Cesta letadlem - co můžu mít s sebou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
28.8.14 21:42

@herinkoj já ho chci vzít jen kvůli tomu, že máme odlet zpět až k večeru a když budeme muset opustit pokoj ve 12 hodin, tak malá by se v něm na pláži třeba ještě prospala. V golfkách už mi spát nebude a late check out je dost drahý :( no musím to nějak promyslet do pondělí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
29.8.14 12:11

Nevíte prosím někdo, jestli jako originální balení na léky stačí léky v platíčkách nebo to musí být i v krabičce? Letíme s rodiči a nechtějí si dát léky, které pravidelně užívají do velkého zavazadla, kdyby se ztratilo, bylo by jim bez nich zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.8.14 12:22

Holky ještě mám jeden dotaz. Chceme s sebou vzít na plážový stan, ale nevejde se nám do kufru. Můžeme ho mít zvlášť, když letíme 2 dospělí+1 dítě nad 2,5 roku (má už svoje místo v letadle) a bereme už bez toho stanu 3 kufry? Ale váhou jsme dost po 45 kg, tak doufám, že to nevadí… A musí se odbavit tam, kde se odbavují nadměrná zavazadla i když má průměr jen 60 cm a váží kolem 1 kg? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
31.8.14 17:13

@Monika24 kilovy stan urcite nebude nadmerne zavazadlo :palec: odbavite si ho normalne, nebo jestli je to v jeste v povolenych rozmerech pro kabinove zavazadlo (tech 60 cm a dalsi rozmery), muzete si ho vzit primo s sebou (ja bych se treba bala, ze se nejak poskodi, pokud to je mekke nebo potrha a tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
31.8.14 20:38

@KlaraBoch Měkké to docela je no :think: Ale příruční může být max. 55 cm, tohle má 60 cm, tak to asi neprojde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.14 08:54

Poletíme taky s golfkami, mám o ně trochu obavy :roll: jakou máte zkušenost? Mám na rychlo spíchnout naně alespoň nějaký fusak?
A ještě jeden dotaz, jak na zalíhání oušek u batolátek ppři vzletu a přistání, má někdo nějaký osvědčený typ? ;) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.9.14 20:06

@DaisyD My přiletěli předevčírem. Golfky vše přežili :palec: Měla jsem na nich aspoň originální vak, který se k nim prodává, tak myslím, že to dost pomohlo. Nejsou vůbec špinavé, jak se dost píše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
11.9.14 19:32

Tak my jsme přiletěli včera o půlnoci z Mallorky, kočárek nám zničili už cestou tam, přesto, že jsme ho měli zabalený ve vaku. Cestou zpátky nám ztratili kufr, zapomněli ho na Mallorce naložit, tak čekáme, jestli nám ho ještě dodají. Samozřejmě jsme v něm měli ty nejdůležitější věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí