Československá Superstar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
14.12.09 18:31

Svůj názor nikomu nevnucuji, jen podotknu, že Miro je šoumen a hezounek- to ano. Ale pokud potom natočí CD tak tu šou ani jeho hřívu tam neuvidím a uslyším jen jeho nedokonalý hlas. Přece jen je to pěvecká soutěž..On se hezky bude vyjímat v klipu do půli těla či na koncertě pro náctileté, ale v rádiu to bude pro nuda.
U Martina mi opravdu nejde ani tak o to jak vypadá a co dělá rukama a nohama, ale i to co slyším.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
14.12.09 18:58
karinka píše:
akorát nevím Natali, co jsi myslela tím stylem hudby,páč zatím žádný z nich nemá svůj styl hudby, ale vše jim určují jiní. Svůj styl snad budou mít až po skončení soutěže

Už jsem psala že mi příjde že skoro všechno zpívá jako ml. Kraus nebo Tom Jones.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
14.12.09 19:05

Tak já bych byla pro to, aby dneska vyletěli všichni. :mrgreen: Šmajda je hezkej, ale neumí moc zpívat. Stará měla jít do soutěže až tak za 4 roky až jí dozraje hlas a CHodůr?! Sice zpívat umí, ale zase se na něj nedá koukat. Jeho nafrňené grimasy, když ho porota chválí mně přivádí do varu. Chtělo by to trochu pokory, i když to umí tak by neměl dávat až tolik na jevo jak si je jistej tim, že to vyhraje a to už několikrát ukázal, že všechno taky skvěle nazaspívá.
Ani Gott neni tak namyšlenej jako Chodůr a právě proto to dotáhl tak daleko.

V některých státech se to jmenuje … Idol, Chodůr mi jako idol opravdu nepřijde. Šenkovou taky vyhodili a přitom má hlas jak zvon. Proč??? Kvůli tomu, že je plnoštíhlá?! Pak tedy Chodůr už měl letět dávno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
14.12.09 19:54

Ahoj, tak mě se taky chodur nelíbí, taky mi přijde, že všechno je od něj stejný a dostalo mě, jak vyhrál objev roku.

Fandím šmajdovi a přeju si, aby chodur dnes vypadl:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.12.09 20:00

Zcela upřímně, měl by vyhrát Šmajda, je tvárnější a komerčně využitelnější. Ale desku bych si koupila od Chodúra - nebo na něj zašla do klubu. I když jeho kapela hraje dost divočinu (opravdu ne Toma Jonese :D)…

Co se sympatií týká, sedí mi víc Chodúr, je introvertnější, přemýšlivější a dospělejší - a protože to je kluk, co maká, zasloužil by si i ty peníze, co jsou za vítězství.

Zcela nulový vztah mám k Dominice - ta zpívá hezky, ale nemyslím si o ní nic - jako zazpívá, řeknu si, jo, to bylo dobrý a za pět minut o ní nevím… :nevim: :nevim: :nevim: I když se mi některé její písničky líbily fakt hodně, nepamatovala jsem si, že jsou její - prostě ta holčina zpívá asi krásně, ale jde zcela mimo mě…

Totéž Šmajda - asi bych z něho byla v patnácti unešená (připomíná mi Maťa Ďurindu z Tublatanky :) Takový sweet boy), jenže mi už dávno není patnáct :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
14.12.09 20:00

moc fandím Šmajdovi, sympaták, hrozně příjemnej kluk..chodůra už nemůžu ani vidět :-? suveréna..napřed sem mu fandila, postupně mi hodně vypadl z oka…tak možná poprvé i pošlu sms Mirovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
14.12.09 20:06

Vítězství přeju Chodůrovi.

Šmajda na mě působí přesladkým dojmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
14.12.09 20:13

a šmajda, že je hezoun? mě se teda vubec nelíbí, ale sympaták to je…mě mrzí, že chodur neni sam sebou, nastoupil tam jako když do pěti neumí napočítat, s patičkou, přitom ve skutečnosti takovej vubec neni..no každopádně se lišil..to že nepodal po vypadnutí ani Leoně ruku je pravda, to si média nevymyslela, mě prostě vubec nesedí :nevim: ale talent to je obrovskej,to se musí nechat, každej to nějak cítí, ja mu nevěřim nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 20:27
Inna12 píše: …to že nepodal po vypadnutí ani Leoně ruku je pravda, to si média nevymyslela…

A teď předesílám, že neryju, ale…

A to víš prosím tě jak, jestli se můžu zeptat? Že jako Blesk napsal, že Leona řekla… To snad ne :wink:

OK, v záběrech to nebylo, já jsem si to schválně pouštěla a co jsem viděla, byl hrozen lidí, objímající Leonu. NIKDO, kdo by se objímat nechtěl (a že to někomu může být nepříjemné) neměl šanci se k ní v tom přenosu dostat. A dost pochybuju, že jsi byla furt s nima i po skončení přenosu, klidně za ní mohl přijít pak. Takže já nemám důvod tomu věřit, dokud neuvidím minimálně video jednoho z nich, jak to říkají.

Druhá věc je - i kdyby jí ruku nepodal. Ty máš ráda všecky lidi? Třeba si nepadli, rádi se neměli, to nikdo nemůže vědět. Řeči o tom, jak se všichni finalisti vzájemně milujou fakt nebaštím. Jo, jako ruku je slušnost podat i soupeři, ale jestli mezi nima něco bylo, tak se mu třeba ani nedivím nebo minimálně chápu, že k ní neletěl jak přeražený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
14.12.09 20:34

Taky nerýpám toto je mi úplně putna bulvár nečtu a když tak se jenom směju nad tupostí reportérů.

Ale o tom podání ruky mluvil sám chodůr v jednom ze vstupů.Ale taky řekl že to nebyl záměr ale že se k ní nedostal.A že jí měl rád a kdesi cosi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
14.12.09 20:36

Angu, ja se rozhodně nebudu přít, je to jenom můj názor, cítím to tak a né jinak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 20:37

Nattallia - tak to mi uniklo… Tak už tomu teda věřím :mrgreen: Ale když si pustíte na nova.cz ten přenos, jak vypadla Leona, uvidíte, že se k ní fakt neměl šanci dostat. To, že si to ona vzala osobně (jestli), už není jeho problém :nevim:

Dodávám, že Leonu jsem měla ráda a chtěla jsem ji v soutěži co nejdýl, ideálně na předních 3 místech :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.09 20:38

Taky fandím Šmajdovi, ze začátku mi připadal ten jeho výkon strašně přehraný, až jsem se na něj nedívala, ale posledních pár kol mě přesvědčil, že v něm něco je!!! :wink:
Kdežto Chodůr nebo (Chodúr?) je opravdu pořád naprosto stejně monotónní… :nevim: Zpívá krásně to ano, ale už mě ničím nepřekvapí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 20:39

Inno, šak jo, já se taky o tom nechci hádat (ani o ničem :mrgreen: ), jenom že kolikrát lidi věří takovým věcem (tím nemyslím teď tebe), které si mohl někdo v klidu vymyslet. Já jsem holt takový skeptik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 20:39

Chodúr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie