Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Táňula píše:
Holky, jen nevím jak mám v tom metříku změnit ty číslice metru. Je to tam nesmyslné
ja myslim, ze je to v pohode, jde to po 5 tydnech…
áha, to mi nějak nedošlo
Carol: tak naštěstí já jdu na menu. Ale taky bych si raději dala nějakou domácí mňamku. Co jdeš vařit? Ať mám nápady na večeři?
lucipajda píše:Táňula píše:ja myslim, ze je to v pohode, jde to po 5 tydnech…
Holky, jen nevím jak mám v tom metříku změnit ty číslice metru. Je to tam nesmyslné
A nějak mi tam vylézá ta adresa toho metru, achjo. To jsou furt nějaké problémy ![]()
Táňula píše: áha, to mi nějak nedošloCarol: tak naštěstí já jdu na menu. Ale taky bych si raději dala nějakou domácí mňamku. Co jdeš vařit? Ať mám nápady na večeři?
No včera jsem pekla kuře se slaninou a bramborama, tak to dneska oberu, ještě trošku zapeču a dáme si to s rýží no a mám neuvěřitelnou chuť na čenekovou polívku. Víš, teď už nejsem tak nafouklá a stýská se mi po tom, tak abych večer zase byla
![]()
Tak holky jdu kuchtit. Ukážu se zas odpo až se s Aduškou vyspinkáme. Tak se mějte a dobrou chuť pokud právě obědváte nebo se chystáte.
Ahoj holky, všem Vám přeji pěkný den
já také spím jen na břiše, až bude bříško větší, tak si myslím, že to přijde samo a nezbyde nic jiného než spát jinak. Až budeme mít ty naše miminka doma v postýlce, tak si rády vzpomeneme, jak jsme mohly ležet v postýlce a odpočívat. Chci se Vás holky zeptat? Pijete dál normálně kávu a kofolu? Já jsem byla zvyklá si dělat ráno dost silnou kávu ale včera jsem si koupila vitakávu, je to něco jako caro od nestlé. Jinak příznaky ani nemám žádné, jen mám večer chutě chvíli na sladké a pak zase na slané a tak do kolečka.
Ahoj Dorlen
, tak já jsem si dávala před těhu rozpustný s mlékem. Teď kávu nepiju, místo toho piju METLU. Kofolu si dám, ale tak max. 0,4 za týden. Spíš trochu hřeším na černých čajích s mlékem, každý večer u telky. Přidám do toho med a to je lahoda ![]()
tak kde je ta svetlana???kruci..tu sem musim porad koukat.. ![]()
Ahojky holčiny,
přeju krásný den, a vypadá to že tam ještě dneska bude krásně
No já pila čuryfrndu (rozpustný s mlékem), ale teď mi nějak nechutná, že by tak brzo bylo něco s těma chutěma?
Ale co miluju tak je pivo
mňam. Myslíte že bych mohla aspoň nealko?
Tak s pivkem se musím přiznat, že si 0,3 piva 10° dám tak 1× 14 dní. Budoucí tchýně je zdrv. sestra a říkala, že tak malé množství teď neuškodí. Takže se kaju, ale taky mám na pivko slabost ![]()
Holky, já si teda jednou týdně dávám kafe. S mlíkem rozpustný. Musím, aby to nebylo podezřelý
.
No, tak u nás v práci se zase plánuje velká chlastačka na které jsem nikdy nechyběla
Teď se budu muset vymluvit na to, že řídím a jedu ještě někam autem ![]()
Ahoj holky,
tak jsem vás dočetla a můžu říct, že nevolnosti se začaly celkem projevovat. Už druhý večer je mi strašně zle a včera jsem strávila tak hodinku nad záchodem
chjooo… ale jinak ok a já kafe nikdy nepila
jen každý večer si k televizi dám černý čaj s citronkem ![]()
Caroline81: jsem se dívala na tabulku a jsme na tom úplně stejně ![]()