Československá Superstar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5139
14.12.09 15:41

Sto lidí sto názorů.

Tak teda vidím že Miro stejně nevyhraje :lol: a žíly mě to nijak netrhá.

Ale taky nechápu že když někdo napíše že je mu někdo nesympatický a dle svého názoru namyšlený ( pouze zkresnelý názor jak ho vidím v televizi, osobně ho neznám) aby se tady psalo a ubohosti českého národa mi příjde docela nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.09 15:48

Na MMB je více Šmajdovek tak člověk nikdy neví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 16:13
Paradise píše:
Angua píše:
Paradise píše:
No z mého pohledu je to jak už tu někdo psal,on Šmajda moc dobře ví,že vizáží utáhne ty husičky patnáctileté na vařené nudli aprávě na to vsází a to ho tam drží,jak zpíval tu rokovou písničku nahoře bez to byl opravdu vrchol nevkusu.
Když já na ty uječeniny nejsem,jsem klidnější povaha,pardon,ale mě ten styl hudby takový přijde.Ale stejně mi nikdo nevymluví,že to byl promyšlený tah,na ty patnáctileté husičky,které mu na to sedli jako na lep.A prohlásit,že si rozumí s novináři,no tak to je taky promyšlený tah,žádný člověk o kterém píší v novinách překroucené zprávy si s nima nemůže rozumět v pravém slova smyslu,je mi líto jsem na něj prostě alergická :lol:

Tak to je věc vkusu, jasné, mně zase rvou uši jiné věci :mrgreen:

Jako že mrká na patnáctky… jasně, že je v tom kus taktiky, dyť je to soutěž, hra, tak je taktiky třeba. A každý si může na ty patnáctky mrknout a nemusí mu to závidět - to bych mu zas nevyčítala… Jedou po něm, tak co by toho nevyužil ve svůj prospěch, dyť by byl blbý :wink: Já bych taky mrkala, kdyby po mně jely :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nattallia - ale dyť je to tak… Já jsem to nemyslela na to, že se to napsalo tady, ale obecně vidím, co se píše v novinách, na netu i v jiných diskuzích… A to už je celkem slučný vzorek, podle mě :nevim: A dá se to vidět všude možně jinde.

Nechci ze sebe dělat nějakého génia, to určitě nejsem, ale víš kolikrát jsem se musela ve škole tvářit, že něco nevím a je mi to putna, aby se se mnou ještě vůbec někdo bavil? :nevim: Prostě to ubohé je - když někdo vyčnívá - je inteligentní, sebevědomý, úspěšný… tak ho radši zadupem, pomluvíme a zesměšníme - co kdyby si pak někdo mohl myslet, že JÁÁÁÁÁ nejsem tak dobrá??? A my, Češi, jsme prostě takoví. SAmozřejmě, že ne všichni, zobecňovat se nedá, ale na většinu to stále platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
14.12.09 16:14

Angua to s ubohosti naroda napsala natvrdo, ale trefne. Opravdu to vypada jako nase specifikum. Misto, abychom si vazili vyjimecnych a byli na ne pysni, mame chut je pri prvni prilezitosti srazit na kolena. Mozna by bylo dobre si polozit otazku, proc tolika lidem pripada Chodur namysleny? Protoze o sobe vi, ze umi zpivat? Protoze si neujizdi na kolotocovem umeni Michala Davida a neboji se to rict nahlas? Opravdu nechapu, proc se tu lidem vzdycky libi jen ti, co se mnohdy falesne podcenuji. Kazdy by mel znat svoji cenu, na tom neni nic spatnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
14.12.09 16:15
Paradise píše:
Tak já jednoznačně fandím martinovi Chodůrovi,je to úžasný hlas,uznávám,že vizáží a pohybem se na současnou scénu moc nehodí,ale ten hlas.

Šmajda to je můj trn v oku už asi tři kola,podle mě minule měl vyletět Šmajda a ne Bendig.Dle mého názoru umí jen ječet a lítat po podiu,ale pořádně zazpívat to ne.

A Dominika Stará zpívá hezky,ale ještě by to něco chtělo,je taková moc nevinná.

Ale je to jen můj názor :mrgreen: :mrgreen:

ahoj, já taky fandím M: CHodúrovi, i když je takovej " dřevěnej"

ale vzpomeňte si na vítěze SS v Anglii ten taky nevypadá nijak „moderně“ - Paul Potts či tak nějak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
14.12.09 16:22

Angua tak s tímto souhlasím. :pankac:

Nattallia – ale dyť je to tak… Já jsem to nemyslela na to, že se to napsalo tady, ale obecně vidím, co se píše v novinách, na netu i v jiných diskuzích… A to už je celkem slučný vzorek, podle mě :nevim: A dá se to vidět všude možně jinde. Nechci ze sebe dělat nějakého génia, to určitě nejsem, ale víš kolikrát jsem se musela ve škole tvářit, že něco nevím a je mi to putna, aby se se mnou ještě vůbec někdo bavil? :nevim: Prostě to ubohé je – když někdo vyčnívá – je inteligentní, sebevědomý, úspěšný… tak ho radši zadupem, pomluvíme a zesměšníme – co kdyby si pak někdo mohl myslet, že JÁÁÁÁÁ nejsem tak dobrá??? A my, Češi, jsme prostě takoví. SAmozřejmě, že ne všichni, zobecňovat se nedá, ale na většinu to stále platí.

Tak to já jsme dělala když jsme byla malá a ted říkam co si myslím a nepřemýšlím nad důsledky( někdy k mé škodě) ale svůj názor řeknu a když nemůžu tak radši mlčím

Akorát jsem vyjádřila svůj názor na něho.Jestli umí zpívat nevím, nemůžu posoudit.Styl jeho hudby se mi nelíbí a hotovo.Nikomu to nevnucuju a at si o tom každý myslí svoje.
A jak už jsem psala je mi to v podstatě jedno kdo to vyhraje, chtěla jsem pouze vědět jestli můj názor někdo zdílí.Byl omi jasné že tu budou převažovat Chodůrovci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
14.12.09 16:24

Jůůů proč je to tak veliké???? :nevim: omlouvám se ale nevím co s tím :nevim: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.12.09 16:25

Mrkněte tady http://www.youtube.com/watch?… to sem se nasmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.12.09 16:41
nattallia píše:
Angua tak s tímto souhlasím. :pankac:

Nattallia – ale dyť je to tak… Já jsem to nemyslela na to, že se to napsalo tady, ale obecně vidím, co se píše v novinách, na netu i v jiných diskuzích… A to už je celkem slučný vzorek, podle mě :nevim: A dá se to vidět všude možně jinde.
Nechci ze sebe dělat nějakého génia, to určitě nejsem, ale víš kolikrát jsem se musela ve škole tvářit, že něco nevím a je mi to putna, aby se se mnou ještě vůbec někdo bavil? :nevim: Prostě to ubohé je – když někdo vyčnívá – je inteligentní, sebevědomý, úspěšný… tak ho radši zadupem, pomluvíme a zesměšníme – co kdyby si pak někdo mohl myslet, že JÁÁÁÁÁ nejsem tak dobrá??? A my, Češi, jsme prostě takoví. SAmozřejmě, že ne všichni, zobecňovat se nedá, ale na většinu to stále platí.

Tak to já jsme dělala když jsme byla malá a ted říkam co si myslím a nepřemýšlím nad důsledky( někdy k mé škodě) ale svůj názor řeknu a když nemůžu tak radši mlčím

Akorát jsem vyjádřila svůj názor na něho.Jestli umí zpívat nevím, nemůžu posoudit.Styl jeho hudby se mi nelíbí a hotovo.Nikomu to nevnucuju a at si o tom každý myslí svoje.
A jak už jsem psala je mi to v podstatě jedno kdo to vyhraje, chtěla jsem pouze vědět jestli můj názor někdo zdílí.Byl omi jasné že tu budou převažovat Chodůrovci. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale jo, názor říkám svůj taky, to mi žíly nedrásá, ale fakt mi bylo nepříjemné, když to, že něco vím ostatní brali, jak kdybych se snažila shazovat je. Přitom odpovědět mohl kdokoli. Že to nevěděli, není můj problém. A paradoxně se mi to nejvíc dělo až na výšce, kde by člověk očekával od ostatních už jakousi úroveň. Jako neodradilo mě to od toho, aby i dál odpovídala a všecko, jenom jsem se do toho někdy tolik nehrnula, právě aby si někteří nemysleli, že jsem namyšlená nebo co :nevim:

Jako asi tak - vím, že vím a vím, že jsem chytrá a pálí mi to. Jsem proto namyšlená, když si to o sobě uvědomuju? Bylo by lepší, kdybych předstírala, že jsem idiot? Musím říct, že občas si zahraju na blbou blondýnu a kolik věcí mi projde a o kolik mi to usnadní život je až neuvěřitelné.

Tak se tu jenom tak pro sebe ptám, proč jsou nejvíc šikanované ty nejchytřejší děti? (mě teda nešikanovali, aby si někdo nemyslel, na to jsem dost ranařka :lol: - a taky jsem nebyla nejlepší studentka z hlediska školy, akademická inteligence není úplně moje nejsilnější stránka) Neměli by je ostatní spíš uznávat a respektovat proto, že ví něco, co oni neví? No jo, jenomže to by si vlastně museli přiznat, že něco neumí a neví a to se hlupákům dělá dost těžko… A hlavně, že je to tak u dětí, dobře, ale proč to tak je i u dospělých?

No, nevím, jestli to má hlavu a patu, sleduju po očku dítě, které experimentuje s tím jestli mu headbanging pomůže v pohybu kupředu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
14.12.09 16:51

Nattallia: Vsak kazdej mame narok na vlastni nazor a pokud ti od zacatku nesedel, tak to je samosebou tvoje pravo:-) Jde jen o to, ze spousta lidi ho mela rada,ale jen do te doby, nez dal najevo, ze o sobe vi, ze zpivat umi. A to je to, co me na tom vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
14.12.09 17:16

Troufám si tvrdit, že Chodůr je nový Gott. Podívejte se na Gotta v jeho začátcích. Že by to byl nějak extra hezký chlap, to se říct nedá a navíc se neuměl (vlastně dodnes) neumí moc hýbat. Ale čím je starší, tím je větší sympaťák. Chodůr má jednoznačně skvělý hlas, a to musí uznat i zapřisáhlé antichodůrky tady na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
14.12.09 17:35

akorát nevím Natali, co jsi myslela tím stylem hudby,páč zatím žádný z nich nemá svůj styl hudby, ale vše jim určují jiní. Svůj styl snad budou mít až po skončení soutěže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
14.12.09 17:41

Mě se líbí Šmajda. Kvalitu hlasu neposuzuju, jednak tomu nerozumím, druhak myslím, že ani mnozí slavní zpěváci asi nemají super hlasy a techniku … ale dělají show, umí komunikovat s publikem, hezky se na ně kouká, mají charisma. Tohle všechno pro mě má Šmajda, Chodůr mi není ani sympatický ani nesympatický, ale jednoduše mě svým projevem nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
14.12.09 17:58

Nečetla jsem všechno :wink: Já s manželem fandíme Martinovi. Včera zpíval perfektně :wink: Pokud chytne dobré skladatele a bude mít výdrž, tak (si troufám říct) z něj bude mít Gott nástupce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
14.12.09 18:30

I :srdce: Martin Chodúr!! Kéž by z něj chtěl být českej Michael Bublé!!!! Je to jedinej zpěvák ze všech českých Superstar, na jehož koncert bych s velkou chutí vyrazila. A Martin s bigbandem? Pohádka!! Šmajda mi nesedí už od začátku, připadá mi slizkej. Dominika je kočička, ale mnohem víc mě bavila Konev.
Jinak Anguo přesně vím, o čem píšeš, já si na střední vytrpěla svoje, když sem se nestyděla dát najevo, že něco vím… Chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí