Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Kamarádce se po použití laseru k odstranění knírku udělaly nad rtem výrazné pigmentové skvrny, a to trvalé (neblednou). Knírek byl lepší
, teď ho má ještě výraznější. Laser proto nedoporučuji!
Anonymní píše:
Kamarádce se po použití laseru k odstranění knírku udělaly nad rtem výrazné pigmentové skvrny, a to trvalé (neblednou). Knírek byl lepší, teď ho má ještě výraznější. Laser proto nedoporučuji!
To je docela masakr
A to ji na takové riziko upozorňovali?
Ahoj, jsem tmavý typ, takže mi ty chloupky jdou taky dost vidět, ale od puberty trhám a trhám. Bolí to dost, ale výsledek za to stojí. Taky jsem uvažovala, co by to udělalo, kdybych to vzala žiletkou. Můžu se teda zeptat, proč říkáš, že byla chyba je vzít žiletkou? Roste to víc?
Anonymní píše:
ahoj potrebji poradit mate nako skusenost z odstarnovani chloupku?s takzvanym knirkem?kdys sem byla mlada holila jsem si to ziletkou byla to chyba ale tet opravdu nevim co stim?nake ty lejzri atd je drahe to si nemuzu dovolit
Já si to trhám pinzetou
Tak bud na kosmetice nechat oddepilovat nebo koupit depilacni pasky primo na knirek a delat doma sama, ja to tak delam a je to v pohode, vetsinou staci 1× mesicne
Máš dve nejlepší možnosti a to chodit pravidelně ke kosmetičce, kde ti to může odstranit voskem. Cca před 5 roky mě to stálo 40kč. A nebo prodávají v každé drogerii voskové proužky přímo na odstraňování knírku nebo intimních partií. ![]()
chlupoškub:pankac: poprvý to bolí jak čert,ale časem je to bezbolestný
fakt,nekecám
akorát jdu na to
ty proužky to byl pro mě osobně vždycky horor na xkrát a stejně mi to nikdy nevzalo všechno ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, jsem tmavý typ, takže mi ty chloupky jdou taky dost vidět, ale od puberty trhám a trhám. Bolí to dost, ale výsledek za to stojí. Taky jsem uvažovala, co by to udělalo, kdybych to vzala žiletkou. Můžu se teda zeptat, proč říkáš, že byla chyba je vzít žiletkou? Roste to víc?
ahooj ano chyba to teda je a velka urcite to nedelej !!! roste to o hodne vice
a chloupky tvrdnou
no ja na to nemam vytrhavat pinzetou to bych se zblaznila bolesti mne dela problem i oboci ktere mam totalne zarostle tak se urcite zeptam na ty pasky
![]()
Pásky jsou dobrý, ale stejně budeš poprvé plakat
pak už je to lepší, ale když to jdu dělat musím být vyčůraná jinak nevím, nevím ![]()
Já teda jsem světlý typ a pár chloupků mám. Ne výrazné jako, co tady píšete. Řeším to depilačním páskem. Kupuji ty z DM a jsem s nima velmi spokojená. Chce to jen odvahu a rychle trhnout
.
Nejmíň bezbolestný je asi nějaký depilační krém, ale pozor na spálení kůže. Voskové pásky nebo kosmetička to jistí.
ahoj potrebji poradit mate nako skusenost z odstarnovani chloupku?s takzvanym knirkem?kdys sem byla mlada holila jsem si to ziletkou byla to chyba ale tet opravdu nevim co stim?nake ty lejzri atd je drahe to si nemuzu dovolit