Modeláž prsou...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.5.11 10:27

Modeláž prsou...

Omlouvám se za anonym, ale nechci, aby o mých myšlenkach věděla občas nakukující rodina.
Už nějaký čas uvažuji o modeláži prsou. Ale pořád mám nějaké pochybnosti :think: :think: :think: .
A proto by mě zajímalo - je možné po modeláži prsou ještě kojit? (Sice už 2 děti mám, ale jsem mladá a myšlenka na třetí dítko není úplně vzdálená)… Další problém je v tom, že mám poměrně nestálou váhu. Nemám problém s tím, že třeba ve stresovém období přiberu klidně i 10 kg, potom je zase shodím - jenže vždycky je to znát nejvíce na prsou. Když přiberu, mám klidně velikost E, když shodím, tak C… Mám strach, že tím bych prsa zničila…
A jak dlouhá je rekonvalescence po operaci? Předpokládám, že nejvhodnější je jít na operaci na podzim, či v zimě, kvůli rekonvalescenci a čerstvým jizvám…
Máte prosím někdo zkušenosti???
Napište jakékoliv, děkuji :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
30.5.11 10:36

Ahoj,no určitě je nejlepší jít někdy na podzim-září říjen.. Kojit potom ještě určo můžeš,s tou váhou to teda nevím ale určitě by bylo lepší kdybys ji před operací nějak ustálila a pak se ji snažila držet,doba rekonvalescence je u každého jiná cca4-6 týdnů.Držim palce :kytka: holt pro krásu musíme trpět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
30.5.11 13:41

Prsa ti po modeláži mohou změnit tvar dle vykyvu váhového přírůstku nebo úbytku. Pokud chceš třetí mimi, tak počkej po odkojeni a nebo zkus plastiku prsu /zvětšení/ kde je spoustu metod včetně možnosti kojení. Prsa po kojení tvar neztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
30.5.11 13:46

Mám kamarádku, co má silikony, a odkojila v pohodě 2 děti.
Nejsem si ale moc jistá tím kojením u modeláže … nepřešívají tam bradavku na jiné místo? Aby se tím to celé „mléčné ústrojí“ nenarušilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková