Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MabaJ takže je fakt mrtvá a je to potvrzené? jde mi z toho mráz po zádech
@veruskatecka
Ano, potvrdil to i Rychtář, je toho plný internet. Ať odpočívá v pokoji
. ![]()
MambaJ jsem v šoku měla jsem jí ráda asi si užila svoje teď na to koukám že je toho plný internet přesně tak ať odpočívá v pokoji.
@geilens píše:
ten odkaz, nebo nejde video? Mě to jede
Mě nejde to video spustit, není třeba i na Super.cz?
![]()
@MambaJ http://www. ahaonline. cz/clanek/zhave-drby/96617/zubozena-bartosova-vylezla-z-ukrytu-a-vsechny-vydesila-iveto-mazej-do-nemocnice. html
zadej si do vyhledávače rozhovor bartošová 2014, je to na více webech
@MambaJ píše:
Mě taky, nejvíc mě dostává, jak jí v té diskuzi někteří špíní. V životě, jí neviděli a píší o ni, jak kdyby bydleli s ní.
tak to víš, cizím se radí snadno…
@geilens píše:
Jinak to dopadnout nemohlo, já věřím, že to pro ni je vysvobození
Mě už víckrát napadlo, že se to může stát. Musela být dočista na dně. ![]()
@Dachsenka píše:
@Moňas.p jasně a děti budou mít jen ti co mají peníze a ti co nemají tak nebudou mít nic?
Ano, to je dobrý nápad. Protože ti první si na dítě odpovědně našetří a živí si ho sami.Ti druzí plodí, ovšem jsou jen na krku ostatním. Mě stačí živit svoje, o cizí krky nestojím.
@rokris píše:
Mě už víckrát napadlo, že se to může stát. Musela být dočista na dně.
To Artur taky, když se musel jako dítě dívat na vlastní ožralou a poblitou matku. Zničila mu život.
@rokris píše:
Mě už víckrát napadlo, že se to může stát. Musela být dočista na dně.
Mě taky. Hlavně to jedno období, jak byla všude. Teď vypadala, že je snad z nejhoršího venku. Je to strašný
@Burj Chalifa píše:
To Artur taky, když se musel jako dítě dívat na vlastní ožralou a poblitou matku. Zničila mu život.
Ano. S tím musím souhlasit. Artur taky. Okamžitě jsem si na něj vzpomněla.
@Burj Chalifa píše:
Znala jsi jí osobně? Prosím o trochu empatie!
![]()