Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno, dobré ráno
Nejdřív obr gratulace pro Stokvítka a z těch ledvinových pánviček si nic nedělej, tuším že Matoušek od Ralelo je na tom stejně a podle toho kolik miminek to má (moje sestřenka to měla taky a úplně bez problémů), to určitě nebude nic hrozného, uvidíš ![]()
Fio, je pravda, že my postýlku taky využijeme, ale rozhodně ne tolik jako bys ji využila ty. Je sice už starší a ochovala pěkných pár dětí, ale není ošklivá a kdybys chtěla, tak se ozvi ![]()
Ohledně seznámku myslím, že Taminka ho dělá úplně suprově a hrozně si vážím toho jak se opravdu shání po infu která kdy kam jdeme, jak jsme na tom a podobně. Taminka je taková naše jistota tady a bez ní si to ani neumím pořádně představit
Jestli se jí tam budou chtít přidat jména nebo porodnice, tak to jen uvítám (hlavně ty porodnice), ale žádné velké změny bych v seznámku nedělala. Myslím, že ho hned ze začátku vymyslela výborně a až pak odrodíme a budeme se tu scházet s plačícíma mimčama na kolenou, tak doufám, že bude Tami v seznámku pokračovat třeba s váhovýma přírůstkama
A taky doufám holky, že se někdy sejdeme. Já bych klidně nějaký sraz uspořádala, dokud ještě nemáme břicha tři metry před sebou a můžeme chodit
jen bych potřebovala vědět zda byste měly zájem přijet (je nás nejvíc z Prahy, takže asi do Prahy).
A ohledně videa z utz - taky nemám, mám jen foto
natáčejí prý jen 3D
Palonko
já už to psala u nás, moje GynDr je děsná BŮŮŮŮŮŮŮŮ. Za celou dobu těhu /a že mám příšerný křeče a 2×jsem byla v Podolí na ambulanci/ mi UTZ neudělala ani jednou a víš PROČ??? Protože by si ho mohla vošoupat…, tak jí tam v tý ordinaci pěkně chytá prach, hlavně aby se moc nepoužíval! Takže mi holky daly odkazy na svoje MUDry a jdu jinam - měla jsem to udělat dřív… ![]()
Jinak holky u nás nevěděly o DVD z 2D, taky jim cpou jen ty VĚTŠÍ Déčka…
Jo, Antee, já si uvědomuju, že jsi vlastně na gyndr. nadávala!Věřím, že přejdeš k někomu lepšímu!
Ahoj Sheelle! Je to tak, Tami je jako naše administrátorka!A to je faaajn!Je šikula!Akorát si myslím, že mě včera špatně pochopila a možná se na mě trochu zlobila, nemyslela jsem to zle… Jinak ten srazík je super nápad, akorát tedy pro mě je to dost dálka jet do Prahy, takže pokud se sejdete, tak vám můžu je v dobrém závidět!
Hmm. tak vidím, že tu dnes nikdo není!Takže jdu vařit, dnes asi kuřátko. Včera jsem po delší době dělala na véču pizzu, tak ještě něco zbylo, tak si taky dám.
Jinak jsem se dívala k Antee do července a holky si tam měří pupíčky, no, tak jsem to taky prubla a mám po snídani 86cm
![]()
Ahoj holky,
trošinku jste se sekli o týden…svatba je 16.2.
ale to nevadí…děkuji všem......
Leni, tak to teda jsem zase zmastila já!!Já už bych tě holka vdávala zítra!!!!!!! OMLOUVÁM SE CELÉ DISKUZI, ŽE JSEM JE POPLETLA!
Ahoj tehulky
Palonko nema Lenka svatbu az pristi sobotu t.j. 16.2.?Nebo ze bych to blbe napsala?
Stokvtiku tak z toho jak jsi to napsala to beru tak ze muzu gratulovat k CHLAPECKOVI!!!!!A neboj-panvicky budou v poradku ![]()
Sheelle hele ohledne toho sraziku?A co nekde napul cesty mezi Prahou a treba Ostravou?Holky jsou ze Zlina,Brno,Olmiku,Vsetina a teda jezdit az do Prahy by se mi asi nechtelo-prece jenom je to velky kkus cesty.Treba ja uz ted mam problemy cestovat delsi streky autem,je mi to znacne nepohodlne a pozdeji uz se nam ani delsi cestovani nedoporucuje.
Ale vim ze nektere holky se pak schazi treba nekde na chate i s miminkama coz by bylo moc fajn.
Ahojík holčinky !
Mám radost, jak se to Fii vyřešilo s postýlkou
![]()
Souhlasím, že Taminka seznam vede skvěle - myslím, že údaje, které tam jsou jsou postačující. A ani ty skutečná jména nejsou zas až tak důležitá - měla bych v tom ještě větší hokej
![]()
Moje kontrola - všechno v pořádku !
Samozřejmě, že jsem odeslána na ten pitomý cukr (jak jinak). A taky p. Dr řešil, jak to udělat s mým nedostatkem železa - mám tedy železo v jakési přírodní formě (taková hnědá dobře chutnajcí tekutina s názvem Floravital - nemělo by to způsobovat zácpu), pak mi přidal magnézko - Magnosolv a doporučil vlákninu Psyllium. Další KO - 5.3.
Holky - začínáte se už poohlížet po dětské lékařce ? Já mám tady vytipované 2 a za oběma se chci zajít podívat. Doporučovaly je holky na netu - tak uvidím, kterou si vyberu. Já vím, že na to je ještě čas, ale jen tak pro jistotu, abych to pak všechno nehonila na poslední chvíli.
To nevadí......aspoň vím, že jste jsi vzpomněli
a to moc potěší.....děkuji.
Jinak se toho trochu bojím…dnes se mi zdálo, že nebyli prstýnky a kytka…ach jo.....
Moni, super na kontrole!Vidím, že tě zase vybavil dobrotama!!A cukřík, no klasika! No, já myslela, že už budu mít dr. vyřešenou, ale stále nic
Leni, ty sny jsou úplně normál!!!!
Moni tak to je fajn ze je Katerinka v poradku..A ohledne vlakniny-no tak tu mam taky ![]()
Pediatri-ja vubec jeste zadneho nenasla..Libor ma kamarada ktery je pediatr ale je az na Slezske coz je pekny kus cesty.
Leni neboj prstynky budou,kytka taky,bude hezky-zadny snih…
A co se týká srazíku - taky se přikláním k variantě někde na půli cesty. Do Prahy z Brna to sice není až tak daleko - ale ze Zlína nebo Ostravy je to už lán cesty.
Ségřina diskuse už měla srazík na Vysočině a hrozně moc se jim tam líbilo (ale oni už mají 2-leté prcky
). Měli to i s partnery a všichni si to vážně chválili. Tak jestli i nám to vydrží, tak doufám, že se sejdeme ! ![]()