Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
10.4.14 14:55

@Lucinka0 Já právě nikam nedojdu, dost me berou záda a malá me porad tlačí na spodek, tak nevím jak bych fungovala bez auta.Ale Řidičák moc dlouho nemám, tak si nejsem jistá do kdy je to bezpečné jezdit. Manžel mi říkal abych v květnu už moc nejezdila, ze me odveze kam budu potřebovat, ale to už budu závislá na jeho čase. A neteř se dost divila ze ještě jezdim. I když jestli si myslí se ridim jako její mamka tak se nedivim. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
10.4.14 14:56

@Bodlinka 09 já řídím stále a manžel vtipkuje, že se odvezu i do porodnice :mrgreen:
Nemám pocit, že bych nějak méně vnímala, jak se to píše :nevim: Mám jen od začátku ten těhu pás a je to super :palec:
Ještě se chystám cca 14 dnů před termínem ke kadeřnici a tam se budu také muset odvézt :mrgreen: teda, jestli ještě budeme 2v1… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.4.14 15:02

@Hanesi No to si manžel taky ze me dělal srandu, abych si nacvicila nejkratší cestu do porodnice.Ze on bude hlídat kluky, tak já se budu muset odvézt sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.4.14 15:03

Já mám v plánu řídit tak dlouho dokud se na to budu cejtit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
10.4.14 15:35

@Bodlinka 09 Taky ještě pořád řídím a jak píše @Lucinka0 tak se taky lépe cítím za volantem než na místě spolujezdce, protože to pak opravdu cítím každou nerovnost na silnici a když řídím já, tak to tak nevnímám a řídit budu do tý doby dokud budu moct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
10.4.14 15:46

Holky jeste sem se chtela zeptat ted me pry ceka posledni velky ultrazvuk nevite nekdo co se na nem jakoze zkouma? pac ty syndromy se resili na zacatku vyvojovy vady taky a o co pujde ted nemam vubec poneti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
10.4.14 15:55

@Lucinka0 Co mi říkal doktor, tak že se poslední screening soustřeďuje na správný růst mimča a měří se hlavička, bříško, délka mimča a dělá se váhový odhad. Pak prý ještě, jestli dobře funguje placenta právě kvůli tomu správnému růstu a odhaduje se i množství plodové vody..jinak o ničem jiném nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.4.14 16:21

@marturka Tak pro jistotu jsem ho v porodnici taky mela s sebou, ale ani jeden ho nechtěl. Oni se najedli a spali. Myslela jsem si ze je to tím ze kojim, ale čtvrtého jsem musela trochu dokrmovat a dudlík taky nechtěl, tak nevím. Maj ho jen na fotce jako okrasu.Tak nám odpadlo odnaucovani na dudlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
10.4.14 21:54

Ahoj, my čekáme miminko v červenci… Doma už jednu holčičku máme…:)
Volný čas si zpestřuji povídáním o látkových plenkách… Když já byla těhotná, informace jsem horko těžko sháněla a tak si říkám, že to třeba někomu pomůže…
Kdybyste měly chut se podívat, jak takové různé typy a značky plenek vypadají a jak to všechno funguje, scházíme se na Praze 6 a termín viz http://doodle.com/…qhzfd3q3nqnf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
11.4.14 19:30

@marturka no my jsme pořád nějak nachlazeni, už týden doma ležím a čekám, kdy se toho zbavím..potřebovala bych dělat tolik věcí :cert: Jinak dobrý. No nemocný chlap doma, to je radost teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.4.14 19:50

@marturka jajaj, chlap a bolistka :roll: :mrgreen:
My se máme super :palec: dnes jsem byla poslední den v práci, teď dovolena a pak MD :dance:
Jen kdyby to bříško netvrdlo tak často… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.4.14 20:53

Ahoj holky :-) dneska jsem byla na kontrole, a vypadá ze budem mít malou dřív :- doktorka mi oznámila ze jsem po týdnů na to ze jsem ležela tak jsem otevřena na 19mm :-( a říkala mi ze jaké koliv bolesti tak rovnou do porodnice :-( a ještě mi napsala prášky na utlumení abych se ne otvírala. Tak snad to naše princezna ještě vydrží, neboť ve 29tt mi to přijde hodně brzo. Už jsem to i obrecela bojím se :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.4.14 21:38

Tak dneska jsem si připadala jako cvok. Říkám prckovi zajedem na zmrzku a rovnou si skočim do krámu. Přijedu ke krámu no a nemohla jsem si vzpomenout co jsem to vlastně chtěla. Ale na zmrzku sem nezapomněla. :D
@zandýsek Jejda, tak to ti držím palečky ať to ta malá u tebe vydrží co nejdyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
11.4.14 22:44

@zandýsek Jééjda, to mi je líto :hug: tak se opatrujte a ať tam malá ještě pár týdnů vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.4.14 23:08

@zandýsek neboj, hlavně opravdu jen lež!!! Nic nedelej, ať to ještě alespoň měsíc zvladnete;-)
Známé takto v porodnici zastavili porod ve 30 tt a nakonec rodila 40+1 :-) tak hlavu vzhůru a myslet pozitivně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí