Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, najde se tu někdo kdo by mě poradil co dělat s lamajícími se vlasy???Beru vitamínky Biosil a spoustu jiných vitamínů,ale vlasy se mě stejně lámou.. jen prosim neraďte, abych vlasy nečesala.. děkuju ![]()
Ahojky, klidně je česej
ale žehlení a foukání bych se vyhnula…
Vynikající jsou placentové ampulky na výživu, neznám nic lepšího ![]()
já beru Donna hair a vlasy jsou v pohodě. po porodu mi fakt hodně padaly. možná jestli těch vitamínů nebereš moc ![]()
a zkus si koupit na vlasy kartáč ze štětin. to mi doporučila moje kadeřnice
ahoj, vlasy kromě jinéh poškozuje, když chodíš spát s mokrou hlavou, rozčesáváš mokré, nevhodný hřeben..
Já před fénováním/kulmováním používám ochranné sérum, hřeben dřevěný a pravidelně zastřihávám ![]()
Já používám šampon a olej s placentou od Queen Helene a super
mám vlasy do pasu, takže už mám odzkoušeno kde co ![]()
Vlasy málokdy fenuju, minimálně žehlím a když tak hodně používám take ochranné sérum (je to prý do 200´C). Ale poslední měsíc kdykoliv se češu, tak je pak umyvadlo plné kousků mojich vlasů
používám vyživující šampony,ale stejně nepozoruji zlepšeni.
Kometa32:ty ampulky koupim v lékárně?Kolik cca stojí?? ![]()
Katka_LEE: taky jsem měla tak dlouhé vlasy a šla jsem na krátko, teď je mam nejkratší po ramena a delši po lopatky, ale přemyšlím o zkrácení, když se mě teď tak lámou ![]()
Ne, nejsou v lékárně, já je kupuji na MMB - uvidíš, že budeš spokojená!!
Můžeš taky vyzkoušet zábal na vlasy vyrobený doma: vajíčko, med, lžičku oleje a trochu piva. Nanést na vlasy,zabalit do igelitu + ručníku a nechat působit 30 minut.
Tak zkus ten šampon a olej
nestojí to moc.
http://www.lekarna.cz/…henol-473ml/?v=1
k tomu používám i ten olej ![]()
Je jich tam 12 ampulek a stojí cca 160 Kč. Nanášet co 2-3 den a za 14 dní uvidíš výsledek ![]()
kometa32 tak zkusím prvně ten zabal.. ale musim sehnat někde med
ale teda to vajíčko pak asi půjde hodně těžko dolů že?
to je jak lepidlo ![]()
kometa32
tak to si mě uklidnila.. budu to muset vyzkoušet..
ale asi to nechám až na víkend..a vlastně musím nejdřive sehnat med.
Katka_LEE divala jsem se na ten šampón, tak zkusim navštivit lékarnu..máme z práce přispěvek na věci z lékárny, takže to nakoupim z fondu… a asi se zrovna předzásobuju ![]()
saiimona píše:
Ahojky, najde se tu někdo kdo by mě poradil co dělat s lamajícími se vlasy???Beru vitamínky Biosil a spoustu jiných vitamínů,ale vlasy se mě stejně lámou.. jen prosim neraďte, abych vlasy nečesala.. děkuju
Co vyšetření štítné žlázy? Mě nefungovala tak jak má a vlasy padaly. Jinak doporučuji řadu Plantur od Alciny. Nelekej se že je to pro ženy po 40
Fakt to funguje, ale pokud je to tou žlázou tak žádné vitamíny nepomůžou. To chce hormony…
**Papapája ** hormony
když už jsem přestala brát HA, tak bych se nerada dopovala další dávkou hormonů..A jinak jsme po internim vyšetřenim cca 2 roky a štítná žláza byla v pořádku.Našli mě „pouze“ onemocnění srdce, jinak jsem prý naprosto zdravý človiček …
Mě se spiš hodně lámou vlasy.. ale i padají ![]()