Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme to vlastně taky „nepřímo“ řešili přes sms. Tenkrát jsem psala chlapovi, že musím po práci do obchodu, do knihovny a na gyndu pro recept a on mi na to napsal, že pro ten recept ať už nechodím ![]()
A co by sis představovala, že ti na to odepíše? Je půl desáte, takže spolu ani teda nebydlíte? Ten buď leží na koberci nebo to někde zapíjí ![]()
@Meha Jo překvapil mě tím
Já si ten recept tenkrát vyzvedla, doma jsme si o tom promluvili (bylo zřejmé že to není žert
) a ty tablety jsem už nevyzvedla ![]()
@RadkaCh Ještě může mít noční
nicméně souhlas, SMS není nejšťastnější řešení
@RadkaCh píše:
A co by sis představovala, že ti na to odepíše? Je půl desáte, takže spolu ani teda nebydlíte? Ten buď leží na koberci nebo to někde zapíjí
No když nereaguje, tak asi dostal infart ![]()
Má zakázku mimo domov
@baracudas píše:
@Meha Jo překvapil mě tímJá si ten recept tenkrát vyzvedla, doma jsme si o tom promluvili (bylo zřejmé že to není žert
) a ty tablety jsem už nevyzvedla
Krásný ![]()
@Anonymní píše:
No když nereaguje, tak asi dostal infart
Má zakázku mimo domov
Jéé, takže osobní rozhovor v dálce
Jak zněla ta smska? ![]()
Bože, co je to za dobu, že zásadní životní sdělení a rozhodnutí se řeší po sms?
Mě přijít od chlapa sms, že chce dítě, tak si myslím něco o nevyzrálém pubísovi, co nemá koule na to řešit věci „dospěle“. Jak by pak mohl mít koule na dělání dětí a jejich výchovu. ![]()
@RadkaCh píše:
Jéé, takže osobní rozhovor v dálceJak zněla ta smska?
Napsala jsem mu, že o tom mluvíme už dlouho, že se milujeme a jsme spolu dostatečně dlouho a že bych byla rada, kdyby nad tím popřemýšlel. Tak nějak
Končí mi smlouva v práci a už mi ji neprodlouží, chtěla jsem to stihnout, to je další bod proč ano
Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb
![]()
tak jestli jsi mu to napsala takhle tak asi přemýšlí
![]()
@Nika91 píše:
Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb![]()
![]()
@Nika91 píše:
Tak po sms to asi není nejšťastnější, ale už jsem i zaslechla že jedna žena místo aby to oznámila nastávajícímu otci, označila ho na ultrazvuku na fb![]()
![]()
asi už jsem na tuto dobu stará, nevím co to je proboha za módu důležité věci řešit takto ![]()