Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chocholko, no jo, vlastně!
Tomu Spilkovi jsem fandila… No a kde jsou dneska, že jo… ![]()
Sati, já myslím, že on z toho má prču i Sám Ben - akorát davy šílí
![]()
Mě moc mrzí že vypadla Dominika
písnička Je suis mlade kterou zpívala mě úplně dostala-naprostá nádhera.
Teď fandím Martinovi-má nádherný hlas a možná taky protože Miro není tak úplně můj šálek kávy ![]()
HH tak supastár dorazila již i do emimina ![]()
Tak já fandím Martinovi. Líbí se mi jeho zpěv, Maria dal tak, že jsem se blahem tetelila. Je sympaťák a to že si věří je přece v pořádku. Líbí se mi že i v tom rozhovoru s Mulerem řekla natvrdo že zpívá aby se to líbilo jemu a pak ostatním. Musel vědět, že se na něj za tyhle slova lidi sesypou a že Šmajda zpívá v prvé řadě pro lidi a blablabla. Oceňuju tohle hrdinství stát si za svým a ne kvůli vítězství opustit svoje původní image a začít se svlíkat a mrkat na pubiny ![]()
A ještě když už jsme tu i matky a táák,úplně mě polívá horko,když se začtu do nějaké diskuze o SS a taky ty děcka píšou tak strašně sprostě a nenávistně až tomu nevěřím. Prostě chodúr je v nejlepším případě tvaroháč a patří zabít a zakopat. Ten kult těla a v hlavě místo mozku sláma se mi nelíbí, co když moje děti tohle nebudou splňovat..to je budou šikanovat ty ostatní???? To jen tak na zamyšlení, jinak se budu snažit vychovat z dětí silné osobnosti které se tomu postaví, ale kdo vííí??? ![]()
janine24 píše:
Tak úplně na rovinu, na něco takovýho bych se koukat nedokázala a nějak nechápu ani ty, co tím tráví čas nebo snad i peníze. Přece na světě je tolik důležitějšího než povzbudit začínajícího zpěváka pár SMS…
No jistě že na světě jsou důležitější věci - třeba světový mír, klimatické změny, lidská práva.. apod. Také si místo televize raději zahraju carcassone nebo přečtu Kurta Vonneguta, ale určitě se nedokážu 24 hodin denně tvářit jako intelektuálka.
Na SS jsem koukala nejdříve kvůli castingům - bavila jsem se s chutí na účet exotů, a potom si už člověk někoho vybere a fandí. Já fandila Leoně a Konvici.Ted mi zbyl Martin.
A klidně se šmarjápanno přiznám,
že jsme s partnerem poslali sms Martinovi a to nejsme puboši. Mýmu je přes 40 a má VŠ, to ovšem neznamená, že se pro nic nedadchne. Tak nějak jsme se báli že nám ho vyhodí zbyde tak blondýna a načesaný mrkáček ( všechny Šmajdařky v diskuzi at prominou)
..Nejsem žádnej závislák, ale když vám dítko celý den zpívá Tísíc krokou od zpomienok, som le kúúúúúsok od svojho sna… tak snad ani nejde nekoukat..
![]()
Lizbeth píše:janine24 píše:
Nejsem žádnej závislák, ale když vám dítko celý den zpívá Tísíc krokou od zpomienok, som le kúúúúúsok od svojho sna… tak snad ani nejde nekoukat..![]()
Janine tak sem se zasmála, mě se ta písnička moc líbí, myslím, že je z těch společnejch písniček co zatim SS měli nejlepší. Ovšem, když mi jí tu můj prvorozený zpívá za dan minimálně 20×, tak se těšim až půjde ráno do školy.
Nedávno sem byla ve škole, abych se na něčem domluvila s učitelkou a čekala sem až zazvoní a budu moct vejít do třídy, dveře otevřel synův spolužák se superstáří písničkou na rtech. Myslela sem, že se smíchy počů…
![]()
Souhlasím, že ta písnička se Haberovi moc povedla, mám ji fakt ráda, mě se teda zatím neohrála.
Taky se mi na Haberovi líbí jeho komentáře, jsou opravdu profesionální, k věci. Dost často se s ním shodnu.
Jinak soutěž je spíš zábava, nevidím na tom nic špatného. Někdy mě to nudí, no tak se nedívám, to je přece jednoduchý. Ale někdy je to zajímavý, baví mě sledovat, jak kdo zpívá čistě/nečistě, co si vybere za píseň a když se jim to povede, je to fajn zážitek.
No a můj favorit Šmajda, ale posledně mě to jeho mrkání na fanynky dost otrávilo, takhle na mě mrkal jeden obchodní dealer, co k nám pravidelně chodil do práce, nesnáším to, až jsem mu to musela natvrdo říct, jak mě to s…
Jo jo, co se týče Habery, tak pro mě mají jeho komentáře největší váhu. Kdybych tam stála před porotou já, tak mě fakt zajímá, co mi řekne on. Třeba názor hluché Dary by mi neležel ani v patě
![]()
Angua píše:
Jo jo, co se týče Habery, tak pro mě mají jeho komentáře největší váhu. Kdybych tam stála před porotou já, tak mě fakt zajímá, co mi řekne on. Třeba názor hluché Dary by mi neležel ani v patě![]()
![]()
Mě by zase žíly netrhalo co by řekl Pan Hejma
Neznám od něho jedinou normální písničku
Upozorňuji že je to můj subjektivní názor ![]()
Terulko, ale ta vtipná jsem byla já
a né Janine - vždyt janine se přece nedíííívááá
![]()
To já taky neznám od Hejmy jedinnou normální písničku…co si vybavuju tak Modrá je dobrá a to teda nevím ![]()
Lizbeth píše: [ A klidně se šmarjápanno přiznám,že jsme s partnerem poslali sms Martinovi a to nejsme puboši. Mýmu je přes 40 a má VŠ, to ovšem neznamená, že se pro nic nedadchne. Tak nějak jsme se báli že nám ho vyhodí zbyde tak blondýna a načesaný mrkáček ( všechny Šmajdařky v diskuzi at prominou)
Lizbeth, me nevadi, ze lidi hlasuji, ja to psala proto, ze vicemene nemam narok nadavat kdo tam zustal, kdyz nehlasuju.. ja hlasovala pro Anetu, pak ve StarDance a ted uz ale nemam silu, nejak me to uz prestalo bavit…
Hvezdna pechota holky, ja se na to nemohla divat… me tech lidi bylo lito… ja zpivam taky falesne, ale bohuzel/bohudik mam sluch.. takze se slysim… ![]()
Jo, Hejma, tak to je druhý takový
Ten mi hlavně přijde, že si myslí, jak ho všichni žerou, přitom je úplně mimo - i v těch jeho hodnoceních
(taktéž můj subjektivní názor
)
Lizbeth
když to zpívá dítko, tak to ještě jde, ale když to slyším už po páte od přítele, tak mám chuť hlavou mlátit do zdi ![]()