Chci miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8151
29.4.14 21:50

@Burj Chalifa @Pincenza holky já s váma klidně kamarádit budu, taky jsem už dostala za uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 21:56
@anickadomnik píše:
@Burj Chalifa @Pincenza holky já s váma klidně kamarádit budu, taky jsem už dostala za uši :mrgreen:

Výborně, jsi mezi námi vítána :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
29.4.14 22:01

:think: Dívčí války? :think:

• Citovat
  • Upravit
1826
29.4.14 22:03
@RadkaCh píše: :think: Dívčí války? :think:

ne ne, ženský si dělají srandu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.4.14 09:12

No, tak jsem narazila na tuhle diskuzi a to teda opravdu nestačím fakt zírat!

https://www.emimino.cz/…dent-188957/

Takže dámy, až se tu zas bude někdo rozčilovat, že ženská, která je hendikepovaná, o práci nemůže zavadit a snaží se aspoň brigádně - by třeba mohla čerpat nějaké dávky - tak se prosím nerozčilujte. Podle mě na ně nárok možná má (čistě teoreticky, nesměla by bydlet s rodiči) oproti těmhle „vychcánkům“!

Jen doplním, zakladatelka tu nikde nenapsala, že si pro nějaké půjde, to jste tu napsaly jedna z vás. A jak se to tu zvrtlo. Ne, dneska fakt vydělávejte desítky tisíc, abyste měli nárok na to si udělat děti. To je názor jak stehno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.4.14 09:32
@Pomka píše:
No, tak jsem narazila na tuhle diskuzi a to teda opravdu nestačím fakt zírat!

https://www.emimino.cz/…dent-188957/

Takže dámy, až se tu zas bude někdo rozčilovat, že ženská, která je hendikepovaná, o práci nemůže zavadit a snaží se aspoň brigádně - by třeba mohla čerpat nějaké dávky - tak se prosím nerozčilujte. Podle mě na ně nárok možná má (čistě teoreticky, nesměla by bydlet s rodiči) oproti těmhle „vychcánkům“!

Jen doplním, zakladatelka tu nikde nenapsala, že si pro nějaké půjde, to jste tu napsaly jedna z vás. A jak se to tu zvrtlo. Ne, dneska fakt vydělávejte desítky tisíc, abyste měli nárok na to si udělat děti. To je názor jak stehno.

Proč ten odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
30.4.14 10:09
@MambaJ píše:
Proč ten odkaz?

Protože jsem chtěla poukázat na opravdu někoho, komu se dělat nechce, když může jít žádat dávky (slečna se tam vyjádřila dost jasně). Tím jsem chtěla ukázat na rozdíl opravdového zneužívání a toho, že zakladatelka v této diskuzi nemůže za hendikep a dle mého by možná patřila mezi ty, které na ně nárok opravdu mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
30.4.14 10:17
@Pomka píše:
Protože jsem chtěla poukázat na opravdu někoho, komu se dělat nechce, když může jít žádat dávky (slečna se tam vyjádřila dost jasně). Tím jsem chtěla ukázat na rozdíl opravdového zneužívání a toho, že zakladatelka v této diskuzi nemůže za hendikep a dle mého by možná patřila mezi ty, které na ně nárok opravdu mají.

Janě, už rozumím. Já fandím zakladatelce a napsala jsem si, k tomu své. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
30.4.14 10:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.8.14 13:53

Ahoj, je mi 21 let a s pritelem chceme miminko. Pritel i ja pracujeme. Mame i byt. Strasne po miminku touzim ale trochu se bojim jestli to financne zvladnem! Pritel ma peknou vyplatu. Mluvime o miminku skoro kazdy den. Chci se taky zeptat kdyz beru prasky kdy je vysadit s pritelem jedeme v zari na dovcu a domluvili jsme se ze tam zacnem pokouset o miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.8.14 14:09

Doberes plato a dalsi nenacnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.15 21:11

Pěkný večer :mavam:
Dnes jsem konečně sebrala odvahu a svému milému napsala, že bych chtěla dítě ať si to promyslí.
Já vím, že psát smsku není nejšťastnější, ale chystala jsem se na to dlouho a nešlo mi to říct. Pomohla mi k tomu kamarádka a její čerstvě narozené miminko, prostě jsem to v té chvíli chtěla udělat
Je na tom někdo podobně?
Blbý je, že mi přítel vůbec neodepsal

• Citovat
  • Upravit
Meha
17.5.15 21:15

Kolik ti je, že takovou věc řešíš přes sms :think:?

• Citovat
  • Upravit
30474
17.5.15 21:16
@Anonymní píše:
Pěkný večer :mavam:
Dnes jsem konečně sebrala odvahu a svému milému napsala, že bych chtěla dítě ať si to promyslí.
Já vím, že psát smsku není nejšťastnější, ale chystala jsem se na to dlouho a nešlo mi to říct. Pomohla mi k tomu kamarádka a její čerstvě narozené miminko, prostě jsem to v té chvíli chtěla udělat
Je na tom někdo podobně?
Blbý je, že mi přítel vůbec neodepsal

Promiň, ale tohle psát SMSkou je pěkná pitomost. Jestli si o tom neumíte promluvit, na dítě máte ještě spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
17.5.15 21:22

Evidentně není moc nadšený. Pokud musíš sbírat odvahu na téma dítě jsi nevyzrálá a váš vztah asi nebude extra pevný. V partnerství musíš být schopna řešit jakékoliv téma zcela bez zábran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí