Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Neporadím, ale mám podobný problém… i když já můžu doufat, že se to po skončení kojení zlepší, ale ráda se k tobě přidám s čekáním na radu.
Anonymní píše:
Ahoj holky,
nevíte, kde bych mohla najít nějaký jídelníček na tloustnutí? Ale takový, aby obsahoval správný poměr bílkovin, sacharidů,.. ne 30 koblih denněStále se mi nedaří přibrat.děkuji za rady
Zkus stránky stobklub.cz a zadej si v cíli zvýšení váhy. Zdravé přibrání je přesně to samé, co zdravé zhubnutí, jen se liší výší kJ nebo kcal, ale zásady jsou přitom stejné - vyvážené jídlo, dodržovat poměry, pravidelnost ![]()
Měla jsem úplně stejný problém.. Po porodu jsem zhubla 6 kg a nemohla jsem to ani za dva roky dostat zpátky. Pak jsem se trošku zklidnila (malá mi dávala pěkně zabrat) a začla jsem jíst každé 3 hodiny. Bylo to strašný, pořád myslet jenom na jídlo, ale kila mám zpátky. U mě to fakt fungovalo, ale je to trošku psycho… ![]()
holky ten problém vám závidím.. já bych potřebovala dát opačně dolů asi 30 kg… a to jde teda fakt těžko..
tak doufám, že se to vám i mě podaří!
![]()
děkuji, hned jsem si dala do stobklubu 8. týdenní plán přibírání, tak uvidíme, jak zabere ![]()
Ahoj holky,
Stále se mi nedaří přibrat.děkuji za rady
nevíte, kde bych mohla najít nějaký jídelníček na tloustnutí? Ale takový, aby obsahoval správný poměr bílkovin, sacharidů,.. ne 30 koblih denně