Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky to je zvlastni ze to ziletkou sili, ja si nohy holim ziletkou a za ty roky uz mi tech chloupku roste jen par a jeste slaby.. tak bych cekala ze i v obliceji to bude podobne…
Ted jsem četla ten příspěvek, že se vytvořila ta pigmentová skvrna, to je síla.....Já jsme byla x krát, mazala poctivě a nic s enestalo. je fakt, že musíte podepsat při první návštěvě a konzultaci s dermatologem papír, že do toho jdete i s tím rizikem..... já to riskla
He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně..
![]()
MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou.. ![]()
já sem dřív chodila ke kosmetičce, ale teď to řešim voskovýma proužkama a dělam si sama…občas trham pinzetou, když mam náladu…
jo a co teda nedoporučuju je OPILCA krém, vypadala sem pak jako klaun (byla sem celá červená okolo pusy a dělaly se mi tam pak stroupky) a brácha se mi vždycky hrozně smál ![]()
Lizbeth píše:
He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně..![]()
MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou..
Kdyby jen s namalovanou pusou, ale že se hned po rozlepení očí začnou vášnivě líbat, aniž by si tu hubu aspoň vypláchli ![]()
sieta.m píše:Lizbeth píše:Kdyby jen s namalovanou pusou, ale že se hned po rozlepení očí začnou vášnivě líbat, aniž by si tu hubu aspoň vypláchli
He tak já bych v pralese byla nejen zarostlá a opuchlá ,ale snad i celá šedivá..to by byla další záhada ostrova ze Ztracených - ztratí se třicátnice a po měsíci se najde důchodkyně..![]()
MMCH na filmech mě štvou i hladce oholení muži, kteří už 14 dní bojují o život ve válce atd..Ale úplně nejvíc mi leží v žaludku, když se kráska probudí ráno v posteli s namalovanou pusou..
Jj tak tohle mne stve snad nejvic, snad jen jednou jedinkrat v nejakem filmu s Julii Roberts jsem videla, ze si po probuzeni, kdyz mluvila na partnera, davala pred pusu perinu,jinak mne ty vasnive libacky dostavaji
.
Ahoj holky, pročítám tady diskuze a jsem bezradna. Vždycky jsem měla jemné světlé chloupky nad rtem - nijak jsem to neřešila. Teď jsou delší, snad i vic a co je hlavni - tmavnou! Asi to bude věkem (30let) a dvěma dětma (hormony). Tak teď řeším co s tím… Trhání pinzetou je děs, docela to bolí a já nejsem žádná hrdinka teda. Přemýšlím o tom laseru, jen neví, zda to teda je trvalé nebo ne. Každý mi to říká jinak a hlavně nejsou moc finance. Kosmetička mi radila vosk, myslím, že říkala, že HORKY je lepsi nez zastudena. Já sama to asi nedam - mam problém si odlepit náplast - natož ztrhnout páske nad rtem…
Na jaký vosk chodite nebo si delata samy? A jak to dlouho vydrzi? Vím, že je to individualni, ale aspon zhruba.
A hlavne jak to pak vypada, kdyz to dorusta? nejak jsi to neumim predstavit… po ztrhnuti budu mit nad rtem „krasnou hebkou“ kuzicku ale co pak? jak zacnou dalsi chloupky vyrustat-nevypada to pak blbe a neprirozene?
Díky za vsechny typy předem!
@maslicka001 chodim jednou mesicne, horkym voskem od 15ti let. Chloupky ti slabnou po pravidelne depilaci
@Muflu píše:
@maslicka001 chodim jednou mesicne, horkym voskem od 15ti let. Chloupky ti slabnou po pravidelne depilaci
takže ti pak rostou tensi a nejsou tak videt? nejak si to neumim predstavit a mam z toho strach, jak jednou kosmeticka skubne, nejde to vzit zpet… A co bolest? Přestalo to časem bolet?
@maslicka001 dorustaji, ale kdyz chodim pravidelne tak to neni vubec videt, ale mam je svetle, kdybych nechodila, jsou videt vic, tim nic nepokazis, neboj
poprve to boli hodne, ze zacatku jsem mivala tak dve hodiny cervene misto, kde depilovala. Ale casem to boli min a min a kuze neni tak podrazdena.
Za me jdi do toho ![]()
@maslicka001 Trhám sama páskama od Veet
Nemůžu si stěžovat, poprvé jsem tedy měla vosk i na nose
bolelo to jako čert a kůži nad rtem jsem měla červenou a nateklou několik hodin
ale teď, cca po roce používání už to téměř necítím, kůže zčervená na půl hoďky a je klid
Ten pocit hladké kůže je pro mě i pro přítele k nezaplacení…
Ahoj holky, používám voskové pásky ale nepřijdou mi efektivní stejně to nevyškubne všechno ale myslím že selhávám v tom že to neumím třít v dlaních jak tam píšou nevím jak dlouho a moc mi to nejde… Máte na to typ?