Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jooo Angu, mě to vlastně nevadí a že vaši trpěli??? to je dobré protože mě zase strašně připomínáš mýho tátu a jeho argumentaci o čemkoli, takže se séfrou jsme zase trpěli my ![]()
Vím jak to cítíš - prostě objektivita za každou cenu a bránit zuby nehty
![]()
Lizbeth - já to mám asi taky po taťkovi - ten zase ví spoustu věcí „naprosto přesně“
(stejně jako můj muž
) Takže my dva, když se pustíme do debaty, tak mamka odchází. Nedejbože, když se přidá ještě brácha ![]()
Tož ale chodit kanálama kvůli tomu nebudu - ostatní mají zase jiné chybky, se kterýma musím žít já
![]()
Tak úplně na rovinu, na něco takovýho bych se koukat nedokázala a nějak nechápu ani ty, co tím tráví čas nebo snad i peníze. Přece na světě je tolik důležitějšího než povzbudit začínajícího zpěváka pár SMS…
Angua ne my jsme nikdy spolu do sporu nepřišly.Ani jse ten příspěvěk nemyslela nějak rýpavě,jen jsem měla prostě potřebu tě upozornit, že ne vždycky každý stojí o tu tvou pravdu.
Já se tady na emimi moc do diskuzí nepouštím,ale už jsem ti to musela napsat,je mi občas líto holek , které hned „setřeš“ale tot vše.Nezlob se na mě prosím ,neber to nějak špatně,já též doufám , že spolu budeme dobře vycházet ![]()
Tak já jsem smutná,že vypadla právě Stará,jsem si myslela,že půjde do finále s Chodúrem.Bohužel
No a teď budu fandit Chodúrovi,umí zpívat,Šmajda je dobrý bavič a jeho vystoupení je super,ale dle mě tam už dávno nemá co dělat.A na jeho vystoupení bych si určitě vstupenky nekoupila.Jasně,ale každý má na to jiný názor,že?
Monika
Albinko, tak to jsem ráda, že to nemyslíme zle ![]()
Já zas myslím, že každý nějakou tu svoji pravdu má a když nestojí o pravdy těch druhých, tak diskuzní fórum nebude to pravé místo pro něj - to je takové místo, kde právě lidi ty svoje pravdy píšou…
Ale důležité myslím je, že to ten druhý nemyslí zle, pak se dá bavit s kýmkoli o čemkoli…
A to me zas Smajda bere
,zpiva podle meho gusta a podle me zpivat umi,jinak by se nedostal tak daleko,zas jen o ty vizazi to neni,vsichi predesli vitezove Supertar,zas tak velci krasavci nebyli..
Zpiva podle sveho,tak,jak to umi..stejne tak Chodur,taky si jede to svoje,jeho hlas je beze sporu ohromny,jen me nejak prestal bavit ![]()
Hezky vecer:)
tak já se vicemene podepisuju pod Lesinu. Smajda je tvarny showman, ale desku nebo koncert bych sla na Chodura.
Ale kdo byl podle me nej je Leona… skoda…
Dominka mozna zpiva ciste, ale je neslana nemastna.. kdyz se me nekdo zepta co zpivala, tak nevim…
Ale zas se musim priznat, ze na to juknu, ale ze bych hlasovala? Na to prdim, ty prachy poslu radsi nekam na charitu nez na tohle… takze nadavat na vysledky nemuzu ![]()
Tak hezky vecer a nepokousejte se ![]()
Též nehlasuju… 13 korun mi přijde dost. Kdyby to bylo za 9,–, tak bych o tom uvažovala, kdyby za 5,–, možná bych někomu poslala každé kolo, ale takto jenom rozumuju ![]()
Bravurní zamyšlení,shrnutí nejen na Superstar od Anguy
,lépe bych to nenapsala,lepší příspěvky jsem dlouho nečetla,takových příspěvků více!!!! Děkuji ![]()
Jinak Martin Chodúr je můj adept na vítěze,hlas mu ovšem nepošlu a neposílám. ![]()
My s manzelem fandime Chodurovi, hlasy ale neposilame, zrejme nejsme cilova vekova skupina. A dovolim si oponovat, v Superstar se hvezdy netvori, to se stava az potom, po skonceni souteze, proto jich ze Superstar vzeslo tak malo.Hezky zpivat je malo… Smajda je podobny typ jako predchozi vitez a jemu podobni, podle me, neni tak vyrazny typ, krome show nema zas tak vyrazny hlasovy potencial, jestli bude mit pekne pisnicky, muze uspet, ale jinak nema sanci…
Chodur je jina kategorie, ma hlas, ktery zaujme a vubec nevadi, ze zpiva podobne (od oblibene skupiny taky necekate, ze nahraje album a la Michal David a dalsi jako Andrea Boccelli).
