Chceme mimo, ale mám dost otázek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77375
23.4.20 10:38
@hospodki píše:
treba je to IQ :nevim:

to je nejpravděpodobnější, ale - není to moc optimistický údaj? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.20 10:40

Jsme spolu 2 roky, mě je 20 a příteli je 30, já vydělávam 20-22 tisíc měsíčně a přítel 25 tisíc, usetreno máme asi 70 tisíc s tím že v současne době máme barák (3+1,2+1,4+1)po babičce mého přítele a prac. Smlouvu na dobu neurčitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.20 10:41

@stinga jinak myslela jsem že se tady normálně poradím s ostatními, ale asi tu moc normální lch lidi není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15935
23.4.20 10:42

@Tessí89 A teď tu o Červené karkulce, tu mám taky rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.4.20 10:52
@Tessí89 píše:
@stinga jinak myslela jsem že se tady normálně poradím s ostatními, ale asi tu moc normální lch lidi není

Ono těžko si nedělat bžundu z někoho, kdo si myslí, že vyčůrá spermie. Ne biologii jsi docházela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
23.4.20 10:53

@Russet ne biologii jsem neměla, a nikdy jsem se o to nějak moc extra nezajímala jen mi to tak prostě přišlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.4.20 10:55
@Tessí89 píše:
@Russet ne biologii jsem neměla, a nikdy jsem se o to nějak moc extra nezajímala jen mi to tak prostě přišlo

To jsi vylezla jen základku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665

Za prvé, tři měsíce snažení je nic. Za druhé, když si dítě uděláš s někým, kdo ho vlastně ještě nechce, budeš tady do roka brečet, že jsi těhotná/ s novošem doma a tvůj přítelíček má pocit, že se pro něj nic nezměnilo a nehodlá se životní změně nijak přizpůsobovat. Svatba nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
@Tessí89 píše:
@Russet ne biologii jsem neměla, a nikdy jsem se o to nějak moc extra nezajímala jen mi to tak prostě přišlo

Nezajímala a neměla? Už se chlapovi nedivím, že si myslí, že to nedáš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36143
23.4.20 10:56

70 tis je nic ještě když máte barák jako kráva, kde se ti může každou chvíli něco pokazit. Chlap taky nevydelava nějakou závratnou částku a asi dítě ani moc nechce. Pockala bych ještě tak min 2-3 roky, si mladá nic ti neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15935
23.4.20 11:00
@Russet píše:
To jsi vylezla jen základku?

Základku? Spíš vynechala druhý stupeň základky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
23.4.20 11:03
@Tessí89 píše:
Ahoj všichni jsem tu nová, já a můj přítel by jsme mimi, ale přijde mi že to vůbec nejde, nemohu zjistit své ovulační dny a nechci utrácet za ovulační testy jde ovulace poznat nějak jinak? Kolikrát si myslím že třeba už těhotná jsem ale když jsem si dělala test vždy byl negativní, mám pocit že čím více chci mimi tím více si myslím že jsem těhotná. Taky jsem docela ve stresu protože přítel říká že by s detatkem chtěl ještě počkat, ale přesto to zkouší. máme nechráněno sex asi 3 měsíce a pokaždé když se přítel „udělá“ musím jít hned na záchod a mám pocit že všechny spermie jakoby vycuram, je to možné? že se to ve mě nechce nejak udržet, prosím poraďte mi nějak.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
23.4.20 11:04
@Tessí89 píše:

Tys nechodila na zakladku? Prirodopis, prirodoveda ti nic nerika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
23.4.20 11:06

Troll jak vysitej. Pise docela bez chyb, i carky dela :mrgreen:
Takze paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.4.20 11:18
@Tessí89 píše:
Jsme spolu 2 roky, mě je 20 a příteli je 30, já vydělávam 20-22 tisíc měsíčně a přítel 25 tisíc, usetreno máme asi 70 tisíc s tím že v současne době máme barák (3+1,2+1,4+1)po babičce mého přítele a prac. Smlouvu na dobu neurčitou

A výdaje za měsíc máte jaké?
Už sis spočítala o kolik vám přijmy klesnou až budeš na rodičovské? A o kolik se zdvihnou výdaje s dítěte?
Co budete dělat, když partner přijde o práci a nebo třeba dlouhodobě onemocní?

Jakou máš zkušenost s péčí o mimino? Hlídala si nějaké alesoň pár hodin v kuse?

Fakt si to představuješ jako hurvínek válku a tvůj partner je evidetněn ten rozumnější a zodpovědnější. Je ti dvacet, fakt nepotřebuješ otěhotnět příští týden.

Zároveň pokud ti tvůj život připadá nesmyslný a prázdný, tak dítě to fakt nevyřeší. Poékud nevíš coby a nevidíš smysl a doufáš, že dítě ti to dodá, pokud se cítíš nemilovaná a máš pocit že dítě ti to nahradí nebo cokoliv jiného, tak je to dost velký omyl a navíc nefér vůči tomu dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí