Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Katka86 píše:
zkusím ho někde pohledatuž jsem jho dlouho neviděla, ale jestli najdu, tak ti ho klidně pošlu poštou zadara, my už ji nepotřebujeme
To bys byla moc hodná, zaplatila bych určitě aspoň poštovné!
my MAM máme, ten jedinej ji sedl savickou a tím že sama moc nevypije nám stačí jen 160ka..
A někdo nějaký typ na dobrou termosku? Co ta od fisher price, prý se dá použít i jako ohřívač na cestách? Vejde se do ní MAMka?
@IvkaV Asi tě nepotěším, ale dala si říct na pokojovou teplotu asi tak dva měsíce zpět. Takže do zhruba roka a půl výhradně hezky teploučké. Jinak termosky tahám normální nerez od Tescomy. V nejhorším se do nich dá nacpat i studené mléko (na tom zase trvali starší).
@kotyk píše:
@IvkaV Asi tě nepotěším, ale dala si říct na pokojovou teplotu asi tak dva měsíce zpět. Takže do zhruba roka a půl výhradně hezky teploučké. Jinak termosky tahám normální nerez od Tescomy. V nejhorším se do nich dá nacpat i studené mléko (na tom zase trvali starší).
Aha
No hlavně když začne sama pít, pak budu klidně dál prihravat ![]()
@IvkaV píše:
To bys byla moc hodná, zaplatila bych určitě aspoň poštovné!my MAM máme, ten jedinej ji sedl savickou a tím že sama moc nevypije nám stačí jen 160ka..
ted o víkendu pohledám a klidně pošlu, snad poslouží ![]()
Naše malá má 8měsíců a musí mít všechno horké ještě teď
, takže všude tahám termosku a studenou vodu
… termoobaly mám 4 a všechny jsou na ![]()
Termosku s horkou vodou, v láhvi mít studenou a smíchat, přesně tak. ![]()
@Sefa píše:
Naše malá má 8měsíců a musí mít všechno horké ještě teď, takže všude tahám termosku a studenou vodu
… termoobaly mám 4 a všechny jsou na
a jak to teda na cestách resis? Anebo ti to už namíchne slupne tak rychle, že to ani nestihne vychladnout? ![]()
@Katka86 píše:
ted o víkendu pohledám a klidně pošlu, snad poslouží
To budeš moc hodná, dej vědět, děkuju ![]()
Malá se narodila na konci ledna, venku -27stupnů, trpěla na koliky, moc nejedla- raději nevzpomínám
, takže jsme ven moc nechodili
… kdyby to bylo méně teplé, tak bych tam přidala trošku vody z termosky nebo ohřála někde v mikrovlnce ![]()
@IvkaV píše:
To budeš moc hodná, dej vědět, děkuju
tak jsem to našla, pošli mi v SZ adresku a já ti to pošlu
je tam i takový průsvitný proužek, abys viděla kolik obsahu je ještě v láhvi ![]()