No nic, je to vlastne jedno, je to jen reality show pro divaky… Kdyz ale vidim, kdo komu fandi a kdo pak hlasy posila, tipuju, ze vyhraje Smajda, ale k tomu, abych dala penize za sms me to stejne nepresvedci, zas tak moc nas to nebere… ![]()
chtěla bych jen podpořit Anguu, na většinu věcí mám stejný názor, a nepřijde mi že by nějak někomu vnucovala ten svůj.. spíš mám trochu pocit, že se tady někdo prostě chtěl pohádat .. pokud ne, omlouvám se, ale nějak jsem nepochopila, proč někdo angue vyčítal, že píše svůj názor. kdo nechce číst jiné názory, asi by neměl číst diskuze.. ![]()
jinak - média jsou hodně zrádná a i z nějvětších přátel dokáží pro účely bulvárního článku
udělat nepřátelé. proto bych také - a už dopředu - nevěřila něčemu,, co píšou někde v blesku. protože i seriozní Týden dokáže pěkně zprávu překroutit!!
a k finalistům- neviděla jsemteda každý pořad, to ne.. ale něco ano.. takže přidám i já,co si myslím o posledních 4..
Bendíg se mi párkrát líbil, jak zazpíval, ale upřímně, žádná superstar to není.. takový klouček, co neví čí je, vždyť ještě nemá ani dokončené základní vzdělání!!! dominika mi taky ve výškách rve uši (krásně to řekl včera habera, že v hloubkách už je žena a ve výškách ještě dítě..). šmajda je šoumen, občas mu to úplně neladí.. ale vždycky se pobavím. že se ovidentně snaží zalíbit holčičkám? (15 let je teda asi max. věk
, no a co? a kdo myslíte, že chodí na ty autogramiády?kdo posílá hlasy? vždyť co jiného dělají zpěváci, než se snaží zalíbit fanouškovi?
chodúr se mi líbí. hlasově, nemyslím, že zpívá stále stejně. pokud by tahle soutěž byla jen o zpěvu, měl by ji vyhrát, podle mého. nemyslím, že by byl nutně arogantní. vždyť nemusí brečet na každém přenosu, nemusí se objímat s lidmi, se kterými se až tak dobře asi nezná, prostě může být jen introvert. neznáme ho, tak ho nemůžeme soudit! z TV přenosu to opravdu nepoznáme.
a ještě něco, když vyřadili Leonu, bylo mi to líto.. ale je to prostě tak že asi něměla dostatečnou podporu holčiček co pošlou nejvíc hlasů, nebo nějaký silný klan příbuzných…
ať to vyhraje kterýkoliv z nich, šmajda nebo chodúr, myslím, že si to zaslouží. to jestli se prosadí dál, nebude asi moc souviset s vítězstvím…
Natašo, díky a souhlasím s tebou zcela… ![]()
Mroe - teď jsi mě přivedla na myšlenku - kdo to vyhrál minule? Já si pamatuju Anetu a pak Vlastu Horvátha (a že byl druhý Petr Bende, protože mám na něj otřesný koncertní zážitek ještě z doby před Superstar
) a pak??? Normálně okno, netuším
To je aspoň vidět, jak to s těma hvězdama dopadá ![]()
Lesina píše:Totéž Šmajda - asi bych z něho byla v patnácti unešená (připomíná mi Maťa Ďurindu z Tublatanky
L.Takový sweet boy), jenže mi už dávno není patnáct
No vzhledem možná jo, ale Maťo narozdíl od něj je PAN zpěvák - ty jeho výšky v písničce Dnes mi vyvolávají zimomriavky ještě teď
![]()
Jinak Martin je prostě cukrouš a já ho žeru ![]()
Jo a ve společné písničce máme vždycky s chlapem děsnou prču ze závěrečného stukání Bena ehm ehm ( a naši puboši šílí, protože tomu nerozumíme a Ben je bůh
), to fakt nedáváme a řežem se jak koni. Jo a taky miluju reklamu na citrona - ten mi bude chybět ![]()