Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hádám, že Martin se do Slavíka nenominoval, takže mu to těžko může někdo vyčítat. Na mně působí jako skromnej a milej kluk, kterej ví, že prostě něco umí dobře a nestydí se za to. Proč by taky měl? Jeho včerejší Paparazzi a Rozeznávám, to bylo něco naprosto úúúžasnýho!!
Ten kluk je frajer. Mně zas Miro přijde jak pozér a trapák, no.
Angua,prosím nezlob se,ale už delší dobu si všímám jak kudy chodíš tudy vnucuješ jen tu svojí pravdu ,neváháš použít kdejaký pochybný důkaz atd.
a co se mi vůbec nelíbí,jak se omlouváš za to , že nechceš rýpat a přitom rýpeš.
Prostě tato diskuze je asi taková jako minule s těma kuřačkama,prostě každý se obhajuje to svoje a i kdyby ses přetrhla,tak názory druhých nezměníš.Nezlob se , že to píšu takhle natvrdo,chtěla jsem to napsat jako anonym,ale nakonec proč se skrývat,vždyt já si stojím za svým názorem ![]()
Ahoj,
nečetla jsem vše, to si nechám až na zítra
, ale jednoznačně od začátku fandím Martinovi Chodůrovi…hlas silnej, jistej, mému uchu lahodící!!! Akorát jsem zaregistrovala, že byl někdo šokován, že se stal objevem roku…a kdo by to měl jinej bejt
, podle mě je to velkej talent.
TAk Dominika vypadla, ale byla moc fajn, mě se líbila, jak zpívala a prostě celkově taková zlatá holčina ![]()
no vidíš, a to mě tady Angua připadá skoro jediná, kdo má rozumné , nikomu nevnucující názory, prostě takové logické a naopak ty ostatní mi spíš přijdou, jakože se budu odlišovat od ostatních, abych byla zajimavější
No a zapomněla jsem dodat to nejdůležitější a to, že jsi se jaksi k tématu nevyjádřila, tak asi moc nestojíš za svým názorem. Takže tvoje vyjádření je spíše osobní neshody s Angua, že mám pravdu? Tak to pak chápu, že dotyčná může napsat cokoliv a přesto s ní nebudeš souhlasit, páč osobní antipatie jaksi převažují
Vždyt tady se ani nemůžeš odlišovat od ostatních,jinak tě ostatní hned kamenují ![]()
Že vás to baví furt do někoho rýpat.
Já myslím že tato diskuze stejně už ztartila svůj význam.Nevinně se pobavit o totální kravině. ![]()
Příspěvek upraven 14.12.09 v 21:07
…no to je právě to - být ovlivněn řečmi ( bulvár, rozhovory). to je takové zcestné..
Jinak Angua argumenty má a přestože jsme v této diskuzi na stejné lodi
tak někdy je ta snaha přesvědčit ty " nevěřící" trochu moc hrrr, talčení na pilu.. Jooo taky bych dokázala rozohnit,
ale tak nějak není proč - jde o prd. ![]()
Holky jdu pročistit vzduch. Viděly ste jaký byla ta Domča miminko, když tam poprvé přišla.
a co z ní nakonec udělali za hezkou slečnu. ![]()
Jo a mě je vlastně uplně fuk kdo to nakonec vyhraje, já jim hlas stejně nepošlu, mě taky nikdo nepřispěje, abych si mohla koupit vlastní byt.
A navíc sem stejně zamrzla u Zagorky a Vondráčkový.
![]()
V Superstar se tvoří hvězdy pro naše děti a ne pro nás.
![]()
Albinko - tak předně dost oceňuju, žes to napsala jako přihlášená, mám ráda, když se někdo nestydí za svůj názor. Mrzí mě, že na tebe tak působím, opravdu nemyslím nic, z toho, co píšu zle - možná jsem moc otevřená a říkám věci příliš na rovinu, někdy až hrrr, možná na tvůj vkus moc o věcech přemýšlím, možná mám i jiný druh humoru, než by ti bylo milé. Určitě se nemůžu zavděčit všem, nemyslím si, že je v mých silách ovlivnit to, jak na tebe působím, ani se určitě nechci kvůli tobě změnit, když se vlastně neznáme. Určitě se občas rozohním víc, než je zdrávo, to se stane, koneckonců jsem trochu cholerik, což nepopírám
, ale věřím, že nejsem jediná a nakonec dokážeme vyřešit všecko s humorem. Takže doufám, že i s tebou budu moct vycházet v klidu a v pohodě, přestože mě zjevně moc ráda nemáš. Což já ovlivnit moc nemůžu, to je jenom v tvojí moci.
(P.S.: Žádných pochybných důkazů si nejsem vědoma, snažím se na věci dívat prostě logicky a s rozumem
Ale klidně dej příklad, v poho i do SZ, jestli nechceš veřejně, já to určitě unesu
)
A teda ještě marně přemýšlím, jestli jsem se s tebou dostala někde do sporu, přijde mi spíš, že ne… ![]()
Karinko, moc děkuju
![]()
Lizbeth, já se na pilu tlačit nesnažím, fakt, já mám jenom takovou blbou vlastnost, že všecko strašně rozebírám ze všech stran (kdybyste viděly, jak naši trpěli, když jsem byla malá
), takže se vždycky k tématu rozepíšu a pak mě napadají další a další věci, co bych ještě chtěla napsat - a takto to pak dopadá
Uznávám, že to tak může působit, ale když si nemůžu pomoct
![]()
Na Dominiku jsem též hleděla a říkala si, jakou dokážou vizážistky vykouzlit z úplně obyčejné holky kočku. I drahého jsem přinutila, ať se podívá, tak mě to sebralo
![]()