Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3836
17.5.15 21:26

Tak tohle si nedovedu predstavit resit pres sms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.5.15 21:30

My jsme to vlastně taky „nepřímo“ řešili přes sms. Tenkrát jsem psala chlapovi, že musím po práci do obchodu, do knihovny a na gyndu pro recept a on mi na to napsal, že pro ten recept ať už nechodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
17.5.15 21:31

@baracudas To je pěkný ;).

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.5.15 21:33

A co by sis představovala, že ti na to odepíše? Je půl desáte, takže spolu ani teda nebydlíte? Ten buď leží na koberci nebo to někde zapíjí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2790
17.5.15 21:34

@Meha Jo překvapil mě tím :mrgreen: Já si ten recept tenkrát vyzvedla, doma jsme si o tom promluvili (bylo zřejmé že to není žert :lol: ) a ty tablety jsem už nevyzvedla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
17.5.15 21:39

@RadkaCh Ještě může mít noční ;) nicméně souhlas, SMS není nejšťastnější řešení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.5.15 21:40

@Lelio To je fakt, manžel je teď taky v práci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.15 21:41
@RadkaCh píše:
A co by sis představovala, že ti na to odepíše? Je půl desáte, takže spolu ani teda nebydlíte? Ten buď leží na koberci nebo to někde zapíjí :mrgreen:

No když nereaguje, tak asi dostal infart :?
Má zakázku mimo domov

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.15 21:41
@baracudas píše:
@Meha Jo překvapil mě tím :mrgreen: Já si ten recept tenkrát vyzvedla, doma jsme si o tom promluvili (bylo zřejmé že to není žert :lol: ) a ty tablety jsem už nevyzvedla :)

Krásný :palec:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
17.5.15 21:43
@Anonymní píše:
No když nereaguje, tak asi dostal infart :?
Má zakázku mimo domov

Jéé, takže osobní rozhovor v dálce :think: Jak zněla ta smska? :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
17.5.15 21:47

Bože, co je to za dobu, že zásadní životní sdělení a rozhodnutí se řeší po sms? :zed: :zed: Mě přijít od chlapa sms, že chce dítě, tak si myslím něco o nevyzrálém pubísovi, co nemá koule na to řešit věci „dospěle“. Jak by pak mohl mít koule na dělání dětí a jejich výchovu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.15 21:48
@RadkaCh píše:
Jéé, takže osobní rozhovor v dálce :think: Jak zněla ta smska? :think:

Napsala jsem mu, že o tom mluvíme už dlouho, že se milujeme a jsme spolu dostatečně dlouho a že bych byla rada, kdyby nad tím popřemýšlel. Tak nějak

Končí mi smlouva v práci a už mi ji neprodlouží, chtěla jsem to stihnout, to je další bod proč ano

• Citovat
  • Upravit
3617
17.5.15 21:57

Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb :mrgreen: :mrgreen:

tak jestli jsi mu to napsala takhle tak asi přemýšlí :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.5.15 22:01
@Nika91 píše:
Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb :mrgreen: :mrgreen:tak jestli jsi mu to napsala takhle tak asi přemýšlí :think: :)
8o :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7527
17.5.15 22:26
@Nika91 píše:
Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb :mrgreen: :mrgreen:tak jestli jsi mu to napsala takhle tak asi přemýšlí :think: :)

8o 8o asi už jsem na tuto dobu stará, nevím co to je proboha za módu důležité věci řešit takto :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí