Chci přibrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.6.11 22:23

chci přibrat

Ahoj holky,
nevíte, kde bych mohla najít nějaký jídelníček na tloustnutí? Ale takový, aby obsahoval správný poměr bílkovin, sacharidů,.. ne 30 koblih denně :lol: Stále se mi nedaří přibrat.děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101450
2.6.11 22:31

Neporadím, ale mám podobný problém… i když já můžu doufat, že se to po skončení kojení zlepší, ale ráda se k tobě přidám s čekáním na radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
2.6.11 22:37

ahoj,
tady je to pěkně popsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
2.6.11 22:44
Anonymní píše:
Ahoj holky,
nevíte, kde bych mohla najít nějaký jídelníček na tloustnutí? Ale takový, aby obsahoval správný poměr bílkovin, sacharidů,.. ne 30 koblih denně :lol: Stále se mi nedaří přibrat.děkuji za rady

Zkus stránky stobklub.cz a zadej si v cíli zvýšení váhy. Zdravé přibrání je přesně to samé, co zdravé zhubnutí, jen se liší výší kJ nebo kcal, ale zásady jsou přitom stejné - vyvážené jídlo, dodržovat poměry, pravidelnost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
2.6.11 22:55

Měla jsem úplně stejný problém.. Po porodu jsem zhubla 6 kg a nemohla jsem to ani za dva roky dostat zpátky. Pak jsem se trošku zklidnila (malá mi dávala pěkně zabrat) a začla jsem jíst každé 3 hodiny. Bylo to strašný, pořád myslet jenom na jídlo, ale kila mám zpátky. U mě to fakt fungovalo, ale je to trošku psycho… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
2.6.11 22:57

holky ten problém vám závidím.. já bych potřebovala dát opačně dolů asi 30 kg… a to jde teda fakt těžko..
tak doufám, že se to vám i mě podaří! :-) :palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.11 23:00

děkuji, hned jsem si dala do stobklubu 8. týdenní plán přibírání, tak uvidíme, jak zabere :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková