Odstranění knírku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12003
1.6.11 19:39

Holky to je zvlastni ze to ziletkou sili, ja si nohy holim ziletkou a za ty roky uz mi tech chloupku roste jen par a jeste slaby.. tak bych cekala ze i v obliceji to bude podobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.6.11 20:13

Ted jsem četla ten příspěvek, že se vytvořila ta pigmentová skvrna, to je síla.....Já jsme byla x krát, mazala poctivě a nic s enestalo. je fakt, že musíte podepsat při první návštěvě a konzultaci s dermatologem papír, že do toho jdete i s tím rizikem..... já to riskla

• Citovat
  • Upravit
12978
1.6.11 20:58

He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně.. :zed: :mrgreen:

MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.6.11 21:05

já sem dřív chodila ke kosmetičce, ale teď to řešim voskovýma proužkama a dělam si sama…občas trham pinzetou, když mam náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
1.6.11 21:07

jo a co teda nedoporučuju je OPILCA krém, vypadala sem pak jako klaun (byla sem celá červená okolo pusy a dělaly se mi tam pak stroupky) a brácha se mi vždycky hrozně smál :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.6.11 21:13
MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou.. :roll: :lol: a s účesem lepším než před spaním :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
2.6.11 19:01
Lizbeth píše:
He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně.. :zed: :mrgreen:MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou.. :roll:

Kdyby jen s namalovanou pusou, ale že se hned po rozlepení očí začnou vášnivě líbat, aniž by si tu hubu aspoň vypláchli :lol:

• Citovat
  • Upravit
10017
3.6.11 07:27
sieta.m píše:
Lizbeth píše:
He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně.. :zed: :mrgreen:MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou.. :roll:
Kdyby jen s namalovanou pusou, ale že se hned po rozlepení očí začnou vášnivě líbat, aniž by si tu hubu aspoň vypláchli :lol:

Jj tak tohle mne stve snad nejvic, snad jen jednou jedinkrat v nejakem filmu s Julii Roberts jsem videla, ze si po probuzeni, kdyz mluvila na partnera, davala pred pusu perinu,jinak mne ty vasnive libacky dostavaji :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.5.14 21:50

Ahoj holky, pročítám tady diskuze a jsem bezradna. Vždycky jsem měla jemné světlé chloupky nad rtem - nijak jsem to neřešila. Teď jsou delší, snad i vic a co je hlavni - tmavnou! Asi to bude věkem (30let) a dvěma dětma (hormony). Tak teď řeším co s tím… Trhání pinzetou je děs, docela to bolí a já nejsem žádná hrdinka teda. Přemýšlím o tom laseru, jen neví, zda to teda je trvalé nebo ne. Každý mi to říká jinak a hlavně nejsou moc finance. Kosmetička mi radila vosk, myslím, že říkala, že HORKY je lepsi nez zastudena. Já sama to asi nedam - mam problém si odlepit náplast - natož ztrhnout páske nad rtem…
Na jaký vosk chodite nebo si delata samy? A jak to dlouho vydrzi? Vím, že je to individualni, ale aspon zhruba.
A hlavne jak to pak vypada, kdyz to dorusta? nejak jsi to neumim predstavit… po ztrhnuti budu mit nad rtem „krasnou hebkou“ kuzicku ale co pak? jak zacnou dalsi chloupky vyrustat-nevypada to pak blbe a neprirozene?

Díky za vsechny typy předem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
11.5.14 21:56

@maslicka001 chodim jednou mesicne, horkym voskem od 15ti let. Chloupky ti slabnou po pravidelne depilaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.5.14 22:01
@Muflu píše:
@maslicka001 chodim jednou mesicne, horkym voskem od 15ti let. Chloupky ti slabnou po pravidelne depilaci

takže ti pak rostou tensi a nejsou tak videt? nejak si to neumim predstavit a mam z toho strach, jak jednou kosmeticka skubne, nejde to vzit zpet… A co bolest? Přestalo to časem bolet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.5.14 22:07

A mate někdo aktuální zkusšenosti s laserem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
11.5.14 22:10

@maslicka001 dorustaji, ale kdyz chodim pravidelne tak to neni vubec videt, ale mam je svetle, kdybych nechodila, jsou videt vic, tim nic nepokazis, neboj :D poprve to boli hodne, ze zacatku jsem mivala tak dve hodiny cervene misto, kde depilovala. Ale casem to boli min a min a kuze neni tak podrazdena.
Za me jdi do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
11.5.14 22:18

@maslicka001 Trhám sama páskama od Veet ;) Nemůžu si stěžovat, poprvé jsem tedy měla vosk i na nose :roll: bolelo to jako čert a kůži nad rtem jsem měla červenou a nateklou několik hodin 8o :mrgreen: ale teď, cca po roce používání už to téměř necítím, kůže zčervená na půl hoďky a je klid ;) Ten pocit hladké kůže je pro mě i pro přítele k nezaplacení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.5.14 22:37

Ahoj holky, používám voskové pásky ale nepřijdou mi efektivní stejně to nevyškubne všechno ale myslím že selhávám v tom že to neumím třít v dlaních jak tam píšou nevím jak dlouho a moc mi to nejde… Máte na to typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková