Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
prodává se v drogérii i ten vosk kterým to dělají na kosmetice…v plecháčku si rozehřeješ malý množství a když to trošku zchladne tak nějakým příhodným předmětem (já mám špachtličku od nanuku) naneseš vrstvu a po zchladnutí strhneš…to je můj postup…jsem hodně tmavá a chlupy jsou silné a černé, takže ty pásky z drogérie mi nefungovaly, nic nevytrhly…tohle je silnější kalibr - veme to všechno:-) zatni zuby a směle do toho:-)
Ja ho teda nemam,ale mama ma,driv jsem ji to vytrhavala pinzetou,ted si kupuje voskove pasky a nemuze si je vynachvalit
Ty pasky jsou fakt super, nejhorsi je se odhodlat a trhnout
. Jo a dobry je potom kuzi otrit treba teatree olejem nic se nezaniti a nezcervena.
clovek píše:
Ty pasky jsou fakt super, nejhorsi je se odhodlat a trhnout. Jo a dobry je potom kuzi otrit treba teatree olejem nic se nezaniti a nezcervena.
no ty jo prave ja si to udelam tema paskama a pak to tam budu mit cerveny natekly a ja nevim co vsechno no ja se asi neodhodlam trhnout ale pritel mi to jisti
tomu to udela urcite ra
radost
![]()
Anonymní píše:
Ano, upozorňovali, ale říkali, že se to děje jen minimu lidí, kteří projdou zákrokem. Porost neměla hustý, vypalovaly jí chloupek po chloupku, ale pigmentovou skvrnu má slitou..... Nejhorší je, že měla i pár chlupů na špičce nosu a po odstranění se jí to tam udělalo také.....sieta.m píše:Anonymní píše:To je docela masakr
Kamarádce se po použití laseru k odstranění knírku udělaly nad rtem výrazné pigmentové skvrny, a to trvalé (neblednou). Knírek byl lepší, teď ho má ještě výraznější. Laser proto nedoporučuji!
A to ji na takové riziko upozorňovali?
No chuděra, tak to je mi jí fakt líto
A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičku
Holky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv
příšerná představa
Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží ![]()
sieta.m píše:
A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičkuHolky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv
![]()
![]()
příšerná představa
![]()
Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží
miriskaw píše:sieta.m píše:
A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičkuHolky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv
![]()
![]()
příšerná představa
![]()
Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží
![]()
Nedávno jsme to řešily ze segrou.Fakt zajímavé-já bych asi vypadala jak yetti už po 14ti dnech
No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodin ![]()
sieta.m píše:miriskaw píše:No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodinsieta.m píše:
![]()
![]()
příšerná představa
![]()
![]()
Nedávno jsme to řešily ze segrou.Fakt zajímavé-já bych asi vypadala jak yetti už po 14ti dnech
nebo s depilátorem v kapse ![]()
Anonymní píše:clovek píše:no ty jo prave ja si to udelam tema paskama a pak to tam budu mit cerveny natekly a ja nevim co vsechno no ja se asi neodhodlam trhnout ale pritel mi to jisti
Ty pasky jsou fakt super, nejhorsi je se odhodlat a trhnout. Jo a dobry je potom kuzi otrit treba teatree olejem nic se nezaniti a nezcervena.
tomu to udela urcite ra
radost
![]()
Neboj nic se nezaniti, prave je dobry si to maznout, jo a potom olejicku i hodne promastit. I kosmeticka mi to vzdy potrela olejickem nebo nejakym klidnicim kremem. Nic se neboj ![]()
miriskaw píše:sieta.m píše:nebo s depilátorem v kapsemiriskaw píše:No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodinsieta.m píše:
![]()
![]()
příšerná představa
![]()
![]()
tak sem si to predstavila a mam dost asi budu mit nocni mury jinak nasmala sem se
![]()
sieta.m píše:
![]()
![]()
příšerná představa
![]()
To se mi nikdy nestalo, ze bych si poranila kuzicku, opravdu ne. Ale je fakt, ze mozna predchozim odstranovanim u kosmeticky mi ty chloupky zjemnily ![]()
Tak serialy a filmy to je kapitola sama o sobe, vsichni jsou vetsinou krasni i po nehodach, porodech, po ranu atd., ja uz bych problem s ochlupenim mela po dvou dnech ![]()
Ziletkou urcite NE!!!Roste to pak casteji a rychleji.
Ja netrham,zajdu 2× za rok na vosk,za 10sekund hotovo a je klid.
Doporucuju našeřit na lejzr, zas tak drahé to není, pokud se to pak chrání kvalitním uv filtrem, zpigmentování nehrozí
Ano, upozorňovali, ale říkali, že se to děje jen minimu lidí, kteří projdou zákrokem. Porost neměla hustý, vypalovaly jí chloupek po chloupku, ale pigmentovou skvrnu má slitou..... Nejhorší je, že měla i pár chlupů na špičce nosu a po odstranění se jí to tam udělalo také.....