Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Hazentla Tak to se neshodnem. Pro někoho kdo nezažil porod v 26. týdnu a pohřeb vlastního dítěte to asi nic hrozného není, pro mně ano. Jak se to řeší v těhoteství vím, že můžu mít bezproblémová těhotenství taky. Ale taky vím, že to nemusí dopadnout dobře i přes to, že se vše podchytí miniheparinizací.. Nevím co je divného na tom, že mám prostě strach z možných komplikací.
Koukám, pro dobrotu na žebrotu
Jsem chtěla dodat trochu optimismu a jsem za bezcitnou mrchu. Jestli takhle jedeš i po příteli, tak se nedivím, že se do zakládání rodiny nehrne…
Ztráta v 26tt je určitě hrozná, to nikdo nezmenšuje. Ale je strašný rozdíl, když o mutaci nevíš a když se to hlídá a kompenzuje. Pak je riziko fakt malé.
Ahoj, já bych chtěl. m8t alespoň potomka jednoho. Se ženou sem vychoval její děti z prvního manželství ale mě trápí že sám nemám nikoho. Bohužel se přiznám ze sem i proto byl zrnek nevěrný. Ona dítě už mít nemůže a já chci. Jenže nikdy se mi to nepovedlo. Alespoň vědět že ho mám. Nikdy sem nenašel tu pravou kters by mi to umoznila
Ta prvn8 dostala zánět a přišla o to a tě po letech sem to udělal znovu se svojí letitou kamarádkou a ta to musela dát pryč protože se to chytlo blbě. Nechci abych byl bez dětí. Alespoň vědět že někde jedno mám a sem šťastný muž.
@Marcel42 tak se rozved a najdi si mladou holku, se kterou budes moct mit deti. Never tomu, ze ti bude stacit jen pocit, ze mas nekde s nejakou dite. Budes se chtit starat, vychovavat, vidat. Urcite nezustanes jen u pocitu, ze ho mas. A ona taky asi nebude nadsena, ze ma sama vychovavat dite bez jakekoli tve pomoci. To pak dokazes zit se svedomim, ze si byl neverny a mas nekde dite, aby to manzelka vedela? Ujasni si, zda tohle vubec chces a dokazal bysi takhle zit ![]()
Nevím a nevěřím si zda bych někoho našel. O rozvodu uvažuji protože mi to stejne moc neklape.
@Hazentla Tak to se neshodnem. Pro někoho kdo nezažil porod v 26. týdnu a pohřeb vlastního dítěte to asi nic hrozného není, pro mně ano. Jak se to řeší v těhoteství vím, že můžu mít bezproblémová těhotenství taky. Ale taky vím, že to nemusí dopadnout dobře i přes to, že se vše podchytí miniheparinizací.. Nevím co je divného na tom, že mám prostě strach z možných komplikací.