Evi be-be buchta-to je jak navrch naskladas ty bebe susenky a vevnitr je napln?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 12:19

Tami, myslím, že je to buchta z piškotového těsta, na to nějaká směs s pudinkama, na to se naskládají bebe a polije čoko?

Míry, no tak zatím mám z vás nejmín přes bříško, ale ta kilečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
8.2.08 12:22

Tami, ty máš nějakou kliku na ty výhry! :wink:

Jo jo, je to, jak píše Palonka.. Upeče se piškot, na to se dá krém z pudinků a másla, na to se pokladou be-be sušenky, pokapou se rumem a polije se to polevou z másla, kakaa, cukru, rumu..
Já to jedla minulý víkend u kámošky a byla to dobrůtka, tak doufám, že i mně se to povedlo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
8.2.08 12:23

Jo, Evi, určitě se ti to povedlo ty naše kuchařinko. Jo, na ten rum js zapomněla a někdo kape griotkou myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí