Chce partner ještě dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25532
8.7.26 23:10

Poměrně vzácná chvíle, kdy je celé e-mimino zcela za jedno a má úplně stejný názor (!)
už to by ti mohlo otevřít oči, i když to nechceš slyšet a špatně se to čte..
neupínej se na ten vztah, nepleťte hlavu tomu klukovi, z tohohle nová rodinka nebude.. rozhlídni se kolem sebe a ukonči to… nebo tě bude tahat za fusekli dalších x let, vymlouvat se, budeš v trapné ponížené situaci a nakonec třeba zjistíš, že to s ním ani nejde.. mohl by de facto být tvým otcem, neblázni…
možná bys nám uvěřila, kdybys mu nabídla KSV - on totiž nadšeně bude souhlasit a ty prozřeš, že mu jde jen o dobrý šuk s mladou holkou, která se navíc může přetrhnout se mu starat o syna…
nekaz si život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1023
9.7.26 00:24

Zakladatelko, kdyby tvůj partner ještě vážně uvažoval o dalším dítěti, tak na to nejspíš bude, vzhledem ke svému věku, sám tlačit a bude v tomto směru aktivní, aby bylo děcko co nejdřív. Normálně mu řekni, že se začínáš pooohlížet po jiném chlapovi, co bude o dítě stát, a pokud to s tebou myslí vážně, tak ať koná dřív, než někoho opravdu najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2843
9.7.26 01:31

Nedelej animatorku

Ja tez souhlasim, idealni cas najit mladeho a bez deti, vse budovat spolu. Na tohle se fakt vykasli. Muzes mu rict ze jsi tehotna a uvidis jak se panaczek vybarví. Jen hraje o cas aby mel v posteli mladiu holku co kmità jeste kolem syna kdyz on je v praci. Ty ztracis cas. Je ti 24, to je mnohem lepsi nez 26, nebo 27. A pocitej ze novyho kluka musis taky aspon 2 roky poznavat. Ani to Nevis, ale ted jsi ve veku kdy se rozhoduje jestli budes mit fajn zivot nebo ne. My starsi a zkusenejsi uz vime svoje a vychc*ana pozname po par vetach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.7.26 08:14
@kyslík píše: Více

Jasně, to nerozporuju, ale podle toho, jak to tazatelka píše, tak na něj docela tlačí, může to být i jen reakce, aby se jí pro tu chvíli zbavil a měl klid a zároveń nepřišel o mladou holku, jako zdroj zábavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.7.26 08:31

Nechce dítě ani svatbu.

Dite svatbou podmiňuje, protože tim to plánování dítěte může odložit.

Pokud si dite nejak zařídis, tak mi ver, ze nakonec s nim budes sama. On uz peipritni dite ma a dava to dost najevo.

Jinak na dite mi starej nepřijde. Ale ty mi nepřijdeš vyzrálá.

Jak mas poreseny případ, ze bys zůstala y ditetem sama? Uzivis vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.7.26 08:37
@K. Rocánková píše: Více

Tohle prece neni pravda… Právě v tomhle veku ma cas ktery muze promrhat na vzrahy co nevyjdou a poučit se. Delat chyby. Neni ji 40 aby honem rychle hledala chlapa na otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109612
9.7.26 08:45
@ambruše píše: Více

V 45. je starý i chlap
V sedesati 15.leteho puberťáka, na maturitak jako kmet, o svatbě a prarodicostvi nemluvě

Mám takových pár v okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109612
9.7.26 09:01
@kyslík píše: Více

Typicky muzska vlastnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
9.7.26 09:06
@Venetia píše: Více

Můžeš to konkretne popsat? Mne je lehce pres 30 a kolem mě má spousta holek deti s mizi 40-55. Jako miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
9.7.26 09:11

@Venetia No a co že půjde na maturiták jako kment? My na maturiták běžně chodíme jako Hujer, takže se to dost ztratí :-) Nejmladší syn už tam tedy taky :-)

K tomu prarodičovství. Ano, to možná nestihne plně. Na druhé straně. Moje tchýně se stala babičkou brzo a tedy o babičkovství nemůže/ nemohlo být ani řeč. To zase chodila ještě do zaměstnání a musela a nestihla a nebyl na vnoučata čas. :nevim: A když už je v důchodu tak ji věk vnoučat ujel a budovat není kde.
Tak to raději budu mít doma chlapa co jezdí s dětmi na tábor, na kola, učí ho co považuje za důležité a aktivně se mu věnuje a dítě ho naprosto zbožňuje. :kytka:
A znova, netvrdím, že nestárneme, ale zatím to nepovažuji za nějaké drama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109612
9.7.26 09:14
@Krákora997 píše: Více

Vždyť je to tam jasne napsáno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
9.7.26 09:16

@Venetia A ty jsi aktivní babička vnoučat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109612
9.7.26 09:24
@Snopy123 píše: Více

Středně aktivní
Zalezi, jak to kdo bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
9.7.26 09:38

@Venetia To asi záleží. Já si pod tím představuji normální zájem a aktivity s vnoučaty - výlety, akce, hlídání, dovolené, co ty strany baví :-) :kytka: Takové to co běžně dělá rodič, jen tedy samozřejmě v omezené časové aktivitě - vzhledem k tomu že není rodič :-)

Mně se babička s dědou věnovali plně co 14 dnů - tatínek byl na baterky a oni vykrývali plně všechny jeho víkendy. V létě mě brali na chalupu a dovolenou v jeho době, děda se mnou jezdil na kole, na houby, chytat ryby, učil stavět zdi (na chalupě), atd… Babička zajišťovala to ostatní. Naprosto úžasně tedy. :kytka: Takové prarodiče bych přála každému dítěti. :kytka:

Babička pak bohužel poměrně brzo rychle zemřela. Nestihla ani moje děti :,( Dědu jsem měla doma do skoro konce :srdce: už při svých dětech, protože bio otec raději nekomentovat. :kytka:

Příspěvek upraven 09.07.26 v 09:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109612
9.7.26 09:42
@Snopy123 píše: Více

Tak, až takhle určitě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek