Chce partner ještě dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3681
9.7.26 09:52

@Venetia U nás nikdy nefungovalo takové to babička vyzvedne ze školky, atd… To nešlo, chodili v době mého dětství do zaměstnání i když to bylo před 89. A letní dovolenou mi tedy vždy věnovali.
Babička šla do důchodu až když jsem byla na ZŠ, což už jsem tedy zase nepotřebovala to hlídání. Ale ty víkendy byly super. A vždy jsem věděla, že kdyby něco mám kam jít a kde najít přístav. Babička třeba v době naprosté absence mobilů mě učila jejich telefon (měli doma pevnou linku my doma ne) a jak se k nim dostanu, abych to v případě nutnosti uměla. Nemyslím si, že jsem to někdy nějak využila, ale jenom přeci vytočit číslo jako dítě na starém telefonu někdy byl pro mě oříšek :-) (nedotáčela jsem ten ciferník).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107488
9.7.26 10:05
@Snopy123 píše: Více

To zase spis funguje u mne… Formou výpomoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
9.7.26 11:46
@Krákora997 píše: Více

Tak je ji 24, chybu dela prave ted a nejaky zkusenosti ma, tezko byla zavrena sama v pokoji a maximalne koukala z okna. Chce se usazovat a mnozit. Takze tady dostava rady ze jestli chce, at si najde vhodneho partnera. Dost mych spoluzacek to tak udelalo, kolem tech 24 si gaslight kluka, poznavali se, za 2 roky se brali, meli deti. Nekomu to vydrzelo, nekomu ne, ale aspon pulka je ve stabilnim vztahu kdy deti pomalu odchazi a ony zacinaji vic cvicit, jezdi na wellness vikendy s manzelem a vypadaji spokojene.
Je zasadni si k sobe vybrat vhodneho partnera. Bez toho se to nepodari. A ten co s ni Je ted vhodny rozhodne neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
9.7.26 11:56

@Snopy123 a to byli prarodiče ze strany táty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí