Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to mi tedy trvalo nez jsem vas docetla. krasna tabulka birmo taky jsem se pridala, nedivte se nad datem me posledni MS, ovu byla az po 30. dnu cyklu, takze termin porodu dle MS je nespocitatelny, ale vim plus minus kdy byla ovu aspon… doktor upresni datum na dalsi prohlidce, ale i kdyby me posunul do kvetna, tak tu s vami zustanu holky, to je jasny.
svetlus ja spinila skoro 10 dnu, ted je to prvni den dobry, neboj je to normalni. musime ted myslet jen na samy pekny veci a ne se nervovat.
a ja jeste jmena nevim, rada bych nejaky co ma smysl v CR i tady, nevim kde jednou budeme bydlet, tak aby to bylo takovy univerzalni jmeno pro vsechny jazyky.
Romca22 píše:
Jsem v tabulce![]()
![]()
Birmo jsi sikula
Dekuji
Romco a pěkný prodloužený víkend na Slovensku ![]()
Krásné ráno těhulky, koukám, že jste se pěkně rozpovídali! Já na sobě začínám pozorovat, že nemám sice ranní nevolnosti, za to mám nevolnosti večerní. Už dva večery po sobě mi je šoufl a trvá to dokud se nenajím. Pak to jak mávnutím kouzelného proutku zmizí. Jo a taky občas cítím prsa, ale jen lehounce ![]()
Také přeji všem krásné ráno
Teda v té tabulce nás ale přibylo
SUPER holky a koukám,že jsme samé mlaďošky.
Tak moje příznaky jsou zatím minimální:
šalině a jednou v autě
Doplňky stravy beru kyselinu listovou, Calibrum Mamy a Duphaston, kvůli menšímu krvácení na začátku 4.týdne. Ten ale za chvíli doberu a doufám, že další horm. léky brát nebudu a ani nechci. Ale kvůli udržení prcka jsem musela.
me tedy prsa boli pekelne, obcas si i v noci nemuzu lehnout jak bych chtela a to je nemam nijak obrovsky. nevolnosti mam obcas, ale nastesti zatim ne
a taky ta unava, to je hruza. a jsem nafouknuta, ze si rikam, ze se snad uz musim vznaset
mne doktor doporucil nejaky mix vitaminu, obsahue i listovku, takze ji extra stranou neberu.
Dobré ráno holky,
no moje příznaky:
občas nevolnost (ale spíš z hladu, najím se a dobrý) únava hrozná (každý den jdu po o pro Adélku do školky a doma zalehneme)
mám taky břicho jak ve 4. měsíci a každej večer jsem hrozně nafouklá
prsa už taky začínám cítit
a jinak si to perfektně užívám ![]()
Holky a spíte na břichu? Já ne, protože jak jsem nafouklá a mám to bříško velký, tak mám strach. Vím, že je to ještě brzo a nic by se nemělo stát, ale prostě pocit.
Přeju dobré ráno!
To já těch příznaků moc teda nemám..ale co mám tak to je únava, přecitlivělost (a to šílená..brečím pořád) , a taky mám pořád hlad takže pořád jím a z toho jsem pořád nafouklá
ale nevolnosti nic.. a doufám že ani nepřijdou ![]()
ja jo, ja na zadech spat nemuzu, to proste neusnu. zrovna vcera jsem se ptala pritele, jestli to takhle brzy nevadi. ne ze by mel pro me nejakou fundovanou odpoved, ale stejne jsem se zeptala
ja myslim, ze takhle zkraje je to ok, vzdyt mimi je jeste uplne pidi.
Caroline81 píše:
Holky a spíte na břichu? Já ne, protože jak jsem nafouklá a mám to bříško velký, tak mám strach. Vím, že je to ještě brzo a nic by se nemělo stát, ale prostě pocit.
Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu ![]()
Katuskaa píše:Caroline81 píše:Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu
Katusko mně to zas hrozně tlačí a nedělá mi to dobře. No ještě 8 měsíců a pak si zase poležíme na bříšku ![]()
Caroline81 píše:Katuskaa píše:Katusko mně to zas hrozně tlačí a nedělá mi to dobře. No ještě 8 měsíců a pak si zase poležíme na bříškuCaroline81 píše:Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu
No to je právě ten problém…člověk by si to spaní na břichu ještě chtěl užít dokud to jde..ale prostě ne:-D
achjo..tak to těch 8 měsíců budem muset vydržet ![]()