Lámání, padání a třepení vlasů

3571
31.5.11 18:54

Lámání, padání a třepení vlasů

Ahojky, najde se tu někdo kdo by mě poradil co dělat s lamajícími se vlasy???Beru vitamínky Biosil a spoustu jiných vitamínů,ale vlasy se mě stejně lámou.. jen prosim neraďte, abych vlasy nečesala.. děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
31.5.11 18:57

Ahojky, klidně je česej :mrgreen: ale žehlení a foukání bych se vyhnula…
Vynikající jsou placentové ampulky na výživu, neznám nic lepšího :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21601
31.5.11 18:58

já beru Donna hair a vlasy jsou v pohodě. po porodu mi fakt hodně padaly. možná jestli těch vitamínů nebereš moc ;-)
a zkus si koupit na vlasy kartáč ze štětin. to mi doporučila moje kadeřnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
31.5.11 19:05

ahoj, vlasy kromě jinéh poškozuje, když chodíš spát s mokrou hlavou, rozčesáváš mokré, nevhodný hřeben..
Já před fénováním/kulmováním používám ochranné sérum, hřeben dřevěný a pravidelně zastřihávám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
31.5.11 19:10

Já používám šampon a olej s placentou od Queen Helene a super :palec: :palec: mám vlasy do pasu, takže už mám odzkoušeno kde co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
31.5.11 19:14

Vlasy málokdy fenuju, minimálně žehlím a když tak hodně používám take ochranné sérum (je to prý do 200´C). Ale poslední měsíc kdykoliv se češu, tak je pak umyvadlo plné kousků mojich vlasů :-? používám vyživující šampony,ale stejně nepozoruji zlepšeni.
Kometa32:ty ampulky koupim v lékárně?Kolik cca stojí?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
31.5.11 19:15

Katka_LEE: taky jsem měla tak dlouhé vlasy a šla jsem na krátko, teď je mam nejkratší po ramena a delši po lopatky, ale přemyšlím o zkrácení, když se mě teď tak lámou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
31.5.11 19:18

Ne, nejsou v lékárně, já je kupuji na MMB - uvidíš, že budeš spokojená!!
Můžeš taky vyzkoušet zábal na vlasy vyrobený doma: vajíčko, med, lžičku oleje a trochu piva. Nanést na vlasy,zabalit do igelitu + ručníku a nechat působit 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
31.5.11 19:20

Tak zkus ten šampon a olej :think: nestojí to moc.
http://www.lekarna.cz/…henol-473ml/?v=1
k tomu používám i ten olej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
31.5.11 19:20

Je jich tam 12 ampulek a stojí cca 160 Kč. Nanášet co 2-3 den a za 14 dní uvidíš výsledek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
31.5.11 19:30

kometa32 tak zkusím prvně ten zabal.. ale musim sehnat někde med :think: ale teda to vajíčko pak asi půjde hodně těžko dolů že? :nevim: to je jak lepidlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
31.5.11 19:32

To potom vyšamponuješ, neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
31.5.11 19:36

kometa32 :palec: tak to si mě uklidnila.. budu to muset vyzkoušet.. :pankac: ale asi to nechám až na víkend..a vlastně musím nejdřive sehnat med.

Katka_LEE divala jsem se na ten šampón, tak zkusim navštivit lékarnu..máme z práce přispěvek na věci z lékárny, takže to nakoupim z fondu… a asi se zrovna předzásobuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
31.5.11 19:57
saiimona píše:
Ahojky, najde se tu někdo kdo by mě poradil co dělat s lamajícími se vlasy???Beru vitamínky Biosil a spoustu jiných vitamínů,ale vlasy se mě stejně lámou.. jen prosim neraďte, abych vlasy nečesala.. děkuju :-)

Co vyšetření štítné žlázy? Mě nefungovala tak jak má a vlasy padaly. Jinak doporučuji řadu Plantur od Alciny. Nelekej se že je to pro ženy po 40 :mrgreen: Fakt to funguje, ale pokud je to tou žlázou tak žádné vitamíny nepomůžou. To chce hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
31.5.11 20:38

**Papapája ** hormony :roll: když už jsem přestala brát HA, tak bych se nerada dopovala další dávkou hormonů..A jinak jsme po internim vyšetřenim cca 2 roky a štítná žláza byla v pořádku.Našli mě „pouze“ onemocnění srdce, jinak jsem prý naprosto zdravý človiček … :think: Mě se spiš hodně lámou vlasy.. ale i padají :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková