Československá Superstar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
14.12.09 15:13

Je mi to celkem putna, krom Anety se o Horvathovi a tomu poslednimu blondaku uz nevi. Takze nereste, za rok o nakem Chodurovi a Smajdovi ani neuslysite, ale to jste asi cist nechtely… :-P :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3549
14.12.09 15:16

No z mého pohledu je to jak už tu někdo psal,on Šmajda moc dobře ví,že vizáží utáhne ty husičky patnáctileté na vařené nudli aprávě na to vsází a to ho tam drží,jak zpíval tu rokovou písničku nahoře bez to byl opravdu vrchol nevkusu.

A co se týče Chodůra a namyšlenosti,no ano je takový suchý a nedává najevo znát emoce,ale to z něj nedělá namyšlence,naopak mě se líbí,že se nepřetvařuje,příklad:když někdo vypadne nedělá scény nebrečí proto,že to dobře vypadá,umí dobře skrývat emoce.Mě dost naštvalo jak psali minule o tom jak urazil Michala Davida a přitom to vůbec nebyla pravda,když si člověk přečetl celý článek ze kterého to vzniklo bylo to úplně jinak.

No a Muler je teď opravdu hrozně sešlý,ale ono se asi ani není co divit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
14.12.09 15:18

Já jsem fanoušek Martina Chodúra. Hlas má naprosto fantastický a je svůj. Nemyslím, že se chová sebevědomě a odtažitě, že je namyšlený - on je prostě takový, introvert a jsem ráda, že se kvůli soutěži nechce křečovitě měnit a předvádět.
Nevidím do výběru písniček, jak dalece do nich mohou účastníci mluvit, ale produkce mu zrovna šťastně nevybírá. Pokud zpívá to, co se mu líbí, je to okamžitě znát (jako třeba Elvis nebo včerejší Paparazzi).
Miro Šmajda je estetický sympaťák, který mrká na holčičky a ty mu posílají hlasy. Show udělat umí, ale celé je to postavené na vizuálním dojmu.
Dominika zpívá hezky, takové andělské stvoření, ale neuchvacuje mě to.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
14.12.09 15:23
Hanka1 píše:
Je mi to celkem putna, krom Anety se o Horvathovi a tomu poslednimu blondaku uz nevi. Takze nereste, za rok o nakem Chodurovi a Smajdovi ani neuslysite, ale to jste asi cist nechtely… :-P :pocitac:

Doufám že s Chdidůrem v tomto případě máš pravdu.Protože mít dalšího mladého Krause :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ale ono je to vcelku jedno celé protože sjem pouze chtěla vědět vaše názory a kdo teda posílal ty hlasy na slavíka.Tak už to vím.I když si myslím že tím mohli Chodůrovi i uškodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 15:23

Tak já musím říct, že ať vyhraje Miro nebo Martin, budu spokojená, přeju to oběma.

Chodúr má opravdu zlato v hrdle, má úžasný hlas, jistotu vytupování, je suverén (v dobrém slova smyslu) a podává vyrovnané výkony. Nemyslím si, že je namyšlený, já mám přesně stejnou povahu a na nějaké oňuchňávání s cizíma lidma a teatrální citové výlevy mě neužije. Souhlasím, že si nejsem jistá, že by z něho byla taková megastar, jak třeba ze Šmajdy, spíš by si šel vlastní cestou - jak třeba Aneta Langerová…

Šmajda je rocker a to se mi líbí - byla bych ráda, kdyby konečně nějakou soutěž vyhrál někdo s takovým naturelem, někdo, kdo bude dělat pořádnou hudbu a ne komerční popíkové s*ačky (pardooon :oops: :lol: ).
BTW v Dream On je ta fistule i v originále :wink: Beztak si to ale vybral kvůli tomu… :mrgreen:
On zas každý takovým hlasem jak on zazpívat neumí, já mám ráda rock a metal a líbí se mi hodně… Poslechněte si třeba AC/DC nebo i Helloween, to prostě k tomu druhu hudby patří. Kdyby zpíval Gotta, tak je jasné, že to není na místě (i když i jemu se to vlastně líbilo a radil mu, že to tam má přidat…)

Stará je taky dobrá, ale někdo vypadnout musí. A myslím, že by byla škoda, kdyby vypadl někdo z kluků… :nevim: Nevidím ji jako hvězdu, jako zpěvačku s nějakým vlastním stylem, názorem… I když zpívá hezky, je to jenom účastnice pěvecké stouěže…

