Červňátka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2191
13.10.10 21:28

Jsem v tabulce :dance: :dance: :dance: Birmo jsi sikula :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
13.10.10 21:31

to mi tedy trvalo nez jsem vas docetla. krasna tabulka birmo taky jsem se pridala, nedivte se nad datem me posledni MS, ovu byla az po 30. dnu cyklu, takze termin porodu dle MS je nespocitatelny, ale vim plus minus kdy byla ovu aspon… doktor upresni datum na dalsi prohlidce, ale i kdyby me posunul do kvetna, tak tu s vami zustanu holky, to je jasny.
svetlus ja spinila skoro 10 dnu, ted je to prvni den dobry, neboj je to normalni. musime ted myslet jen na samy pekny veci a ne se nervovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
13.10.10 21:32

a ja jeste jmena nevim, rada bych nejaky co ma smysl v CR i tady, nevim kde jednou budeme bydlet, tak aby to bylo takovy univerzalni jmeno pro vsechny jazyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
13.10.10 22:14
Romca22 píše:
Jsem v tabulce :dance: :dance: :dance: Birmo jsi sikula :palec:

Dekuji :wink: Romco a pěkný prodloužený víkend na Slovensku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.10.10 07:52

Krásné ráno těhulky, koukám, že jste se pěkně rozpovídali! Já na sobě začínám pozorovat, že nemám sice ranní nevolnosti, za to mám nevolnosti večerní. Už dva večery po sobě mi je šoufl a trvá to dokud se nenajím. Pak to jak mávnutím kouzelného proutku zmizí. Jo a taky občas cítím prsa, ale jen lehounce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.10.10 08:11

Také přeji všem krásné ráno :kytka: Teda v té tabulce nás ale přibylo :dance: SUPER holky a koukám,že jsme samé mlaďošky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.10.10 08:38

Tak moje příznaky jsou zatím minimální:

• jsem přecitlivělá, takže brečím i u reklamy
  • nevolnosti jsem měla jenom 3. dny a to vždy ráno v

šalině a jednou v autě

• trochu citlivější prsa

Doplňky stravy beru kyselinu listovou, Calibrum Mamy a Duphaston, kvůli menšímu krvácení na začátku 4.týdne. Ten ale za chvíli doberu a doufám, že další horm. léky brát nebudu a ani nechci. Ale kvůli udržení prcka jsem musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
14.10.10 08:51

me tedy prsa boli pekelne, obcas si i v noci nemuzu lehnout jak bych chtela a to je nemam nijak obrovsky. nevolnosti mam obcas, ale nastesti zatim ne :poblion: a taky ta unava, to je hruza. a jsem nafouknuta, ze si rikam, ze se snad uz musim vznaset :lol: mne doktor doporucil nejaky mix vitaminu, obsahue i listovku, takze ji extra stranou neberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
14.10.10 09:12

Dobré ráno holky,

no moje příznaky:
občas nevolnost (ale spíš z hladu, najím se a dobrý) únava hrozná (každý den jdu po o pro Adélku do školky a doma zalehneme)
mám taky břicho jak ve 4. měsíci a každej večer jsem hrozně nafouklá
prsa už taky začínám cítit

a jinak si to perfektně užívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
14.10.10 09:14

Holky a spíte na břichu? Já ne, protože jak jsem nafouklá a mám to bříško velký, tak mám strach. Vím, že je to ještě brzo a nic by se nemělo stát, ale prostě pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.10.10 09:15

Přeju dobré ráno!
To já těch příznaků moc teda nemám..ale co mám tak to je únava, přecitlivělost (a to šílená..brečím pořád) , a taky mám pořád hlad takže pořád jím a z toho jsem pořád nafouklá :-D ale nevolnosti nic.. a doufám že ani nepřijdou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
14.10.10 09:16

ja jo, ja na zadech spat nemuzu, to proste neusnu. zrovna vcera jsem se ptala pritele, jestli to takhle brzy nevadi. ne ze by mel pro me nejakou fundovanou odpoved, ale stejne jsem se zeptala :lol: ja myslim, ze takhle zkraje je to ok, vzdyt mimi je jeste uplne pidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.10.10 09:16
Caroline81 píše:
Holky a spíte na břichu? Já ne, protože jak jsem nafouklá a mám to bříško velký, tak mám strach. Vím, že je to ještě brzo a nic by se nemělo stát, ale prostě pocit.

Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
14.10.10 09:20
Katuskaa píše:
Caroline81 píše:
Holky a spíte na břichu? Já ne, protože jak jsem nafouklá a mám to bříško velký, tak mám strach. Vím, že je to ještě brzo a nic by se nemělo stát, ale prostě pocit.
Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu :lol:

Katusko mně to zas hrozně tlačí a nedělá mi to dobře. No ještě 8 měsíců a pak si zase poležíme na bříšku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
14.10.10 09:22
Caroline81 píše:
Katuskaa píše:
Caroline81 píše:
Na břichu nespím, ale ne proto že bych nechtěla, ale proto že jak ho mám pořád nafouklé tak pak strašně bolí když si na něho lehnu :lol:
Katusko mně to zas hrozně tlačí a nedělá mi to dobře. No ještě 8 měsíců a pak si zase poležíme na bříšku :lol:

No to je právě ten problém…člověk by si to spaní na břichu ještě chtěl užít dokud to jde..ale prostě ne:-D
achjo..tak to těch 8 měsíců budem muset vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky