červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
7.2.08 15:49

Monix, drzim palce na kotrole, at je vse OK.
Tami, ja jsem taky koukala, jak tam z toho seznamku tak blbe vycnivam, tak vis co, napis mi tam SVOBODNA a hotovka.
Jsi sikulka, ze jsi udelala i seznamek dle TP. Chvalim, chvalim. :lol: :lol:
Palonko, s tou vybavou to snad nebude tak zle, ja zatim nic neresim a rikam si, ze to v klidu zvladnu tak od kvetna.
Spis ted ;premyslim, jak to udelame s postylkou, budeme ji mit asi v loznici, ale pres den budu pracovat v jinem pokoji, tak nevim jak si tam budu Justy nosit. Dve postylky mi zase prijdou celkem zbytecne, no jeste to budeme muset nejak poresit. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 15:51

Palonko , já nemám zdaleka celou výbavičku.

Jeni , taky teď řeším jak a kde udělat mimču spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 15:56

my budem mit na takovy pobyt mimo loznici asi zas stary sportak.ze zacatku to bude jen kojeni a spani tak to bude porad v postylce a pak kdyz uz vydrzi byt dyl vzhuru tak si ji muzu v kocarku vozit podle toho jak budu potrebovat,do kuchyne do obyvaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 15:57

Naty , v pohode, spis to byl humor! :lol: Netrap se s tim a dej si nacas, prece se nemusis rozhodnout ted!

Jeni , taky jsem to resila, protoze mame malej domecek a postylka bude od zacatku v pokojicku v prvnim patre, tam ja budu s malou spat tak do pul roku. Pokojicek a loznice jsou hned vedle sebe, takze to tak pujde. Ale resila jsem co dame dolu a koupim (respektive nasi chteji koupit) kosik na konstrukci s koleckama. Co jsem zjistovala, mimcum se v tom moc libi a muzu s tim jezdit po prizemi a treba vyjet i na terasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
7.2.08 16:06

Kacho, ten kosik zni docela dobre, me prave taky prislo docela dobre mit neco v cem bude to mimco takove mobilnejsi. Kosik na koleckach by se celkem dal.
My mame loznici taky vedle pokoje, kde budu pracovat, jsem zvedava jak nakonec budeme spat, jestli Dan s nama v loznici, nebo jestli ja s malou v pokoji a on sam v loznici. Me by nevadila ani jedna varianta, mozna bych byla o trochu klidnejsi, kdyby on spal s Masou v loznici a ja s Justy v pokoji.
Jsem zvedava, co na to bude rikat. Jinak toho uz asi moc kupovat nebudu, mati koupi postylku, tata chuvicku, no a na nas zbydou takove ty drobnustky a asi jedna skrinka na obleceni pro Justy. Ale tesim se az budu8 vsechno zehlit, prat, pripravovat atd. Chci si to pekne uzit. Ja se pro dnesek holky loucim, zitra se zase ozvu, pa, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 16:07

Kamarádce se hrozně osvědčilo to lehátko, na přenášení mimi, malá jí v tom krásně spí, vezme jí v tom do obýváku nebo do kuchyně, podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.2.08 16:10

Holky, tak mně doma košík neprošel :(
Asi budu zase spát s mimčem na posteli, a Péťa s Ráchelkou budou v druhém pokoji, postýlku mít zase nebudeme.

Taky se pro dnešek loučím, musím jít z netu, prý jsem tu už dlouho :(

papa a mějte se hezky.

Moni, dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
7.2.08 16:12

My máme malou ložnici, takže se tam vleze akorát postýlka s náma a malá skříněčka na nutné věci, ostatní budeme mít jakoby v jídelně, je to takový velký výklenek u kuchyně a obýváku, kde budeme celý den. Takže tam počítám s klasickým přebalovákem se šuplíkama a skříní na věci a s půjčeným košíkem na kolečkách, který si budu moct převézt kam bucu chtít. Sice postýlka bude taky na kolečkách, ale to nevím, jak bych se s tím převážela jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 16:15

Naty, nevim nevim s lehatkem na dlouhodobe lezeni, kdyz je mimi uplne malicky. Nevidela jsem lehatko, ktere jde polozit uplne do lehu, ale treba ho kamaradka ma? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 16:17

Fio , asi se zeptam jako trdlo, ale to jde nemit postylku? Myslim i kvuli doktorce a socialce? Vim, ze kamaradka rikala, ze doktorka prvni co chtela videt, byla postylka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
7.2.08 16:20

No má nějaký od Chicca, no je pravda že v tom malá úplně neleží, asi jako v autosedačce. Mně se líbí tohle http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?… tam píšou že je polohovatelný, no jestli neni tak jdu asi do nějaký kolébky do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
7.2.08 16:36

Tak my budemem mít malou v postýlce v ložnici a jinak budu mít to lehátko, měla to máti pro segru a byla s tím moc spokojená. Líbí se mi něco takového, že to jde využít i pozděj http://www.fisher-price.com/fp.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 16:42

No nevim Naty , zkus se na to zeptat, ale myslim, ze uplne do roviny to nepujde, nekolik jsem jich uz videla, i u segry v krame a zadny to neumelo, ale jak rikam, treba se pletu, je potreba to zjistit.

Macku , urcite je to uzitecna vecicka, souhlasim, ja jen budu potrebovat neco na lezeni v prizemi, proto ten kosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
7.2.08 16:43

dostala jsem od michala k svatku kytku ruzi a rafaelo :P
on byl zas spravovat kamaradovi pocitac tak dostal lahev tequilly tak uz se tesim az budu moct chlastat :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
7.2.08 16:48

No vidis Niki , to je od nej hezky! Ja jsem vcera dostala od manzela knizku Harryho Pottera a uz se moc tesim az se do ni zakousnu. Jsem jak mala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí