Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Burj Chalifa píše:
Byla tu už Martina Navrátilová, Ivan Lendl, Jan Kodeš, Věra Čáslavská?
Martina N. a Věra Č. ano ![]()
Jaroslav Heyrovský - nositel Nobelovy ceny za (tuším) chemii (?)
To je teda diskuze…tady si plácáte do zad, že jste hrdí na Kaplana, Veverkovi…apod…o Heyrovským ani nevíte za co dostal Nobelovu cenu, viz přispěvatelka výše…spíš mi to přijde jako soutěž o tom kdo umí lépe používat internet…
František Ladislav Čelakovský
Alois Jirásek
Václav Matěj Kramerius
@radúna píše:
Jaroslav Heyrovský - nositel Nobelovy ceny za (tuším) chemii (?)
polarografie
@Sofierules píše:
To je teda diskuze…tady si plácáte do zad, že jste hrdí na Kaplana, Veverkovi…apod…o Heyrovským ani nevíte za co dostal Nobelovu cenu, viz přispěvatelka výše…spíš mi to přijde jako soutěž o tom kdo umí lépe používat internet…
ale jdi…
@Burj Chalifa píše: Český granát
Holky, nezlobte se na mě, ale tohle mi připomělo:
„Krupp Essen“- „Jezte kroupy!“ Tuším, že se tomu a v téhle souvislosti nezasměje každá, ale třeba… ![]()
@Sofierules píše:
Nemyslíš, že kdybych opravdu použila vyhledávač, že bych to tvrdila aspoň s jistotou?
Velmi se ti omlouvám, že jsem si nebyla u Heyrovského jistá, jestli to bylo za chemii nebo za fyziku.
![]()
Promiň…
![]()
Příště se polepším, použiji vyhledávač a opíšu to přesně…
![]()
@Sofierules píše:
no a?
@Sofierules píše:
A to mi právě přijde přínosný, že se dozvím něco o Češích, na který bych mohla bejt hrdá a nic o nich nevím. Jasně, je to ostuda, ale moje nebo školství nebo snad masmédií, že nás krměj bulvárem a needukujou veřejnost? ![]()
@Peprminta píše:
A to mi právě přijde přínosný, že se dozvím něco o Češích, na který bych mohla bejt hrdá a nic o nich nevím. Jasně, je to ostuda, ale moje nebo školství nebo snad masmédií, že nás krměj bulvárem a needukujou veřejnost?