A musím teda říct, že nechápu tady tu ubohost českého národa - jak si někdo trochu věří a má zdravé sebevědomí, hnedka je to arogantní namyšlený frajer. Malý český člověk má rád, když je někdo šedá myška, stydlivě se pochichtává a nedá se z něho dostat kloudné slovo. Jak dá někdo dohromady víc jak dvě, tři souvislé věty, které ještě nedejbože dávají smysl a neklepe se hned jak ratlík, je třeba ho pomluvit, poplivat a co nejvíc shodit, protože takové chování přece není normální. Takový Bendig, který se umí jenom přitrouble hihňat a neřekne kloudnou větu je pak idol - a co na tom, že byl poslední 4 kola pod tónem :roll: Doufám, že jsem se někoho nedotkla, ale je to nechutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.09 15:24

Muj favorit je Martin. Šmajda se mi líbil dokud nezačal hrát divadlo jak všechny miluje a to dokonce i novináře.Je to takovej vyčuránek a už to trošku přehání a tak doufám že pujde domů :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3086
14.12.09 15:28
LucieL píše:
Ahoj holky, tak já se přidávám, na Chodůra už jsem pěkně alergická, částečně asi i proto, že z něj všichni dělají kdo ví jakej zázrak. Jsem zvědavá, až celá slavná Superstar skončí, kolikrát ho bude slyšet. :oops: :oops: :oops:
Natali, mě taky přijde poslední dobou dost namyšlený, tak jsem ráda, že to tak nevidím jenom já :wink:
Jo a jak včera zpíval tak jsem konečně přišla na to, koho mi hlasem připomíná - mladýho Krause, co zpívá tatíkovi v Uvolněte se prosím. :mavam:
Toť můj názor,jestli jsem se někoho dotkla, tak se omlouvám :mrgreen:Příspěvek upraven 14.12.09 v 15:06

Tak se přidávám a úúúúplně souhlasím s Luciel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.09 15:28

A hlas nepošlu nikomu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
14.12.09 15:29

Tak me se taky Chodur libi, podle me ma fakt talent. Dokud pusobil dojmem zakriknutyho chasnika odvedle, tak ho vsichni vynaseli do nebe, ale sotva vyjde najevo, ze si veri (a podle me ma narok na urcity sebevedomi) tak hura si pujdem do toho aroganta kopnout, nedejboze aby vyhral. Tady tezkokdy vyhraje opravdova osobnost, spis nekdo s kym muze pul naroda soucitit.
Smajda ok, ale Dominika je podle myho nazoru tuctova cukrkandlova panenka bez hudebniho vkusu. Takova vylepsena verze Ivety B.
Osobne me mrzi, ze vypadla Senkova. Mohla jeste hodne ukazat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
14.12.09 15:31
Kamča.dalmatinka píše:
A hlas nepošlu nikomu :mrgreen:

To já teda taky nee,holt už nám není patnáct ne? :dance: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
Paradise píše:
No z mého pohledu je to jak už tu někdo psal,on Šmajda moc dobře ví,že vizáží utáhne ty husičky patnáctileté na vařené nudli aprávě na to vsází a to ho tam drží,jak zpíval tu rokovou písničku nahoře bez to byl opravdu vrchol nevkusu.

A mně se to líbilo, i drahý u toho prohlásil, že je jak rocková hvězda (takže to není, že bych byla nějaká nadržená samice :mrgreen: )

Zajdi si někdy na nějaký rockový koncert a uvidíš :wink:

A nepřijde mi nic špatného na tom, když někdo komunikuje s fanoušky - má hlot fanoušky takové, tak pomrkává na ně. Kdyby tam fandily babiny z DD, tak bude mrkat zase na ty… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

:lol: Jasně :lol: .Bohužel už není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 15:32
Sepishka píše:
Tak me se taky Chodur libi, podle me ma fakt talent. Dokud pusobil dojmem zakriknutyho chasnika odvedle, tak ho vsichni vynaseli do nebe, ale sotva vyjde najevo, ze si veri (a podle me ma narok na urcity sebevedomi) tak hura si pujdem do toho aroganta kopnout, nedejboze aby vyhral. Tady tezkokdy vyhraje opravdova osobnost, spis nekdo s kym muze pul naroda soucitit.

AMEN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.09 15:33
Angua píše:
Sepishka píše:

AMEN :palec:

S tím naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
14.12.09 15:40
Angua píše:
Paradise píše:

Když já na ty uječeniny nejsem,jsem klidnější povaha,pardon,ale mě ten styl hudby takový přijde.Ale stejně mi nikdo nevymluví,že to byl promyšlený tah,na ty patnáctileté husičky,které mu na to sedli jako na lep.A prohlásit,že si rozumí s novináři,no tak to je taky promyšlený tah,žádný člověk o kterém píší v novinách překroucené zprávy si s nima nemůže rozumět v pravém slova smyslu,je mi líto jsem na něj prostě alergická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí