Česká pošta - zkušenosti a plat na přepážce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6822
16.2.18 13:06
@BabyBella píše:
@vejilka no to m vydesilo.. to bych tam nesla delat s 13 000 cist. Rikal mi 17500 hr.
To by me fakt zajimalo jak se to muze lisit od kraje kdyz!!je to statni podnik platy maji byt stejne nebo ne?

Já nevím, kolik má hrubého. Čistého má 14.000 za 13let praxe. Teď jde do fabriky.Ale vyzkoušej, zase se dělají ranní a když se zaučíš, tak končíte klidně i ve 14.00,možná, že má výplatu i takovou, protože nenabízí produkty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
16.2.18 13:16

České poště bych se vyhla a to velkým obloukem! Buzerace, katastrofa. Každou chvíli jste na koberečku, proč nenabizite lidem tatranky a losy, a proč neuzavirate životní pojištění :zed: o platu, nemluvím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
16.2.18 13:42
@BabyBella píše:
@vejilka no to m vydesilo.. to bych tam nesla delat s 13 000 cist. Rikal mi 17500 hr.
To by me fakt zajimalo jak se to muze lisit od kraje kdyz!!je to statni podnik platy maji byt stejne nebo ne?

A kolik asi je 17000 hrubého? 13000 čistého :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2873
16.2.18 13:43

@elinka90 to neni. Dejte si to do kalkulacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
16.2.18 13:45
@BabyBella píše:
@elinka90 to neni. Dejte si to do kalkulacky

13780kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
16.2.18 13:47
@BabyBella píše:

Ano bohužel se to liší a hodně. Stačí kousek za Prahou a platy o třetinu nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.18 13:48

Zl. kraj, motorizovaná doručovatelka (balíky, důchody) 11 tis čistého a ty losy co má za měsíc prodat si dokupuje sama, jinak by měla ještě menší plat.

• Citovat
  • Upravit
2873
16.2.18 13:55

@elinka90 ne s 3 detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Malinkydablik
16.2.18 14:50

Já pracovala za přepážkou na poště, na nových sadech v Brně, což je tam asi největší pošta. Vzhledem k tomu, že to byla má první práce, byla jsem svobodná, tak mi plat cca 14000,– + stravenky vystačil. A jsem tedy taková nátura, že se moc nikde nestresuju a práce mě dva roky bavila. Pak jsem ale odešla, podmínky byly čím dál horší a postupně odcházeli všichni co měli rozum. Vím ale, že kolegyně tam byly opravdu nešťastné. Kdybychom dělali to co máme, bylo by to super. Ale ze strany vedení byly velké tlaky na prodej bankovních produktů ( poštovní spořitelna ) na který jsme tam neměli čas, ani prostor. A hlavně nikdo naši snahu neocenil, a to je podle mě špatně… Nic méně, já myslím, že to vždycky záleží na lidech a né na organizaci jako takové. Takže bych si po mateřské práci na malé poště (teď bydlím na vesnici) zase klidně střihla. A jestli kápneš na dobré vedení, to už je risk :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2873
16.2.18 17:23

@Malinkydablik díky za komentář :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
21.5.18 13:20

Ahoj pracuje tady někdo jako poštovní doručovatelka motorizovaná? Budu hledat práci a tady u nás na Kroměřížsku příjmou pracovnici na doručování autem. Plat 16-18 000,– hrubého. Což je cca 13-15000,– čistého. Holky pracujete některá jako doručovatelka a opravdu ty prachy máte? Pracovní úvazek je 37,5hodin týdně. Počítám, že bych tak kolem třetí už mohla být doma. Mám dvě malé děti. Může mi tady prosím někdo poradit, jak to tam doopravdy chodí? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
21.5.18 13:26

No… Obecne na poste to je celkem na pytel… Teda aspon na prepazkach… Ale kdyz si vemu postaky, tak u nas chodi roky pord ti samy… Jezdi autem, semtam vystoupi, roznesou obalky, obcas i zazvoni kdyz vezou balik. Jo..vzdy chodi dopoledne, max v 1. Ale je pravda, ze kdyz jsem chodila do prace na pqtou, tak uz jsem je potkavala a balili si veci do aut na cely den… Ale lepsi si privstat, nez tam kejsnout do kdovi kolika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.18 13:28

@Ivulka88 Ty peníze asi budeš mít, ale co určitě nebudeš mít - každý den v 15 hodin doma, bude se ti střídat ranní a odpolední směna a jako nováček tam dost možná slízneš víc těch odpoledních

• Citovat
  • Upravit
1977
21.5.18 13:36
@Anonymní píše:
@Ivulka88 Ty peníze asi budeš mít, ale co určitě nebudeš mít - každý den v 15 hodin doma, bude se ti střídat ranní a odpolední směna a jako nováček tam dost možná slízneš víc těch odpoledních

Aha to je na směny? 8o 8o 8o U nás v obci chodí pořád ti samý a na ranní. :think: Když chodím pro syna do školky maminka co je pošťačka denně chodí kolem třetí pro dceru do školky. Nevěděla jsem že se střídají. Já si myslela, že má každej pošťák svůj úsek chodí na 5:30hod. a až roznesou jdou domů. :think: :think: :think: Jsme 10ti tisícové město i s okolníma vesnicemi. Tak to mě tedy zarazilo, že chodí i na odpolední. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
21.5.18 13:37

U nás se to střídá, nikdo dlouho nevydrží a najde si jinou práci. holky si nejedou jen to svoje, ale celkem často berou i rajóny jiných, proste musí protože doručovatelek je celkově málo. U mě ukládali třeba až před čtvrtou pak musí dojet na centrálu a tam vyuctovat, takže doma tak v pět? Nemluvím ani o tom, ze mazec začíná ne kolem Vánoc ale už někdy od října je Vánoční provoz a doručovatelky jezdí opravdu od rána do večera + neustále někoho zaucuji - což je nekonečna práce. Já odešla na MD a už se na ČP vracet rozhodne nebudu. Já seděla na přepážce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat