Česká pošta - reklamace

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
96
24.8.17 23:28

Vyplnovala jsem poukazku na vyplatu na ucet a ano dle sledovaciho cisla tam sedi i ta dobirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.8.17 23:30

Ale ono jim.jde hlavne o.ten podaci listek. A ja ho opravdu uz nemam =( ani ofoceny. Paní jsem poslala jen to cislo a ne fotku listku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
24.8.17 23:45

@Neznámá1 Tak to je dobře, dobírka u balíku zadaná je. Takže pošta ji má v evidenci a ztratit se nemůže. Zítra buď to zavolej na tu infolinku, napiš mejl na e-podatelna@cpost.cz nebo zajdi ještě jednou na poštu - možná radši na jinou aby jsi našla někoho schopnějšího. A začni řešit! Pokud půjdeš osobně na poštu nenech odehnat jen tak. Když půjdeš na tu podací požaduj opis nebo druhopis podacího lístku (nemůžu si teď vzpomenout který to je) a s tím pak podej reklamaci. Nebo ještě teď sesmol mejl kde uveš všechny údaje a pošta se ti ozve. Já bych to vůbec neviděla černě ;)
Napiš pak prosím jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
25.8.17 09:27

A muzu se jen zeptat co mam napsat do toho e-mailu? Nikdy jsem nic takoveho neresila ani nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
26.8.17 14:51

@Neznámá1 Napiš tam kdy a kde jsi zásilku podávala a její podací číslo. Že ti do dnešního dne na účet (vypsala bych celé číslo tvého účtu) nedošla dobírka. A hlavě se podepiš a napiš na sebe i číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.17 00:51

Tak e-mail.dnes odeslan. Resila jsem to u nas na poste i na poste v Chomutove kde jsem byla odbyta tim ze je muj problem ze nemam podaci listek :/ a hlavne ze druhopis listku mi nikdo. neudela pac mi nemuzou verit ze jsem to byla s rim balikem opravdu ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák