Česká hrdost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12154
9.12.14 19:37

@1Luca :oops: :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 19:40
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
9.12.14 19:58

Ještě jsem tu nečetla: Antonín Dvořák, Bedřich Smetana, Leoš Janáček, Josef Mysliveček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.12.14 20:17
@Lady4 píše:
@bamba Včera jsem byla na koncertě Gotta.Ve svých 75letech vyprodal Arénu
Tolik pokory a síly v sobě má. Neměl by být pro naší starší generaci vzorem a důvodem k zamyšlení? Důkazem, že stárnout se dá s noblesou? Abychom mladou generaci učili, když bude chtít. Na druhou stranu uznat, že jsou úžasní a chytřejší než v nečem my? Lepší je se na svět dívat pozitivně. Dobré se dá hledat, téměř všude. Na Karla Goua hrdá jsem.Jeho písničky znám od malička.

Zpíval živě?

• Citovat
  • Upravit
36504
9.12.14 20:19

Eliška Junková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:21

Kardinál František Tomášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.12.14 20:25
@Burj Chalifa píše:
Eliška Junková

Musela jsem se poradit se strejdou Googlem :oops: :oops:
:lol:
Ale aspoň jsem si rozšířila zase trošku obzor… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:26

Ema Destinnová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
9.12.14 20:27
@radúna píše:
Musela jsem se poradit se strejdou Googlem :oops: :oops: :lol:
Ale aspoň jsem si rozšířila zase trošku obzor… :lol:

Ano, první dáma českého automobilového sportu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.12.14 20:28

@radúna Diskuze se jmenuje Česká hrdost,takže každý si to vysvětluje po svém. Tady nejde o to, co dokázal jednotlivec, ale češi jako celek.To,jak se reprezentujem venku a pokud jen trochu čteš, není na co být jako čech hrdý. Celý svět se nám směje a proč, to většina lidí ví.
Pokud si to někdo zůží na pát jednotlivců, je to jeho věc, stejně tak jako moje, že holt nesedám na zadek kvůli modelkám.
Pokud jsem tě pohoršila, není to můj problém. Klidně si googluj, abys našla někoho, kdo se proslavil ve světě a buď na něj hrdá. Apropó, cos dokázala ty?

Příspěvek upraven 09.12.14 v 20:30

• Citovat
  • Upravit
12154
9.12.14 20:29

@Burj Chalifa :palec: :palec:

PS: Díky za toto vlákno :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
9.12.14 20:37

Spisovatel Milan Kundera a jeho román Nesnesitelná lehkost bytí. Všestranný člověk měl úspěchy jako skladatel-psal klavírní hudbu, Arnošt Lustig-světové ocenění brilantního zobrazení nacistického vyhlazování Židů se všemi jeho důsledky. Jaroslav Seifert-v roce84 byl prvním českým laureátem Nobelovy ceny za literaturu. Franc Kafka je považován za jednu z největších postav světové literatury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
9.12.14 20:41
@bamba píše:
@radúna Diskuze se jmenuje Česká hrdost,takže každý si to vysvětluje po svém. Tady nejde o to, co dokázal jednotlivec, ale češi jako celek.To,jak se reprezentujem venku a pokud jen trochu čteš, není být jako čech na co hrdý. Celý svět se nám směje a proč, to většina lidí ví.
Pokud si to někdo zůží na pát jednotlivců, je to jeho věc, stejně tak jako moje, že holt nesedám na zadek kvůli modelkám.
Pokud jsem tě pohoršila, není to můj problém. Klidně si googluj, abys našla někoho, kdo se proslavil ve světě a buď na něj hrdá. Apropó, cos dokázala ty?

Milá bambo, já jsem nedokázala nic závratného ani nejsem slavná.
Nikdo o mně nic neví, nic jsem nevynalezla, nepíšu knihy, nemaluji, nezávodím, nereprezentuji nijak Česko.
Ale mám potřebu být hrdá na lidi, kteří jsou mým pravým opakem. Díky nim si nepřipadám jako ty. Naštěstí!!!

Možná mám radost z toho, že se můj psaný text dá číst…?

A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
9.12.14 20:41
@Lady4 píše:
Spisovatel Milan Kundera a jeho román Nesnesitelná lehkost bytí. Všestranný člověk měl úspěchy jako skladatel-psal klavírní hudbu, Arnošt Lustig-světové ocenění brilantního zobrazení nacistického vyhlazování Židů se všemi jeho důsledky. Jaroslav Seifert-v roce84 byl prvním českým laureátem Nobelovy ceny za literaturu. Franc Kafka je považován za jednu z největších postav světové literatury.

Tady v této diskuzi je dotaz na současnost.

• Citovat
  • Upravit
36504
9.12.14 20:50
@bamba píše:
Tady v této diskuzi je dotaz na současnost.

Vážně? A kde, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová