Chce pouze teplé mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14832
21.9.12 14:57
@Katka86 píše:
zkusím ho někde pohledat :mrgreen: už jsem jho dlouho neviděla, ale jestli najdu, tak ti ho klidně pošlu poštou zadara, my už ji nepotřebujeme :mrgreen:

To bys byla moc hodná, zaplatila bych určitě aspoň poštovné! :) my MAM máme, ten jedinej ji sedl savickou a tím že sama moc nevypije nám stačí jen 160ka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
21.9.12 16:08

A někdo nějaký typ na dobrou termosku? Co ta od fisher price, prý se dá použít i jako ohřívač na cestách? Vejde se do ní MAMka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.9.12 16:21

@IvkaV Asi tě nepotěším, ale dala si říct na pokojovou teplotu asi tak dva měsíce zpět. Takže do zhruba roka a půl výhradně hezky teploučké. Jinak termosky tahám normální nerez od Tescomy. V nejhorším se do nich dá nacpat i studené mléko (na tom zase trvali starší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
21.9.12 16:51
@kotyk píše:
@IvkaV Asi tě nepotěším, ale dala si říct na pokojovou teplotu asi tak dva měsíce zpět. Takže do zhruba roka a půl výhradně hezky teploučké. Jinak termosky tahám normální nerez od Tescomy. V nejhorším se do nich dá nacpat i studené mléko (na tom zase trvali starší).

Aha :) No hlavně když začne sama pít, pak budu klidně dál prihravat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 18:01
@IvkaV píše:
To bys byla moc hodná, zaplatila bych určitě aspoň poštovné! :) my MAM máme, ten jedinej ji sedl savickou a tím že sama moc nevypije nám stačí jen 160ka..

ted o víkendu pohledám a klidně pošlu, snad poslouží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
21.9.12 20:03

Naše malá má 8měsíců a musí mít všechno horké ještě teď :cert:, takže všude tahám termosku a studenou vodu :)… termoobaly mám 4 a všechny jsou na :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.9.12 20:32

Termosku s horkou vodou, v láhvi mít studenou a smíchat, přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
21.9.12 21:26
@Sefa píše:
Naše malá má 8měsíců a musí mít všechno horké ještě teď :cert:, takže všude tahám termosku a studenou vodu :)… termoobaly mám 4 a všechny jsou na :pocitac:

a jak to teda na cestách resis? Anebo ti to už namíchne slupne tak rychle, že to ani nestihne vychladnout? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14832
22.9.12 15:23
@Katka86 píše:
ted o víkendu pohledám a klidně pošlu, snad poslouží ;)

To budeš moc hodná, dej vědět, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
23.9.12 20:35

Malá se narodila na konci ledna, venku -27stupnů, trpěla na koliky, moc nejedla- raději nevzpomínám :roll: :pocitac:, takže jsme ven moc nechodili :D… kdyby to bylo méně teplé, tak bych tam přidala trošku vody z termosky nebo ohřála někde v mikrovlnce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 07:54
@IvkaV píše:
To budeš moc hodná, dej vědět, děkuju :hug:

tak jsem to našla, pošli mi v SZ adresku a já ti to pošlu ;) je tam i takový průsvitný proužek, abys viděla kolik obsahu je ještě v láhvi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová