Odstranění knírku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.6.11 17:28

Ano, upozorňovali, ale říkali, že se to děje jen minimu lidí, kteří projdou zákrokem. Porost neměla hustý, vypalovaly jí chloupek po chloupku, ale pigmentovou skvrnu má slitou..... Nejhorší je, že měla i pár chlupů na špičce nosu a po odstranění se jí to tam udělalo také.....

sieta.m píše:
Anonymní píše:
Kamarádce se po použití laseru k odstranění knírku udělaly nad rtem výrazné pigmentové skvrny, a to trvalé (neblednou). Knírek byl lepší :-D, teď ho má ještě výraznější. Laser proto nedoporučuji!
To je docela masakr 8-o A to ji na takové riziko upozorňovali?
  • Citovat
  • Upravit
575
1.6.11 17:38

prodává se v drogérii i ten vosk kterým to dělají na kosmetice…v plecháčku si rozehřeješ malý množství a když to trošku zchladne tak nějakým příhodným předmětem (já mám špachtličku od nanuku) naneseš vrstvu a po zchladnutí strhneš…to je můj postup…jsem hodně tmavá a chlupy jsou silné a černé, takže ty pásky z drogérie mi nefungovaly, nic nevytrhly…tohle je silnější kalibr - veme to všechno:-) zatni zuby a směle do toho:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.6.11 17:55

Ja ho teda nemam,ale mama ma,driv jsem ji to vytrhavala pinzetou,ted si kupuje voskove pasky a nemuze si je vynachvalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.11 17:57

Ty pasky jsou fakt super, nejhorsi je se odhodlat a trhnout :mrgreen: . Jo a dobry je potom kuzi otrit treba teatree olejem nic se nezaniti a nezcervena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 18:56
clovek píše:
Ty pasky jsou fakt super, nejhorsi je se odhodlat a trhnout :mrgreen: . Jo a dobry je potom kuzi otrit treba teatree olejem nic se nezaniti a nezcervena.

no ty jo prave ja si to udelam tema paskama a pak to tam budu mit cerveny natekly a ja nevim co vsechno no ja se asi neodhodlam trhnout ale pritel mi to jisti :mrgreen: tomu to udela urcite ra :mrgreen: radost :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cher
1.6.11 18:58
Anonymní píše:
Ano, upozorňovali, ale říkali, že se to děje jen minimu lidí, kteří projdou zákrokem. Porost neměla hustý, vypalovaly jí chloupek po chloupku, ale pigmentovou skvrnu má slitou..... Nejhorší je, že měla i pár chlupů na špičce nosu a po odstranění se jí to tam udělalo také.....
sieta.m píše:
Anonymní píše:
Kamarádce se po použití laseru k odstranění knírku udělaly nad rtem výrazné pigmentové skvrny, a to trvalé (neblednou). Knírek byl lepší :-D, teď ho má ještě výraznější. Laser proto nedoporučuji!
To je docela masakr 8-o A to ji na takové riziko upozorňovali?

No chuděra, tak to je mi jí fakt líto

• Citovat
  • Upravit
cher
1.6.11 19:04

A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičku :think: Holky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv :lol: :lol: :lol: příšerná představa :lol: :lol: Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží :lol:

• Citovat
  • Upravit
6378
1.6.11 19:08
sieta.m píše:
A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičku :think: Holky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv :lol: :lol: :lol: příšerná představa :lol: :lol: Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Nedávno jsme to řešily ze segrou.Fakt zajímavé-já bych asi vypadala jak yetti už po 14ti dnech :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
1.6.11 19:11
miriskaw píše:
sieta.m píše:
A na ty pásky to musí být nějak víc narostlé? Já si pamatuju kdysi, že kolegyně přišla do práce a pod nosem strup a říkala, že taky chtěla knírek strhnout páskem a porušila i tu kůžičku :think: Holky, taky vás napadá, když vidíte nějaký film o ztroskotání letadla nebo o zabloudění v pralese a když hrdinku najdou, tak je pořád sexy akorát trochu špinavá, jak byste dopadly vy? Mě to už tolikrát napadlo, že kdybych zabloudila někde v pralese a až by mě našli po několika týdnech, tak já bych byla chlupatá a fousatá a samozřejmě by se to natáčelo do hlavních zpráv :lol: :lol: :lol: příšerná představa :lol: :lol: Třeba v seriálu Ztraceni- všechny hrdinky neustále do hladka depilovány na nohou i v podpaží :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Nedávno jsme to řešily ze segrou.Fakt zajímavé-já bych asi vypadala jak yetti už po 14ti dnech :roll:

No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodin :lol:

• Citovat
  • Upravit
6378
1.6.11 19:12
sieta.m píše:
miriskaw píše:
sieta.m píše:
:mrgreen: :mrgreen: Nedávno jsme to řešily ze segrou.Fakt zajímavé-já bych asi vypadala jak yetti už po 14ti dnech :roll:
No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodin :lol:

nebo s depilátorem v kapse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.6.11 19:14
Anonymní píše:
clovek píše:
no ty jo prave ja si to udelam tema paskama a pak to tam budu mit cerveny natekly a ja nevim co vsechno no ja se asi neodhodlam trhnout ale pritel mi to jisti :mrgreen: tomu to udela urcite ra :mrgreen: radost :palec: :mrgreen:

Neboj nic se nezaniti, prave je dobry si to maznout, jo a potom olejicku i hodne promastit. I kosmeticka mi to vzdy potrela olejickem nebo nejakym klidnicim kremem. Nic se neboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.11 19:17
miriskaw píše:
sieta.m píše:
miriskaw píše:
sieta.m píše:
No prostě raději nebudeme hrdinkama a když se ztratit, tak maximálně na několik hodin :lol:
nebo s depilátorem v kapse :-D

tak sem si to predstavila a mam dost asi budu mit nocni mury jinak nasmala sem se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10017
1.6.11 19:18
sieta.m píše:

To se mi nikdy nestalo, ze bych si poranila kuzicku, opravdu ne. Ale je fakt, ze mozna predchozim odstranovanim u kosmeticky mi ty chloupky zjemnily :think:

Tak serialy a filmy to je kapitola sama o sobe, vsichni jsou vetsinou krasni i po nehodach, porodech, po ranu atd., ja uz bych problem s ochlupenim mela po dvou dnech 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.6.11 19:29

Ziletkou urcite NE!!!Roste to pak casteji a rychleji.
Ja netrham,zajdu 2× za rok na vosk,za 10sekund hotovo a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
1.6.11 19:34

Doporucuju našeřit na lejzr, zas tak drahé to není, pokud se to pak chrání kvalitním uv filtrem, zpigmentování nehrozí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková