Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
oblečky a kočárky maj pompu ve foru, v dinu v Labi pak je ještě Šarm v Severu a pak ještě nějaké menší krámky po městě, a kosmetiku v jakékoliv drogerce nebo lékárně…víc asi neporadim ![]()
padzinka píše:
oblečky a kočárky maj pompu ve foru, v dinu v Labi pak je ještě Šarm v Severu a pak ještě nějaké menší krámky po městě, a kosmetiku v jakékoliv drogerce nebo lékárně…víc asi neporadim
Děkuji,mrknem do všech,jen nevím,kde je Sever. Nejsem místní,jedeme tam zítra na genetiku,tak to chceme rovnou očíhnout.
v Ústí toho moc není.
Drogerka tak leda DM ve Foru nebo pak Tesco,Globus.
Oblečky jsem brala v CaA ve Foru, je tam i HaM a pak Pompo, tam mají i nějaké kočárky.
Jinak nějaké malé obchůdky mají myslím i v Labi.
Pak jsme ještě kupovali věci ale už pak na starší v obchůdcích podél Masarykové ulice, je tam Rossman, SOS textil a myslím že i nějaké pro mimča, ale to si nejsem jistá.
padzinka píše:
zichisku…jsi z Ústí?
Ne z Ostravy a teď 3 měsíce v Praze.Než jsme sehnali byt, bydleli jsme dva měsíce v Ústí u táty.Tak jsme sháněli plíny a body pro malou, tak jsem to oběhala a mám tam kamarádku
A jezdíme tak tak 2× měsíčně na víkend, protože se mi tam moc líbí.
aha,já právě zaregistrovala tu prahu…a tak koukám,jak se vyznáš v UL…a dokonce i Ostrava…do těch končin se jednou ročně taky dostanu, za rodinou.Přijde mi Tvůj obličej povědomej, ale to se asi pletu ![]()
padzinka píše:
sever je na míráku …kousek od fora
Už vím-taková ta „pasáž“. Když jsem tam byla na střední,stály tam ještě staré vysoké domy. To už je historie. ![]()
Rozárková píše:padzinka píše:Už vím-taková ta „pasáž“. Když jsem tam byla na střední,stály tam ještě staré vysoké domy. To už je historie.
sever je na míráku …kousek od fora
jj, přesně tak ![]()
Rossman a DM máš i na Míráku skoro vedle sebe. Prošla bych jinak všechno - Sever, Labe i Forum. Já většinou věcí vždycky kupovala ve Foru.
Mamka mi říkala o nějakým sekáči pro děti, ale nevím, kde je, ale prej tam jsou pěkné věci, to bych se ale musela zeptat. Taky nevím, jestli to bylo v Děčíně nebo v Ústí… ![]()
To Dino v LAbi je asi největší. V Severu měli kočárků taky dost…
No a zbytek už tam skončil…
Dětský obchody jsou v teplicíích, jeden se prsí tím, že snad největší v regionu, nebo co? a pak ještě jeden eshop tam má obchod (takže dobré ceny), jen už nevím který.
Veverysek píše:
Rossman a DM máš i na Míráku skoro vedle sebe.
už ne. DM ve oru a na rosssmanovi bylo napsané, že už bude jen v Krásňáku.
noemmi píše:Veverysek píše:už ne. DM ve oru a na rosssmanovi bylo napsané, že už bude jen v Krásňáku.
Rossmann je i na Míráku v místech kde je Bohemia hotel naproti bývalé ČSOB
jinak tady v ÚL je tos dětskýma obchodama na levačku
noemmi píše:Veverysek píše:už ne. DM ve oru a na rosssmanovi bylo napsané, že už bude jen v Krásňáku.
Aha, tak to jo. Já v Ústí nebyla už dva roky snad… Moc mě to nepřekvapuje, protože tyhle dvě drogérky vedle sebe nebyl dobrej nápad. ![]()
Ahoj holky.
Chtěla jsem se zeptat na nějaký obchod s dětským zbožím -oblečky,kočárky,kosmetika- v Ústí. Pokud tam nějaký větší obchod je.
Děkuji moc za odpovědi.